Mjesečni horoskop za prosinac 2020.


Prognoza za sve znakove…

Foto: pixabay.com

Mars će cijeli mjesec biti u Ovnu gdje će davati dosta ambicije, akcije, gdje od 20.12. pa nadalje pravi kvadrat s Plutonom iz Jarca, što donosi silovitu i agresivnu energiju pa se trebate kontrolirati da bezobzirno ne vladate drugima ili oni vama. Najveće preokrete nam donosi ulazak Saturna i Jupitera u znak Vodenjaka pa naša svijest i životni put dobivaju druge smjerove i razmišljanja. Za mnoge osobe nabolje, dok pojedinci plaćaju svoje greške i nedjela.

Predugo je bilo razumijevanja i tolerancije kojima dolazi kraj, samim tim da Saturn i Jupiter ulaze u Vodenjaka pa kada se pokažu zubi kroz pobunu, revoluciju, inovaciju – novi poredak i novi život počinje! Samo što se završila pomrčina Mjeseca 30.11. u Blizancima, dok je Merkur, vladar Blizanaca u Škorpionu koji nas je uvukao u duboka razmišljanja, razotkrivanje istine i svega što hoćemo i što želimo može odrediti put za iduću godinu.

Prvog dana Merkur u večernjim satima prelazi u Strijelca gdje će biti do 20.12., gdje sredinom mjeseca pravi kvadrat s Neptunom pa se treba paziti kada je komunikacija u pitanju. Razne laži i tajne mogu izaći na vidjelo. Zaštitite se od krađa i čuvajte vaše novčanike.

Mars će cijeli mjesec biti u Ovnu gdje će davati dosta ambicije, akcije, gdje od 20.12. pa nadalje pravi kvadrat s Plutonom iz Jarca, što donosi silovitu i agresivnu energiju pa se trebate kontrolirati da bezobzirno ne vladate drugima ili oni vama. Venera će u prvoj polovini mjeseca biti u Škorpionu gdje je duboka strastvena, pomalo ljubomorna, posesivna pa se može dogoditi i takva energija.

Ovako položena Venera ili voli ili ne voli, kod nje nema sive zone. Zatim Venera prelazi u Strijelca od 15.12., gdje će od 17.12. pa nadalje  praviti sekstil sa Saturnom i Jupiterom pa je kod pojedinaca izražena ozbiljnost, štedljivost dok je kod drugih je izražena moralnost, darežljivost i druge dobrobiti.

Merkur prelazi u Jarca 20., dok Sunce 21., što će praviti trigon s Uranom, što nam može dati popularnost, talente, originalnost, neovisnost i druga iznenadna događanja. Najveće preokrete nam donosi ulazak Saturna i Jupitera u znak Vodenjaka pa naša svijest i životni put dobivaju druge smjerove i razmišljanja. Za mnoge osobe nabolje, dok pojedinci plaćaju svoje greške i nedjela.

Za doček Nove Godine Mjesec će biti u Lavu i kvadratu s Uranom i opoziciji s Jupiterom, Saturnom dok su i oni u kvadratu s Uranom pa će biti ispoljena tvrdoglavost, emotivna dramatičnost, frustriranost, depresija, nesigurnost, pretjerivanje i emotivna napetost, apatičnost i impulzivnost.

Što pojedinačne znakove Zodijaka očekuje u prosincu/decembru?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi trebate svesti račune što i kako je prošla cijela godina. Mnogi Ovnovi bi mogli biti i na gubitku pa se savjetuje da izmirite vaše dugove. Ovaj mjesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu. Vaš vladar Mars će biti negativno aspektiran s Plutonom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno.

Budite strpljivi da se stvari slože. Emotivno, mogu se događati velike odluke kod zauzetih Ovnova. Može nastupiti kriza i nerazumijevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog djece, a pojedini zbog novca. Imate podršku od prijatelja i roditelja. Možda bi vam odgovaralo i bilo efikasno da sami razmislite bez savjeta od drugih osoba.

Slobodni Ovnovi imaju priliku upoznati zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte. Kada je zdravlje u pitanju sve je u najboljem redu, ipak budite aktivni i trenirajte.

BIK

Dragi Bikovi, vi iznenada pokrećete misli da promijenite posao, a kako ovaj mjesec nije najbolji, ipak bi bilo mudro da sačekate poslije Nove godine. Nervoza postiže vrhunac u ovom mjesecu, ali ipak razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira na to što mislite da malo zarađujete. Pokušajte biti smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima.

Emotivna situacija se dosta iskomplicirala jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo. Pojedini Bikovi mogu otkriti nevjerstvo ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako da iskren razgovor može biti učinkovit pa bi trebali razriješiti sve nedoumice.

Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna događanja. Slobodnima predstoji lijepo poznanstvo pa ipak se bolje upoznajte prije ulaska u vezu. Kada je zdravlje u pitanju, više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas ljekovite.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se pokreću neke nove ideje za posao oko 20.12., iako vam je ovaj mjesec mnogo bolji nego prošli. Mogli bi dobiti vrlo povoljnu poslovnu ponudu. Kada je novac u pitanju podjednako idu troškovi i dobitci pa ste uvijek malo iznad pozitivne nule. Ne brinite, dobar poslovni mjesec je ispred vas i neke nove poslovne ponude.

Emotivno s partnerom idu bolji dani i komunikacija je mnogo bolja. Odlučni ste da širom otvorite vrata pa vam partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Pojedini Blizanci razmišljaju o prinovi u obitelji dok drugi imaju lijepa druženja s prijateljima i obitelji.

Slobodni Blizanci nikako da upoznaju svoju srodnu dušu pa je najbolje da se ne živcirate. Kada je zdravlje u pitanju ojačajte imunitet.

RAK

Dragi Rakovi, očekivanja na poslu su izostala u ovom mjesecu, ali ipak vrijedi strpjeti se i sačekati. Sada je vrijeme da pokažete svoje talente, što sve znate i možete učiniti. Mnogi Rakovi koji su očekivali neku bolju poziciju ili veću plaću trebaju se strpjeti, jer to može biti tek u sljedećoj godini. Nemojte da vam bude teško dati sve od sebe, jer vas čeka pozitivno iznenađenje u novoj godini.

Postoji mogućnost neke kupovine ili prodaje nekretnine. Emotivno je lijep mjesec pa možete više vremena provoditi u krugu obitelji i s voljenom osobom. Vi sa svojim partnerom planirate imati harmoniju pa čak ako mogućnosti dozvole i da otputujete negdje.

Vaša veza ili brak se učvršćuju bolje nego ikad. Slobodni Rakovi mogu se zbližiti pa čak i ućiu vezu s osobom koju od ranije poznaju. Kada je zdravlje u pitanju pazite na tlak.

LAV

Dragi Lavovi, vi bi trebali dobiti nagradu za sav vaš uloženi napor tijekom godine. Pojedini Lavovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu ili da čak sami biraju što im odgovara. Kada je novac u pitanju, sada si možete priuštiti i da malo više potrošite i počastite sebe za sav trud i štednju.

Emotivno kako ste opušteniji, tako će i vaš partner uživati u romantičnom opuštanju s vama. Ako okolnosti dozvoljavaju bilo bi lijepo da negdje otputujete zajedno i planirate neki zajednički posao. U planiranju za budućnost pojedini Lavovi mogu planirati i proširenje obitelji.

Mnogo ljubavi i optimizma je u vašoj zajednici. Slobodni Lavovi će ostati slobodni, uz druženje i poneki flert mogu provesti ovaj mjesec. Kada je zdravlje u pitanju dosta je stabilno.

DJEVICA

Drage Djevice, iako u prvoj polovini mjeseca nemate nikakva bitna događanja na poslu i sve vam izgleda standardno, već u drugoj polovini mjeseca pojedine Djevice dobivaju drugi i bolji položaj na poslu pa samim tim i veću plaću. Ako radite u nekom grupnom ili timskom radu, budite strpljivi i ljubazni bez konfliktnih situacija, da bi na kraju bili nagrađeni i zadovoljni.

Emotivno neke uspomene se bude i stare ljubavi mogu uskrsnuti pa ako imate partnera on može biti ljubomoran. Pojedinim Djevicama može partner saznati za njihove tajne koje mogu stvoriti veliki problem pa se potrudite da sve objasnite.

Neki bolji period i harmonija nastupa poslije 20.12. Slobodne Djevice izlaze, druže se, upoznaju interesantnu osobu pa ostavite vrijeme za još dublje upoznavanje da vidite odgovara li vama ta osoba i trebate li se više angažirati oko nje. Kada je zdravlje u pitanju, sasvim je solidno, samo bi trebali obratiti pažnju na prehranu.

VAGA

Drage Vage, vama su u prvom dijelu mjeseca moguće komplikacije na poslu, gdje možete doživjeti stres. Neke greške su se potkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne živcirate i da burno ne reagirate. Budite mirni i ne ulazite u konflikte. Pojedine Vage mogu dobivati novac iz više izvora pa vam to ne pričinjava problem.

Emotivno, ovaj mjesec ako ste bili nezadovoljni duži period može doći do razlaza u braku ili vezi. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa tko ostane uz vas bit će pravo čudo. Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi.

Vi ovaj mjesec birate što hoćete i kako hoćete, a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu s osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji. Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte kožu moguće su alergijske reakcije.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se u ovom mjesecu događaju neki novi poslovni momenti. Nezaposleni Škorpioni mogu dobiti odličnu ponudu za posao koju trebaju prihvatiti. Sviđa vam se i kao da ga vjekovima čekate pa se tako i trudite da sve zadovoljite i ispoštujete kako treba. Dajete maksimum od sebe da što više uspijete.

Novac vam dolazi u većim pa čak i neočekivanim količinama. Divan mjesec za vas. Emotivno svi su uz vas i na sve možete računati, na obitelj, prijatelje i na društvo. Ako imate partnera, s njim ste također u harmoničnoj i zadovoljnoj zajednici.

Opušteni i sretni izlazite, družite se, volite se, što vas dodatno raduje i opušta. Slobodni Škorpioni mogu upoznati interesantnu osobu s mnogo zajedničkih pogleda na život. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama predstoji sretniji mjesec pa možete imati i sreće na lutriji. inozemstvo po pitanju odlaska ili posla se otvara. Mnogi vaši ciljevi i planiranja sada se mogu ispuniti. Posao je dosta solidan i bolji od prošlog mjeseca. Ne preporučuje se da se ulijenite, već budite ambiciozniji da bi još više postigli. Financije su svakog dana bolje.

Ako okolnosti dozvole mnogi Strijelci odlaze u inozemstvo. Emotivno, cijeli mjesec je dosta dobar i harmoničan s partnerom. Kako su emocije naglašene onda vas mogu vratiti u prošlost i da se promjeni raspoloženje.

Kako je bio pun Mjesec i pomrčina u Blizancima i vašem polju partnera, onda može biti malo turbulentan početak mjeseca. Slobodni mogu upoznati osobu koja im se sviđa, ali je ne poznaju dobro pa ne treba ulaziti u vezu ishitreno. Kada je zdravlje u pitanju, potrebne su vam fizičke aktivnosti i zdrava prehrana.

JARAC

Dragi Jarci, vi imate dosta uspjeha u poslu, posebno ako je posao vezan za nekretnine, prodaju, ekonomiju i financije. Mnogi Jarci žele pokrenuti svoj vlastiti biznis što nije nemoguće, ali prije trebate pokazati svoje umijeće i talente, što sve znate raditi. Ako već imate posao kojim niste zadovoljni i koji stagnira, onda bi trebali nešto promijeniti da bi išlo bolje.

Ako imate partnera, možda se nekako osjećate usamljeno i pomalo sjetno. Mnogi mogu uživati u samoći i radu na sebi, ali ne smijete zapostaviti partnera. Možete sebi priuštiti boravak negdje u prirodi, da se odmorite i uživate s partnerom.

Slobodni bi mogli krajem mjeseca upoznati srodnu dušu. Kada je zdravlje u pitanju onda su mogući bolovi u kostima i vratu.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas ulaze Saturn i Jupiter pa se poslovno događaju razne stvari, ugovori, pregovori, potpisivanja, ali se ipak ne preporučuje da mijenjate posao ili se selite, jer je bolje poslije Nove godine kada će tokovi biti mnogo jasniji. Mnoge okolnosti vam idu na ruku i sreća vam je naklonjena.

Sada je bitno da završite sve što treba za ovu godinu i krećete s novim planom od Nove godine. Emotivno, ako imate partnera, onda želite da vaš odnos dovedete do savršenstva i da ga maksimalno popravite. Sve što ste planirali, sada je vrijeme da sprovedete u djelo.

Budite otvoreni i iskreni s partnerom i provjerite jesu li vam želje iste. Lijepe zvjezdane prilike su s vama. Slobodni Vodenjaci zbog Saturna mogu dosta razmišljati o starom partneru i bivšim ljubavima. Zdravlje je dosta dobro samo izbjegavajte stres.

RIBE

Drage Ribe, vi pravite godišnji završetak i novi početak u karijeri. Ako ste se trudili tijekom godine, onda vam sigurno sljeduje i nagrada. Sada trebate biti oprezni kada su financije u pitanju. Ako ste radili u javnim sektorima možete biti iznenađeni s unaprjeđenjem i nagradama. Mnogo dobar mjesec je pred vama.

Emotivno bi trebali razmisliti dobro kako se ponašate u vezi i braku, koji se može i završiti ako nije dobar. Velika očekivanja koja se nisu ispunila vas su odvela u razočaranje i kraj veze. Moguće je da imate podršku roditelja ili prijatelja pa ćete ovaj težak period nadvladati.

Slobodne Ribe mogu upoznati interesantnu osobu i uživati s njom, što je može odvesti da uplovi u vezu. Zdravlje je dosta dobro. Više spavajte i odmarajte.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *