Foto: pixabay.com

Ovaj aspekt donosi aktivnu, vatrenu energiju, a naše misli postaju cjelina koju treba prevesti u djelo.  Dok je Sunce u Lavu imat ćete dobru volju, veću hrabrost i mogućnost da svoje vještine iskoristite što je najbolje moguće. Jedini rizik možete očekivati u polju ljubavi i strasti, jer stara negativna iskustva u ljubavi i loši odnosi ovoga puta mogu donijeti pojačani nemir.

U ponedjeljak i utorak Sunce polako gubi snagu u znaku Raka, što znači da ćete biti još nježniji i osjetljiviji. Pomiješani osjećaji i želja da budete voljeni je definitivno vaš fokus na početku tjedna, ali situacija se počinje mijenjati od srijede kada Sunce u 8:37 sati ujutro prijeđe u znak Lava.

Ovaj aspekt donosi aktivnu, vatrenu energiju, a naše misli postaju cjelina koju treba prevesti u djelo. Sunce ja vladar Lava, zato ima i najjači utjecaj u ovom znaku Zodijaka. Donosi nam toplinu i optimizam, a negativna energija se polako povlači.

Dok je Sunce u Lavu imat ćete dobru volju, veću hrabrost i mogućnost da svoje vještine iskoristite što je najbolje moguće. Jedini rizik možete očekivati u polju ljubavi i strasti, jer stara negativna iskustva u ljubavi i loši odnosi ovoga puta mogu donijeti pojačani nemir. Ako se to dogodi, pokušajte se relaksirati boravkom u prirodi, kreativnim aktivnostima ili sportom.

 

Čak iako se situacija ne odvija onako kako ste zamislili, imat ćete snage da uklonite probleme i krenete naprijed. Sada je trenutak da dobro otvorite oči, izbjegavate neuspjehe i prepirke, a najvažnije je da se fokusirate na željeni put.

Osvijestit ćete negativne obrasce u svom životu i razne energije pa je moguće da ćete iz svog života izbaciti ljude koji vam kradu energiju i vrijeme. Bit ćete iznenađeni s kojom lakoćom ćete to učiniti i koliko će zapravo te promjene donijeti blagodati u vaš život.

Zahvaljujući direktnom Merkuru u znaku Raka, nećete biti preopterećeni detaljima, sitnicama i brojevima. Zadaci koji zahtijevaju preciznost i kritičnost trebalo bi odložiti na neko vrijeme, jer možda nećete uspjeti. Moći ćete stvoriti novu viziju i slijediti je polako i uporno.

Venera u znaku Blizanca suočit će vas s istinom u vašim odnosima. Misli će vam biti razigrane, iluzorne i maštovite, ali će vam pomoći da pronađete svoju unutrašnju snagu i otkrijete što vam je zaista važno na trenutnom životnom putovanju.

Venera nas ovoga puta i upozorava pa je najbolje da ne pravite krupne poteze sve dok ne donesete konačne odluke. I ovoga puta Venera ima jak utjecaj na polje financija, zato se preporučuje da izbjegnete velike investicije i kupovine, posebno one koje su sumnjive.

Odjednom ćete uz pomoć Marsa u znaku Ovna uspjeti učiniti sve što ranije niste uspijevali završiti. U poslu se ističete po svojoj kreativnosti, a na emotivnom planu očekujte nove iskre ljubavi.

Morat ćete se brzo naviknuti na iznenađenja i promjenu raspoloženja, što vam nije baš lako, ali budite strpljivi i vjerujte da će se stvari uglavnom smiriti.

lovesensa.rs