Foto: pixabay.com

U kolovozu je važno za sve nas da pratimo svoje raspoloženje i  unosimo pozitivne misli u svoj život. U ljubavi će biti posebno sretni oni koji će se osloniti na sebe, koji vjeruju vlastitim osjećajima i prilikom izbora životnog partnera i u komunikaciji s partnerom.

S početkom kolovoza život se može dramatično promijeniti, a kako bi saznali kakve će te promjene biti, vrijedno je pogledati u zvijezde. Na ljubavnom planu sve ide na bolje, tako da možete sigurno planirati. Često ćemo se oslanjati na osjećaje i intuiciju, cijenit ćemo njihov doprinos našem životu.

Najvažnije je ne brzati sa zaključcima u odnosima s voljenim osobama. Čak i ako dođe do turbulencija, dajte jedni drugima još jednu priliku, jer nebeska tijela obećavaju svima pravu sreću.

01.08. i 02.08.

Ovi dani obilježeni su promjenjivom energijom planeta, što može utjecati na raspoloženje. Bliske osobe pomoći će vam da izbjegnete anksioznost i njihova će vam podrška omogućiti da na neko vrijeme zaboravite na probleme i uživate u sreći.

 

Tjedan od 03.08. – 09.08.

Tjedan će započeti s punim Mjesecom u Vodenjaku, 03.08., nastavit će prijelazom Merkura u sazviježđe Lava i završiti promjenom energije Venere, koja će prijeći u znak Raka. To će imati snažan utjecaj na događaje u osobnom životu zračnih i vodenih znakova.

Mnogi mogu završiti tamo gdje nikad nisu htjeli. Osjećaj nesigurnosti u sebe ili svog izbora uzrokovan je punim Mjesecom i utjecajem Venere. Čim se energija stabilizira, pritisak će se smiriti – ovaj trenutak treba iskoristiti za pohod u svijetlu budućnost.

 

Tjedan od 10.08. – 16.08.

Padajući Mjesec je sjajno vrijeme da se riješite sumnje, straha i unutarnjih prepreka koje vam onemogućavaju da pronađete sreću u svom osobnom životu. To se posebno odnosi na zemljane znakove.

Harmonija u paru može biti narušena, bolni prekidi nisu isključeni, ali bit će i rijetka prilika za razumijevanje, iskreno raspravljanje o svemu što vas zabrinjava i muči. U ljubavnom odnosu bit će lakše prevladati prepreke, pogotovo ako vidite što se događa u pravoj perspektivi.

 

Tjedan od 17.08. – 23.08.

Mlad Mjesec u Djevici, koji se očekuje 19.08., ponovno će napuniti “unutarnju bateriju” vatrenih znakova, što će im omogućiti da ponovno krenu prema zacrtanim ciljevima. Sada je najvažnija mogućnost da se ne izgubi hrabrost i samopouzdanje.

Voljene osobe će biti inspirirane, samom činjenicom da ste aktivni, puni novih ideja i što idete prema nekom cilju. To će donijeti spontane promjene koje će odnos odvesti na potpuno novu razinu.

 

Tjedan od 24.08. – 30.08.

Kraj kolovoza, obilježen rastućim Mjesecom, donijet će sam susret sa sudbinom. Ne smijete zanijekati svoju ljubav, smatrati se nedostojnim, odbijati povjerenje u komunikaciju i općenito na svaki mogući način kočiti pravilan i prirodan razvoj ljubavne situacije.

Teški dani sredinom kolovoza/avgusta postupno će se odmaći u prošlost, a tamo gdje se dogodi promjena, uvijek se otvaraju nove mogućnosti.

Samo ih trebate koristiti, a tada će lagani povjetarac promjene donijeti dobre vijesti – i vaše će se raspoloženje odmah poboljšati. Tjedan obećava da će biti ugodan. Istina, sreća vjerojatno neće trajati duže od nekoliko tjedana, ali to je sasvim dovoljno da pripremite i sebe i partnera za teže okolnosti.

 

31.08.

Posljednji dan kolovoza bit će pod utjecajem Mjeseca u Vodenjaku. Sretno će se nasmiješiti onima koji se mogu obuzdati i neće agresivno reagirati na prigovore voljenih osoba.

Vrijedno je zapamtiti da su svi nervozni, pogotovo kada je jesen na horizontu, a nervozno ponašanje samo je posljedica stresa. Ako se možete nositi s emocijama, tada neće biti teško pronaći sklad u vašem osobnom životu.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr