Mjesec u Lavu 28.01.21.


Sada sve isplivava: Što ste posijali to i žanjete!

Foto: pixabay.com

Pun Mjesec se događa 28.01., na 9. stupnju Lava, gdje pravi kvadrate s Marsom i Uranom. Sada sve isplivava pa što ste posijali – to i žanjete. U ovom periodu nije dobro da se donose zaključci niti da se nešto novo započinje. Mogu isplivati i neka događanja od prošlog mladog Mjeseca u Lavu, koji je bio 19.08.2020. pa ako imate nešto neriješeno iz tog perioda, to se sada može razriješiti. Mnoge osobe sada mogu prepoznati što im je potrebno, a čega se trebaju osloboditi.

Pun Mjesec se događa na 9. stupnju Lava gdje pravi kvadrate s Marsom i Uranom pa se mogu događati nasilna ponašanja, emotivni izljevi i slabi osjećaji. Mogući su sukobi sa ženama, majkom, osjećaj razočarenja, uznemirenost i depresija.

Mjesec će praviti i opoziciju sa Suncem i Jupiterom koji će biti na istom stupnju dok prave kvadrat s Uranom i Marsom, što ni malo nije lako, jer stvara dezorijentiranost, sumnje, financijske neuspjehe, proždrljivost, očaj, neočekivane događaje, iznenadne bolesti i bijes.

Sada sve isplivava pa što ste posijali to i žanjete. U ovom periodu nije dobro da se donose zaključci niti da se nešto novo započinje, jer je sve ishitreno i brzopleto iz povrijeđenosti ili bijesa. Mogu isplivati i neka događanja od prošlog mladog Mjeseca u Lavu, koji je bio 19.08.2020. pa ako imate nešto neriješeno iz tog perioda, to se sada može razriješiti.

Sve se svodi na želje, emocije, vezanosti i druga događanja koja sada pun Mjesec obasjava. Najteže pada fiksnim znakovima, a to su Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak. Mnoge osobe sada mogu prepoznati što im je potrebno, a čega se trebaju osloboditi. Kada je ljubav u pitanju pojačane su strasti koje se mogu iskazivati i kroz bijes pa trebate dobro paziti da s partnerom ne uđete u rasprave.

Pojedine osobe mogu upoznati neke opasne partnere pa se savjetuje da ne ulaze u veze ako nisu provjerene. Poslovno također trebate biti oprezni i ništa nove neprovjereno ne pokretati . Mogu se događati sukobi na poslu, promjene zanimanja i neke prepreke.

Što mogu očekivati pojedinačni Znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, ovaj pun Mjesec je u vašem petom polju djece, ljubavi, zabave, sporta, poklona. Mogu vas preplaviti jake emocije i da osjetite ljubav od djece i partnera. Sada je bitno da podržite osobe koje su vam drage i koje vam trebaju.

Ako imate problem sada vam može pomoći partner ili netko tko vam je podrška. Mnogim Ovnovima može biti dobro na ovaj puni Mjesec.

BIK

Dragi Bikovi, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem četvrtom polju doma i obitelji pa vi tu tražite sigurnost. Pojedini Bikovi mogu baš sada ući u vezu ili brak ili se odlučiti za to.

Zauzetima su moguća veća iskušenja, jer su emocije duboke pa i potrebe da se pokrenete ili ako imate probleme da pažljivo trebate postupati. Neke probleme i frustracije sada trebate riješiti uz pomoć partnera. Emotivne tenzije su jako naglašene.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ovaj pun Mjesec se događa u vašem trećem polju komunikacije, rodbine, susjedstva, prometa pa možete shvatiti da ste malo zapostavili ta područja ili da ste zaboravili nekoga kontaktirati.

Moguć je kraći put, druženje s rodbinom ili susjedima. Pojedini Blizanci mogu imati unutrašnji nemir pa bi bilo dobro da se pridružite nekim grupama, družite s prijateljima, dok probleme i neka nezadovoljstva možete riješiti tako da se posvetite više sebi i svom zdravlju ili u druženju s okruženjem.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju financija i materijalnih dobara. Sretnim vas može učiniti ulaganje u djecu i partnera. Mnogi Rakovi sada mogu imati veće financijske priljeve.

Neke osobe mogu razmišljati o kreditu ili nekoj pozajmici koja bi zadovoljila vaše financijske ciljeve. Sada nije vrijeme za strahove, krenite hrabro naprijed.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se događa ovaj pun Mjesec pa neke stvari koje su se događale prije šest mjeseci sada mogu isplivati na površinu. Moguće je da se osjećate zapostavljenim pa nešto poduzmite da bi bili sretni.

Naravno da trebate voljeti i cijeniti druge, ali ipak ste vi Lav koji se treba staviti na prvo mjesto. Sada je sigurno naglašen vaš ego pa što se partnera tiče, on je na drugom mjestu.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju psihe, duhovnosti, izolacije pa otud i potreba da se osamite i osmislite kako da uskladite svoju svakodnevnicu. Duboka unutrašnja stanja sada su u fokusu.

Moguće je da skrivate svoje emocije od partnera pa sada da bi napredovali treba javno iznijeti što i kako želite i ima li on iste ili slične osjećaje i želje. Svakako trebate biti otvoreni da bi sve bilo bolje i jasnije.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju prijatelja, želja, očekivanja, udruženja, timova . Mnoge Vage se žele družiti, tražiti podršku od prijatelja ili nekih grupnih aktivnosti.

Moguće je da potražujete svoju zaradu dok pojedini nisu zadovoljni emocijama od partnera ili prijatelja. Sve promjene u partnerskim odnosima su moguće, od ulaska u novu vezu, raskida ili totalne promjene u postojećoj.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta. Karijera dolazi do izražaja pa možete biti primijećeni. Budite pažljivi i odmjereni kada pokazujete sve što imate, dajte najbolje od sebe.

Moguće su neke iznenadne prilike za karijeru pa bi ih trebali iskoristiti. Samo ako podržite okruženje i vi možete biti podržani troduplo.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašoj devetoj kući pa vi pronalazite svoju snagu i uspjeh u vjeri i optimizmu. Svakako sada ne trebate biti inertni.

Za početak posvetite se djeci i partneru u ljubavi. Pojedini Strijelci bi se mogli povući i u samoći pronaći svoj neki unutrašnji mir i harmoniju.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju koje daje transformaciju i financije od drugih osoba. Mnogi Jarci sada mogu izmiriti sva dugovanja ili potraživati novac od partnera.

Moguće da vam je potrebna podrška ili neki financijski ugovor koji možete sklopiti. Sigurno je da stiže potraživanje novca ili da vi trebate izmiriti dugovanja.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci,  kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, javnosti, poslovnih kontakta. Bitno je da harmonizirate poslovne i partnerske odnose, da ne bude problema.

Neke osobe mogu imati izljeve ljubomore pa i tu trebate biti oprezni. Da bi odnos bio dobar vi ne smijete imati tajne, već otvoreno pričajte s partnerom, budite tolerantni i dajte podršku partneru.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem šestom polju posla, zdravlja i svakodnevnih obaveza. Sada je vrijeme da potražite posao ako ga nemate ili da unapredite postojeći.

Mnoge Ribe sada trebaju osnažiti svoje zdravlje posebno mentalni sklop i organizirati svoje svakodnevne obaveze. Budite oprezni u komunikaciji i vjerujte u sebe.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *