Foto: pixabay.com

Tijekom lipnja/juna Mars će nesmetano prolaziti prvom dekadom Lava i neće raditi neke važnije ili teže aspekte s drugim planetima, što znači da ćete se u tom razdoblju moći pokazivati u svom punom svjetlu. Tek u zadnjem tjednu lipnja/juna Uran i Saturn će Marsu pomrsiti naume. U razdoblju od 28. lipnja/juna do 08. srpnja/jula imat ćemo T kvadrat Marsa, Urana i Saturna, što bi moglo donijeti napete situacije, frustracije i poneke svađe.

Mars će do kraja srpnja/jula 2021. godine boraviti u znaku Lava. To je vrlo vatrena energija kojoj je krilatica “Ja sve mogu!”. Znakom Lava vlada Sunce – naše biće, naša energija i naš ego, a kada se tu nađe Mars – planeta ratnik, nailazimo na ulogu kralja ratnika, vrhovnog zapovjednika koji zna najbolje, ili barem misli da zna, te koji svim srcem ulazi u borbu ili bilo kakvu drugu akciju u koju se uputi.

Mars u Lavu je vrlo energičan, no ponekad u tome i zna pretjerati pa svoje aktivnosti dovodi do zadnjih snaga, a kasnije može požaliti.

Osobe s ovakvim Marsom najčešće se žele dokazivati, žele da svi vide kako oni nešto mogu izvesti bolje i ljepše od bilo koga drugog. Idealnog su natjecateljskog duha, no najbolji su kada rade sami za sebe, a ne u nekoj ekipi, jer tada se najviše mogu isticati.

Lav je fiksan znak pa kada ovakav planet dođe u znak Lava, nema toga što ga može pokolebati u njegovom naumu. Zbog izraženog ega, ovdje ponos često bude u igri, pa ponekad se može i malo previše inatiti.

No sve dok se ovdje radi o čistim i iskrenim namjerama, s dozom poštovanja, sve će biti uredu. Ukoliko ga se poštuje, ovakav Mars vratit će vam dvostruko jer nije mu nikakav problem pomoći u bilo čemu.

Mars u Lavu je i buđenje seksualne energije, koja će se sada probuditi iz dosad uspavanog Raka, te će libido biti pojačan. Vrijeme Marsa u Lavu je period kad svi obično pomalo živnemo, kada smo želji djelovanja, no ponekad postanemo i impulzivni pa pretjerujemo u svojim nakanama.

Ovisno o položaju Marsa u vašim natalnim kartama, ali Mars u Lavu jednostavno se želi zabaviti.

Tijekom lipnja/juna Mars će nesmetano prolaziti prvom dekadom Lava i neće raditi neke važnije ili teže aspekte s drugim planetima, što znači da ćete se u tom razdoblju moći pokazivati u svom punom svjetlu.

Jedini problem ovdje bi mogle imati osobe s Marsom u Biku ili Vodenjaku. Mars će raditi kvadrate na njih, što će rezultirati pomalo nervozom, jer ni Bik ni Vodenjak ne vole da ih se požuruje ili da ih se nadvladava i kontrolira, a ovaj Mars zaista zna naređivati.

Međutim, u zadnjem tjednu lipnja/juna Uran i Saturn će Marsu pomrsiti naume. U razdoblju od 28. lipnja/juna do 08. srpnja/jula imat ćemo T kvadrat Marsa, Urana i Saturna, što bi moglo donijeti napete situacije, frustracije i poneke svađe.

Marsa će kvadrat s Uranom tjerati na nešto novo pa će postojati ogromna želja za djelovanjem, te ogromna žudnja za isprobavanjem nečega što dosad nismo.

No tada u tu igru stupa Saturn iz Vodenjaka koji radi opoziciju na Mars, i kaže – u redu ali ne sada, ne na takav način. Saturn će staviti pred njega prepreke, da bi vidio koliko je zapravo taj Mars uporan. I tako imamo sukob triju fiksnih znakova, a koji će od njih pobijediti i hoće li u tom razdoblju uopće moći naći zajedničko rješenje, to ćemo tek vidjeti.

Od 10. do 16. lipnja/jula, Marsu će se pridružiti i Venera pa ćemo imati spoj muško-ženske energije u grandioznom smislu, što bi se moglo manifestirati kroz puno ljubavi, romansi ali i dramatičnih i spektakularnih izljeva ljubavi, koja će se obznaniti na sva zvona.

Lav ako voli, to moraju svi znati i vidjeti, jer takva ljubav, ali i udvaranje, ne prolazi ispod radara.

Pri kraju svoje vladavine u Lavu, Mars će raditi opoziciju s Jupiterom pa bi još na kraju, ako do sad već nije, zaista mogao pretjerati u svojim dramaturgijama i rasipati energiju na sve strane, zadnjim snagama.

Ana Mandić