Foto: pixabay.com

Od 8.9. Mjesec je ušao u fazu rasta koja je izuzetno važna za našu energiju, motivaciju i snagu. Astrolozi ističu da će u ovom periodu, od 8. do 20. rujna 2021. godine biti još lakše pronaći svoj put ka sreći. Simbolično promatranje ovog perioda je da kako se puni Mjesec, tako se puni i naša snaga. Zato je povoljno od 8.9. ponavljati pozitivne afirmacije, meditirati, moliti itd. Sada imate priliku poboljšati raspoloženje i dignuti vibraciju, za razliku od perioda tmurnih i negativnih stanja u koja znamo lakše upadati kada je Mjesec u padu.

U ovom periodu izbjegnite lijenost i odugovlačenje, ne odlažite stvari za kasnije, jer Mjesec u rastu od nas očekuje da budemo aktivni i posvetimo se ostvarenju svojih želja.

Pokušajte se što više posvetiti svojim snovima i ambicijama jer je moguće ostvarenje planova. Vrijeme je za energetski detoks. Ostavite po strani društvene mreže i telefon.

Fokusirajte se na ono što je najvažnije. Bolje je sve raditi polako, ali bez ometanja besmislenim stvarima.

Također, u ovom periodu je važno da se dosta krećete.

Snažna energija koju šalje Mjesec zahtijeva od nas da budemo aktivni i u pokretu, u suprotnom pojačanu energiju možemo okrenuti na nešto negativno, kao što su bijes i agresija.

Budite što je moguće aktivniji i stabilizirajte rituale sna i buđenja, odlaska u krevet i ustajanja u isto vrijeme. Kanalizirajte moćnu energiju na ono što će pozitivno utjecati na vaš život i zdravlje.

Astrolozi smatraju da je rastući Mjesec faza koja nam pomaže pročistiti karmu i privući sreću.

Ako se u nedavnoj prošlosti niste ponašali na najbolji način, onda ćete sada priliku ispraviti neke stvari.

Negativna strana ovog aspekta je što mnogi ljudi, oni koji su tome skloni, postaju sebični i teško pružaju podršku, pa je bolje da se oslonite na svoje snage.

Intuicija također neće biti najjača. Ovaj period može biti rizičan i zbog susreta s toksičnim ljudima, pa sredite svoje misli i oslobodite se negativnih osjećaja.

Lijepe vijesti stižu na polju ljubavi jer je ovo sjajno vrijeme za upoznavanje.

Bit ćete otvoreni za nova poznanstva, komunikaciju i zabavu.

Postoji mogućnost da sretnete srodnu dušu. Obratite pažnju na romantične signale.

sensa.mondo