Foto: pixabay.com

Ovih dana će se stvari dosta brzo odvijati, odnosno kako se kaže – kad jedna vrata zatvorimo, druga se otvore. Slušajte intuiciju i svoje srce, jer samo tako ćete pronaći najbolje odgovore za vas. Tmuran početak tjedna samo je prijelaz u nešto novo i još ljepše što nam slijedi u budućim danima.

U ponedjeljak, 5. srpnja/jula, još smo se dijelom dana bavili više hedonističkim pristupom životu, jer je Mjesec boravio u znaku Bika pa smo razmišljali o ljenčarenju, hrani, sigurnosti i udobnosti, no u poslijepodnevnim satima Mjesec je prešao u znak Blizanaca zbog čega smo malo živnuli.

Mars je ušao i u kvadrat s Uranom pa bi ovog tjedna mogla pucati sva energija nakupljena tijekom prošlog tjedna. Iako je egzaktan kvadrat prošao, on se još može osjetiti.

Sunce i izazovni aspekt Marsa s Uranom daju sada izričitu želju za slobodnom, iznenadnim činjenima, eksplozijom, buntovništvom i jednu veliku želju za avanturizmom.

Utorak, 06. srpnja/jula, pomalo je loš dan za ljubavne odnose, jer Merkur radi posljednji kvadrat s Neptunom, a Venera opoziciju sa Saturnom, što bi za neke moglo rezultirati prekidima. Uslijed saznanja neke istine može doći do razočarenja u neku osobu pa bi se mogli odlučiti udaljiti od nje, odnosno ona od vas.

Upamtite, Saturn ovdje samo čisti ono što nije dobro, a svaki odnos koji ima čvrste temelje i djeluje kroz iskrenu ljubav može sve preživjeti.

Sada ćemo se ovim konačno riješiti konfuzija koje smo imali u prethodnom periodu, pogotovo onih vezanih za ljubavne odnose, jednostavno ćemo sada spoznati na čemu smo s tom nekom osobom.

Nakon pomalo tmurnog dana utorka, vrlo brzo sve će krenuti u novijem, ljepšem izdanju, jer čim se Venera odmakne od Saturna, napravit će kvadrat sa Uranom, a u petak, 9. srpnja/jula, nas očekuje i mlad Mjesec u Raku, dakle nešto potpuno novo.

Stoga ne brinite, ovih dana će se stvari dosta brzo odvijati, odnosno kako se kaže – kad jedna vrata zatvorimo, druga se otvore. Slušajte intuiciju i svoje srce u ovom slučaju, jer samo tako ćete pronaći najbolje odgovore za vas.

Mlad Mjesec na 18. stupnju Raka nam donosi transformaciju i nešto novo.

Ovdje se Sunce i Mjesec približavaju opoziciji ka Plutonu i ujedno rade sekstil s Uranom i trigon s Neptunom, što nam govori da slušamo intuiciju i budemo dosljedni sebi.

Sanjajte lijepe snove i ovog se puta slobodno vodite emocijama, jer bi vam mogle donijeti nešto jako lijepo i intenzivno, samim time što se Venera približava Marsu u znaku Lava, što je spoj muške i ženske energije.

Za mnoge ovo bi moglo značiti da će upoznati srodnu dušu.

Značenje ovog su i romantični spojevi, ali oni kada se duboko međusobno osjećate, gdje se muški i ženski princip spajaju u jedno.

Ali samo ako, barem ovog puta, ego ostavite po strani i vodite se srcem, slobodno ćete se i moći prepustiti tom užitku.

Pogotovo je sve to moguće u subotu, 10. srpnja/jula, kad Mjesec krene u znak Lava, jer time će se ta energija povećavati. A potom, u nedjelju, 11. srpnja/jula, kada Merkur konačno napusti znak Blizanca i prijeđe u znak Raka, emocije ćemo lakše verbalizirati i sve će imati nježniji i emotivniji prizvuk.

Tako jedan tmuran početak tjedna koji nas je dočekao, samo je prijelaz u nešto novo i još ljepše što nam slijedi u budućim danima.

Ana Mandić