Foto: pixabay.com

Ovaj dan zrači time da priznamo sebi apsolutne istine. Dolazi do preokreta koji donosi rješenja. Snažno nas vuku spoznaje, istine, otkrivanja. U nama se brišu granice.

Ponekad zadivljaš i sebe. Razbacaš se u sreću. Ponekad prilike pokažu da ti daju šansu. Danas bi odletjeli da možemo. Skinuli svoju kosu, kožu i bol.

Povukli svoja tijela i spojili ih i daljinama.

Snažno nas vuku. Spoznaje. Istine. Otkrivanja.

Ovaj dan zrači time da priznamo sebi apsolutne istine. Da razriješimo stvari koje su nas mučile. Da ne slušamo um koji je ovih dana pomućen, već instinkt. Putovanja su naglašena kao i planiranja istih.

Ipak od dvije destinacije ne napravite grešku. Pazite da ne zaboravite papire. Vodite računa o stvarima. Autima. Prometu.

U fazi ushićenja lako možete smetnuti s uma bitno i bitnije. U nama se brišu granice. Vjera je jača od strahova. Iako danas nosimo mogućnosti promjenjivih raspoloženja. Ne dajte olako obećanja i ne primajte ista.

Ne pretjerujte ni u čemu. Alkoholu. Jelu. Trošenju. Vodite računa o bolestima. Naročito malignim. Možda nije sve odstranjeno kao sto se čini. Ponovite pretrage bas danas.

Trudnoće su moguće nenadano. Iako je odličan dan za zaradu, ipak neki dogovori mogu povući borbe. Poslovi sa strancima mogu biti ozakonjeni.

Možda se mimoilazimo na mjestima susreta. Rasplinuti u balonima neke svoje sreće. Danas smo nagutani helija. I pričamo tako. Kao da nadolazimo sebi.

Večer je nespremna za iznenađenja. A ta ludila vas mogu iznenaditi.

Preokreti koji donose rješenja. Poruke i pozivi. Dižemo se i idemo. Vrtimo.

Taman kad smo pomislili stati, mi ćemo krenuti. Ponekad nam se ne događaju dobre stvari, jer smo upravo mi ta dobra stvar koja se nekome treba dogoditi.

Sanja Paraminski