Mars kvadrat Neptun 09.04. (u 21:17h)


Usporite i prikočite!

Foto: pixabay.com

Ovo su dani kada nije mudro davati obećanja, ona iza kojih ne možemo stati, ali ne očekujte niti od drugih isto! Ne vjerujte previše drugima dok je ovaj tranzit na snazi, ali i intuiciju stavite na čekanje, jer i ona bi vas mogla obmanuti! U ljubavnom životu kvadrat Marsa i Neptuna pojačava razne fantazije, ali dovodi i do prijevara, obmana, laži i iluzija, često i do nejasnih želja. Zato bi kao osviještene individue za vrijeme trajanja energije kvadrata između Marsa i Neptuna trebali usporiti i prikočiti.

Mars predstavlja našu pokretačku energiju, vladar je 1. čakre i kundalini energije, a Neptun je planet koji upravlja našom 9. čakrom, povezuje nas u svojim višim sferama s božanskim, a u nižim vezujemo je uz obmane, prijevare i laži.

U neharmoničnim aspektima Marsa i Neptuna, kao što je slučaj ovih dana na nebu, možemo očekivati iscrpljenost, manjak energije ali i situacije u kojima dominiraju (samo)obmane, laži i prijevare. Zato bi kao osviještene individue za vrijeme trajanja energije kvadrata između Marsa i Neptuna trebali usporiti i prikočiti.

Kako u prometu tako i u smislu da povedete računa o tome koliko ste iskreni najprije prema sebi, a potom i prema drugima.

Kako stojite s obećanjima, držite li do svoje riječi?

U kakvom ste okruženju i koliko su drugi iskreni prema vama?

U svakom slučaju ovo su dani kada nije mudro davati obećanja, napose ona iza kojih ne možemo stati, ali ne očekujte niti od drugih isto!

Ne vjerujte previše drugima dok je ovaj tranzit na snazi, ali i intuiciju stavite na čekanje, jer i ona bi vas mogla obmanuti!

Kako bi što lakše ispratili ovaj tranzit povedite računa i zaboravite na alkohol i druge stimulanse i kontrolirajte broj popušenih cigareta ukoliko ste pušač.

Isto tako povedite računa o pasivnoj agresiji, ne provodite je nad bližnjima ali prepoznajte je od strane drugih i strpite se dok aspekt prođe.

U ljubavnom životu kvadrat Marsa i Neptuna pojačava fantazije, ali dovodi i do prijevara, obmana, laži i iluzija, često i do nejasnih želja.

Zato bi bilo mudro potaknuti pozitivne vibracije Neptuna ovih dana, jer je jak u svojoj kući u znaku Riba i snagom volje (Mars) u slobodno vrijeme prakticirajte meditaciju ili molite anđelima, slušajte ugodnu glazbu, pogledajte kakav dobar film, zaplešete sami sa sobom, ne dajte obećanja niti vjerujte u tuđa, budite iskreni i ne nasjedajte na neiskrenost drugih.

I dobro se odmorite. Od svih i svega!

Tomislava Horvat

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *