Foto: pixabay.com

Sada je sve u znaku promjene pa treba obratiti pažnju na riječi koje izgovaramo. Riječi izrečene u afektu mogu napraviti problem čak i za slijedeći tjedan, tako da se savjetuje „razmišljanje prije reakcije“.

Ovog mjeseca konjukcija Mjeseca, Jupitera, Saturna i Venere bit će vidljiva na nebu. Ovakav položaj Mjeseca trajat će 5 dana – pa ako imate dvogled, obavezno provjerite što se događa na nebu!

Konjukcija Mjeseca s Jupiterom, Saturnom i Venerom donosi nam miran period. Ipak, nekim znakovima predstoje burni događaji. Ako se osjećate čudno, znajte da je prolazno i da je Mjesec i njegovo približavanje planetama krivac za to.

Ovaj tjedan neće ići glatko ako niste raščistili s pozivima iz prošlosti. Sve je u znaku promjene pa treba obratiti pažnju na riječi koje izgovaramo.

Riječi izrečene u afektu mogu napraviti problem čak i za slijedeći tjedan, tako da se savjetuje „razmišljanje prije reakcije“.

Ne ulazite u raspravu i ne odgovarajte bez prijeke potrebe. Tko bude savladao sebe u ovim danima, imat će miran tjedan, a tko bude reagirao burno, naići će na oprečne komentare.

Što se tiče ljubavnih odnosa, Mjesec u konjukciji, u ovom periodu uzburkat će strasti. Naglašena je i ljubomora, ali svakako će biti više nježnosti i izazova kojima nijedan znak neće odoljeti.

Kad je riječ o emocijama, moguće je da će prošlost zakucati na vrata. Najbolji recept je da svoju energiju usmjerite na nešto pozitivno i izbjegnete sukobe.

Već početkom sljedećeg tjedna, situacija će biti dosta blaža i činit će vam se kako sve ide po loju.

Mjesec i Saturn donijet će pozitivne promjene koje možete iskoristiti za započinjanje novih projekata i realizaciju starih ideja. Tih dana, donosit ćete pametne odluke i bit će to uspješni dani za posao.

Ovaj tjedan daje šansu da preokrenete stvari u svoju korist pa to svakako treba iskoristiti. Sagledajte stvari u tišini i dobro razmislite prije nego što vas savladaju emocije. Dočekajte u ravnoteži slijedeći tjedan!

lovesensa