Mars u Djevici od 18.08. do 03.10.2019.


Slijedi nam najproduktivniji period u 2019. godini!

Foto: pixabay.com

Mars u Djevici je samo pokazatelj onoga što slijedi u rujnu/septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mjesec u godini! Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite ne razbjesniti se na sve što nije u potpunosti savršeno.

Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za ljeto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osjećate kao da ste pod konstantnim stresom – a nemate razloga za to.

I dok će Mars u Djevici, koji je u toj poziciji od 18. kolovoza/avgusta, biti sjajan za organizaciju i preuređivanje života Bika, Djevice i Jarca, znakovi poput Blizanaca, Riba i Strijelca će imati preveliku dozu energije.

Planet Mars u Djevici je motiviran perfekcijom i marljivošću, par narednih šest tjedana treba iskoristiti za iskorištavanje maksimalne produktivnosti u bilo kojoj sferi, jer zahvaljujući ovom položaju nećete praviti greške.

U ovom periodu ćete imati manju želju za zabavljanjem i izlaženjem, a više ćete se fokusirati na sređivanje ili isticanje na poslu jer ćete se osjećati pametnije i jače nego ikada prije.

Mane ovog perioda su pretjeran stres zbog bilo koje nesavršenosti – čak i ako je jedva vidljiva, kao i izraziti napadi bijesa kada nešto ne ide po planu koji ste zamislili.

Tijekom Marsa u Djevici možete postati opsesivni, previše detaljni, hiper kritični prema drugima pa bi trebali obratiti pažnju na ove stvari.

Mars u Djevici je samo pokazatelj onoga što slijedi u rujnu/septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mjesec u godini. Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite ne razbjesniti se na sve što nije u potpunosti savršeno.

zenskimagazin

 

“Samo da sve ide po planu”! (popis pozitivnih i negativnih aspekata)

 

Mars je ušao u znak Djevice 18.08. i tu će se zadržati sve do 03.10. Vruće ljetne strasti, vatrometi i energičnost Lava u kojem je taj planet bio od početka srpnja, sada zamjenjuje analitičnost, preciznost, organiziranost Djevice. Slijedi popis dobrih i izazovnih strana, pripremite se u skladu!

Fokus je na onome što je korisno i praktično. Ponovno se usmjeravamo na obaveze i radne zadatke koje želimo što kvalitetnije obaviti i isporučiti.

Dobre strane:

Poriv prema disciplini, planiranju i organiziranju. Unutar rutine osjećamo više sigurnosti.

Radimo listu obaveza.

Nastojimo biti produktivni.

Cijeni se preciznost, uočavamo bitne detalje koji nam omogućuju da vidimo cijelu sliku.

Potrebno je pronaći ravnotežu između rada i odmora kako ne bi došlo do izgaranja.

Usavršite, nadogradite svoje vještine.

Unesite zdrave navike u svoj život, pobrinite se za svoje zdravlje.

Očistite stambeni prostor, riješite se viška stvari, posložite ormare s odjećom. Sada su nam red i čistoća bitni kako bismo bolje funkcionirali u svojoj svakodnevici.

Izazovne strane:

Nervoza, nemir, napetost i razdražljivost.

Perfekcionizam i nezadovoljstvo ostvarenim.

Problemi sa probavom, želucem, crijevima.

Sklonost kritiziranju drugih, ali i samih sebe.

Problemi s kućnim ljubimcima.

Stresne situacije na poslu, s kolegama.

Fokusiranje na pogreške, mane, na ono što ne funkcionira.

Julijana Oremović

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *