Konjunkcija Jupitera i Plutona svakih 13 godina.


Što nam OVO donosi 12.11.2020.?

Foto: pixabay.com

Konjunkcija Jupitera i Plutona očekuje nas 12.11. Ovaj tranzit donosi fokusiranost na veće ciljeve, poslovni uspjeh, obilje i napredovanje u karijeri. Ovo bi trebalo biti vrijeme velikih dostignuća i uspjeha. Potrebno je raditi na uspjehu, ali ne smiju se zaboraviti duhovne vrijednosti.

Konjunkcija Jupitera i Plutona događa se na svakih 13. godina, a u 2020. godini bili smo svjedoci tri ovakve pojave, a posljednja nas očekuje 12.11.2020. godine.

Konjunkcija Jupiter-Pluton utječe na nas najviše tako što se javlja potreba da budemo prihvaćeni i priznati.

Poželjet ćete moć i utjecaj, kreirat ćete ambiciozne planove za uspjeh na više razina. Velike ambicije čine da budete odlučni i uporni, ali i nemilosrdni.

Padovi i neuspjesi ne mogu vas odvratiti od vašeg cilja, jer u svakom izazovu vidite priliku da se usavršavate i još jednom pokažete koliko ste sposobni. Stalni razvoj i prilagođavanje su vaš put ka prosperitetu.

Sada imati priliku, više nego ikada prije, ostvariti sve što želite, ali – jeste li za to spremni? Hoće li vas to promijeniti?

Uspjeh i natjecateljski duh su sjajne stvari, ali ako ih dočekamo nespremni na duhovnoj razini, ego se povećava i može doći do lošeg preokreta. Budite ponosni na svoj uspjeh, ali ne gubite osjećaj za druge ljude i njihove potrebe.

Ne odričite se tako lako privatnog života, jer samo pravi prijatelji, otvoren odnos s partnerom i sretan dom su stvari koji vam mogu donijeti istinsku sreću i vjetar u leđa za dalji razvoj.

Jupiter u konjunkciji s Plutonom donosi fokusiranost na veće ciljeve, ali je važno da sami raspodijelite prioritete.

Poslovni uspeh, obilje, napredovanje u karijeri – samo su neke od mogućnosti koje otvara ovaj tranzit.

Pokušajte se oduprijeti negativnim porivima, nemojte postati sebični i egocentrični. Do uspjeha koračajte čistim putem i koristite samo moralna sredstva. U suprotnom, loša karma će vam se ubrzo vratiti kao bumerang.

Ovo bi trebalo biti vrijeme velikih dostignuća i uspjeha koje vas čine sretnim i zadovoljnim i u budućnosti.

Zato radite na uspjehu, ali ne zaboravite na duhovne vrijednosti.

lovesensa.rs

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *