Mars u Biku (do 04.03.)


Umjetnik, hedonist, materijalist i senzualni ljubavnik

Foto: pixabay.com

U svom prolasku kroz Bika, Mars će 20.01. doći do nepredvidivog Urana, što donosi nagle reakcije, nagle promjene raspoloženja, iritacije, živce koji pucaju, nezgode, eksplozije, pobune. Jupiter i Saturn se pridružuju kvadratu s Uranom, što može donijeti velika razilaženja u mišljenju, filozofske i religijske sukobe. Najbolje će prolaskom Marsa kroz znak Bika biti Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama, kao i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova. A samim Bikovima, kao i Vodenjacima, Lavovima i Škorpionima sretno bilo, držimo palčeve da prežive!

Mars je ušao u Bika, znak u kojem se osjeća loše. Ovdje je on astrološkim terminom rečeno, u svom izgonu, što znači da izvlači ono najgore od Bika, a k tome čini i niz teških aspekata. Tako ćemo imati kvadrat Marsa s Jupiterom i Saturnom, a ubrzo će se kvadratu pridružiti i Merkur, do sredine siječnja/januara 2021.

Ovo će donijeti zastoje u realizaciji, projekte koji ne vode nikuda, svađe, nervozu, pucanja po šavovima, ekonomsku krizu. Čini nam se da Mars u Biku, stoji na mjestu, ne može se pokrenuti, obuzima ga lijenost i beznađe.

Mars u Biku, želi novac te želi neku materijalnu sigurnost, međutim nikako ne dolazi do realizacije pa nas može pogoditi strah od oskudice.

U svom prolasku kroz Bika, Mars će 20.01. doći do nepredvidivog Urana, što donosi nagle reakcije, nagle promjene raspoloženja, iritacije, živce koji pucaju, nezgode, eksplozije, pobune. Da stvar bude gora i Jupiter i Saturn se pridružuju kvadratu s Uranom, što može donijeti velika razilaženja u mišljenju, filozofske i religijske sukobe.

Međutim, pustimo malo sve te loše aspekte Marsa u Biku i radije se fokusirajmo što taj Mars može dobroga donijeti. Znak Bika vezan je uz naše vrijednosti, on će se potruditi samo oko onog što smatra vrijednim i to će ostvariti. Oko onog što mu je bez veze neće ni prstom maknuti.

Mars u Biku može biti jako umjetnički Mars, odličan slikar, pogotovo realističkih motiva, prirode i pejzaža. Nema tu apstraktne umjetnosti i pjesničkih metafora, sve je vrlo realno, uzemljeno i jasno.

Pošto je Bik vezan uz grlo, Mars u Biku voli zapjevati, stoga samo puštajmo glazbu i pjevajmo, plešimo. Odmah će raspoloženje porasti.

Također je veliki ekolog i onaj koji brine za prirodu i zemlju. Osoba koja izvlači najbolje iz plodova zemlje, cvijeća, esencijalnih i eteričnih ulja. Također, Bik je jako taktilan i senzualan znak pa Mars ovdje postaje odličan maser. Stoga, priuštimo si nježnu masažu eteričnim uljima ili mirisnu opuštajuću u kupku.

Bik također voli novac i materijalne vrijednosti, tako da će dati odlične bankare, financijere, ulagače. Doduše malo škrte, ali igrače na sigurno i dugoročno.

Mars u Biku veliki je hedonist – uživa više nego itko u hrani, piću i ljubavi, tako da si trebamo priuštiti finu hranu i ne mariti previše za kilograme, budemo ih već skinuli u nekom drugom periodu. Mars u Biku je vrlo senzualan i taktilni ljubavnik.

Do druge polovice siječnja/januara, Venera i Mars će raditi trokut – najsretniji aspekt – koji donosi jaku potrebu za ljubavlju, senzualnost, strast, nove veze, umjetničku inspiraciju.

Uglavnom nije sve crno kako na prvi (astro) pogled izgleda.

Najbolje će prolaskom Marsa kroz znak Bika biti Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama, kao i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova. A samim Bikovima, kao i Vodenjacima, Lavovima i Škorpionima sretno bilo, držimo palčeve da prežive!

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *