Mars u Blizancima (do 23.04.)


Pokreću se stvari koje su bile u zastoju!

Foto: pixabay.com

Mars ulazi u znak Blizanaca u kojem će boraviti do 23.04. Mars će od sredine do kraja ožujka/marta raditi pozitivan aspekt sa Saturnom, te sredinom travnja/aprila s Jupiterom, što je prilika da se otkoče i pokrenu stvari koje su bile u zastoju proteklih mjeseci. Od sredine ožujka/marta do sredine travnja/aprila, Mars će raditi i težak aspekt s Merkurom i Neptunom iz Riba. Tako da su posvuda mogući tračevi, ogovaranja, laži, obmane, zavaravanja. Pazite kome što govorite i u što uvjeravaju vas. Najbolje je u ovom periodu sve uzeti s rezervom i zapravo ne uzimati ništa kao apsolutnu istinu.

Mars ulazi u znak Blizanaca u kojem će boraviti do 23.04.. Još od ljeta 2020. godine, Mars je bio loše aspektiran (dok je prolazio kroz Ovna činio je težak kvadrat s Jupiterom, Saturnom i Plutonom) i loše pozicioniran, u svom prolasku kroz Bika, znaku njegova izgona.

To je donijelo mnoge zastoje i nerealizirane planove – nekom poslovne i financijske, nekom ljubavne, nekom obiteljske ili zdravstvene, ovisno po kojem je polju u natalnoj karti tranzitirao.

Mars proteklih mjeseci nikako nije mogao ispoljiti svoju dobru stranu i ambiciju.

U Blizancima se Mars mnogo bolje osjeća nego u Biku, tako da će se lagano vratiti energija. Mars će od sredine do kraja ožujka/marta raditi pozitivan aspekt sa Saturnom, te sredinom travnja/aprila s Jupiterom što je prilika da se otkoče i pokrenu stvari koje su bile u zastoju proteklih mjeseci.

Blizanci su znak komunikacije, informacija, reklamiranja, razgovora, druženja, mentalne energije pa će u ovom periodu sve ovo biti pojačano.

Društvene mreže, portali, vijesti, će vrvjeti informacijama i objavama. Ljudi će dopisivati, razgovarati, sastajati se i družit. Naglašeno će biti pisanje, čitanje i sklapanje ugovora. Usvajat će se i širiti nova znanja.

Međutim od sredine ožujka/marta do sredine travnja/aprila, Mars će raditi težak aspekt s Merkurom i Neptunom iz Riba. Tako da su posvuda mogući tračevi, ogovaranja, laži, obmane, zavaravanja. Pazite kome što govorite i u što uvjeravaju vas.

Na široj razini sve će biti prepuno lažnih vijesti, dezinzinformacijama, obmana, bit će to pravi informacijski rat. Sve što će se činiti kao istina zapravo će biti laž.

Tako da bi trebali dobro provjeriti u sve što vjerujemo kroz tih mjesec dana, najbolje je u ovom periodu sve uzeti s rezervom i zapravo ne uzimati ništa kao apsolutnu istinu.

Prema kraju travnja/aprila vidjet će se što je bila istina, a što laž.

Prolazak Marsa kroz Blizance najbolje će utjecati na Vodenjake, Vage, Ovnove i Lavove (kao i one koji imaju naglašene neke od tih znakova).

Najlošije će se odraziti na same Blizance, kao i na Ribe i Djevice (kao i one koji imaju naglašene neke od tih znakova).

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *