Foto: pixabay.com

Venera će u nedjelju napraviti kvadrat s Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvijestimo svoje osobne potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podsjeća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osjećaj lakoće.

Venera u Vodenjaku najavljuje i period spoznaje svih onih stvari u njenoj simbolici – možemo spoznati što istinski volimo, što nas raduje i koji je naš prepoznatljiv stil. Sve što je inovativno i originalno postaje inspiracija za kreativno stvaralaštvo, motivirajući nas da istupimo iz zone svog komfora. Ovo je sjajan period da se oslobodimo svih ograničavajućih uvjerenja, vezanosti i svega onoga što nije u skladu sa našom vibracijom.

Venera u Vodenjaku nam donosi puno lijepih iznenađenja, neobičnih ljubavnih susreta i osnažuje odnose bazirane na potpuno čistom temelju. S druge strane, istog dana imamo aspekt kvadrata Merkura i Neptuna. Merkur predstavlja lijevu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju pa je potrebno ovog dana dopustiti svojoj intuiciji da dođe do izražaja.

Da bismo bili protočan kanal koji je u mogućnosti da rezonira određene poruke, preduvjet je da smo odmorili svoje tijelo i omogućili sebi da budemo prisutni i u stanju mira. Prije nego što donesete neku odluku, osluhnite je li ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše.

Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorijentiranima ukoliko nismo dovoljno „prisutni u tijelu“, što znači da je rješenje u uzemljenju, putem fizičkih aktivnosti, kako bi mogli držati fokus i mentalno ne lutati. Ovaj aspekt možete iskoristiti da budete kreativno produktivni, s obzirom da donosi pregršt inspirativnih misli i ideja. Pokušajte vizualno osjetiti i pojmiti stvari oko vas jer se mogu izroditi fenomenalna remek djela.

Nedjelja je dan s čak dva planetarna aspekta, a ovog dana i Sunce ulazi u znak Jarca. Sunce u Jarcu najavljuje period u kojem se budi ambicija i potreba da ostvarimo sve svoje ciljeve. Budući da Mars egzaltira u ovom znaku, Sunce u Jarcu je uvijek inspirirano da vrijedno radi kako bi postalo najbolja verzija sebe.

Ovaj znak pronalazi sigurnost u organizaciji i strukturi i vrlo poštuje disciplinu i svoje vrijeme (Saturn u sjedištu). Znak Jarca zahtjeva da pronađemo dubok odmor koji će nam omogućiti da kroz nas teče sklad kozmičkog zakona iz svih vremena. Naredni period možete iskoristiti za ulazak u tišinu iz koje ćete polako, ali sigurno, graditi ono što je vašem biću potrebno.

Istog dana, Venera će napraviti kvadrat s Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvijestimo svoje osobne potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podsjeća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osjećaj lakoće.

Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduvjet za harmoniju istih. Pažnju nam može privući sve što je neobično i drugačije pa ćemo poželjeti promijeniti nešto kod sebe, što se može ticati i osobnog izgleda. Osjetite što je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, što vas pokreće i čini da se osjećate uvijek slobodno!

Budući da će i Mars napraviti sekstil s Plutonom u nedjelju, ovaj aspekt će pokrenuti veliku energiju, hrabrost i mogućnost da se brzo regeneriramo. Ovo je energija spremna da “pomakne planine”, da u svakoj borbi odnese pobjedu i uhvati se u koštac s bilo kojim izazovom. Mars u sekstilu s Plutonom nam pruža osjećaj unutrašnje moći i motivira nas da samouvjereno koračamo naprijed. Pokrenite se i imajte na umu da ste spremni ostvariti sve što poželite!

lovesensa/profesionalnaastrologija.com