Ljetni Solsticij 21.06.21.


Zbivaju se kozmički događaji koji će pojačati ono što osjećamo!

Foto: pixabay.com
Prvi dan ljeta označava se ljetnim solsticijem, koji se ove godine događa 21. lipnja/juna u 5:32h. Iako Solsticij donosi iscjeljujuće i skladne energije, ove se godine zbivaju kozmički događaji koji će pojačati ono što osjećamo. Neposredno prije Solsticija Jupiter kreće retrogradno i možda ćemo se propitivati kakva je naša perspektiva i leća kojom gledamo svijet.
Ljetni solsticij označava početak ljeta, koji se ove godine događa 21. lipnja/juna u 4:32 SEV (u srednjoeuropskom vremenu), (5:32, ljetno računanje vremena, SEV+1).

Riječ solsticij proizlazi iz Sol (Sunce) + sistere (stoji mirno). Zapravo, njegov relativni položaj prema Zemlji ne mijenja se mnogo, zato dolazi do ove iluzije.

Iz našeg vidikovca na sjevernoj hemisferi, Sunce završava svoj put prema sjeveru i kreće se prema jugu, donoseći nam raskošno ljeto.

Ovog solsticija se navršava šest mjeseci od Velike konjukcije, što predstavlja nastavak našeg putovanja prema rađanju nove zemlje.

Ljetni solsticij uvodi tromjesečno razdoblje za razumijevanje odnosa i povezivanje s ljudima na osobnoj razini.

Vjeruje se da je na Solsticij veo između svjetova tanak i postaje lakše povezati se s duhovima prirode i iscjeliteljskim energijama planeta. To je također vrijeme u kojem možemo osjetiti svoju unutarnju povezanost s Majkom Zemljom i svime što je naseljava.

Dan prije Solsticija također je vrijeme u kojem se energetska mreža planeta poravnava s istom frekvencijom, stvarajući valove harmonije, mira i iscjeljenja širom planete.

Te skladne frekvencije zadržavaju se nekoliko dana, pomažući nam da pristupimo višim dimenzijama i višoj svijesti. Jednostavan način da iskoristite ovu energiju je provoditi vrijeme u prirodi.

Dopustite si da postanete jedno sa Zemljom. Dopustite si usklađivanje s otkucajima srca naše planete.

Iako Solsticij donosi čarobne, iscjeljujuće i skladne energije, ove se godine zbivaju kozmički događaji koji će pojačati ono što osjećamo.

Neposredno prije Solsticija Jupiter kreće retrogradno. Jupiter vlada našim vjerovanjima, kako gledamo na svijet i svojom višom mudrošću.

Dok putuje retrogradno neposredno prije Solsticija, možda ćemo se propitivati kakva je naša perspektiva i leća kojom gledamo svijet.

Jupiter neće biti jedini retrogradni planet u vrijeme Solsticija u lipnju/junu 2021. godine. Retrogradno će se kretati Merkur, Saturn i Pluton.

To će dodati efekt usporavanja kozmičkim energijama, dajući nam priliku da se smirimo i stvarno produbimo vezu s frekvencijama.

Ovogodišnja energija Solsticija također se može osjećati pasivnijom u smislu da ćemo se možda morati predati i dopustiti da nam se pokaže put.

Kad se predamo i dopustimo sebi da se stopimo s prirodnom energijom, možemo naučiti nove stvari, proširiti svoj um i otvoriti svoje vidike.

Dopustite prihvaćanju da opere vaše biće. Dopustite si da u svakom trenutku osjetite suosjećanje i ljubav prema vama koja zrači s ovog planeta.

U vrijeme Solsticija, dolazi do poravnanja s trigonom Venere i Neptuna, što može pomoći da vidimo dublju istinu i dobijemo duhovno razumijevanje.

Pozdravite ovu energiju i pustite da ljubav teče svuda oko vas.

Slijedite svoje srce i dopustite sebi da imate iskustva koja vas čine sretnim i voljenim.

Suzana Dulčić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *