IZRAŽAJNI BROJ – Vaša sudbina u ljubavnim vezama


Kao što se u numerologiji vaše karakterne osobine ogledaju u Osobnom broju, tako se i vaša emotivnost reflektira kroz Izražajni broj.

Ovaj broj oslikava skrivena osjećanja, tajne emocija kao i ono čemu stremite i što vas čeka u vezama.

Kako izračunati Izražajni broj

Izračunava se tako da se bioritamskom broju doda osobni broj.

Na primjer – Kada je netko rođen 03. 12. 1962. godine, onda je:

Bioritamski broj: 3 + 12 = 15 = 1 + 5 = 6 / znači dan + mjesec /

Generacijski broj: 1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9 / godina rođenja /

Osobni broj = bioritamski + generacijski = 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6

Izražajni broj = bioritamski + osobni broj = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3

U ovom slučaju – Izražajni broj je 3.

Na ovaj način izračunajte svoj Izražajni broj i ispod pročitajte analizu.

Analiza

Izražajni BROJ 1

Ovaj broj pripada izuzetno neovisnim i impulzivnim osobama. U sentimentalnim vezama one su sklone krajnostima koje se izravno odražavaju na njihovu emotivnost u pozitivnom ili negativnom smislu.

Sebi uvijek biraju partnera nad kojim mogu dominirati. Međutim, kada dominacija nestane, tada se javljaju problemi i najčešće dolazi do raskida veze.

Budući da je jedinica vrlo jak izražajni broj, njegovi vlasnici uglavnom se dobro nose sa svojim autoritetom, tako da su ovakvi ekstremi vrlo rijetki.

Izražajni BROJ 2

Dvojke su zavodljive, privlačne i šarmantne. Međutim, često plaćaju danak zbog svoje nesamostalnosti. S obzirom da ne mogu živjeti same, kompromisno rješenje nalaze čak i u vezama s neadekvatnim partnerima. Ali u takvim situacijama dobro se snalaze tako što se prilagođavaju i čine često ustupke suprotnoj strani.

Dvojke su vrlo otvorene prema svojoj okolini kojoj rado otkrivaju svoje emocije. Zadovoljavaju se i sa najmanjom pažnjom voljene osobe, koja im daje stimulans da se za njenu ljubav bore do kraja.

Izražajni BROJ 3

Izražajni broj tri pripada umjetničkim dušama koje maštovitost, inspiraciju i nesvakidašnjicu prepliću čak i kroz svoj emotivni život. S njima je uvijek ugodno, jer osobnu pozitivnu energiju rado razmjenjuju sa drugima.

Kao partneri su vrlo emotivni i strastveni. Kada su zaljubljeni ne smeta im da budu u sjeni suprotnog spola, jer za njih je ljubav sentimentalna igra. U suprotnom one joj se ne predaju. Svaka monotonija guši u ovim osobama ljubavni zanos, a samim tim i interes za daljnji opstanak. Tada se okreću i odlaze bespovratno u nepoznatom pravcu.

Izražajni BROJ 4

Osobe koje pripadaju ovom broju sklone su flertu i kratkotrajnim vezama. Ali to su posljedice njihove nesigurnosti, zatvorenosti i ranjivosti.

Urođeni strah od ostavljanja čini ih vrlo nepristupačnim i rezerviranim. Međutim, kada prihvate neku osobu, istog momenta slijedi velika transformacija njihove ličnosti. Onda postaju najvjernije, najplemenitije i najtolerantnije.

U tom slučaju njihov partner može slobodno da se opusti, jer će kraj sebe imati jednu izuzetnu ličnost.

Izražajni BROJ 5

Petica kao izražajni broj pripada osobama koje stalno lebde u oblacima ljubavnih snova. Vole slobodu, putovanja, pustolovine i sve drugo što je lijepo i neobično. Posjeduju nesvakidašnji šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zavode energično i strasno, što je u izravnoj vezi s njihovim temperamentom. Kada konačno osvoje pravu osobu onda se smiruju i bivaju joj vjerni do kraja života.

Ovo je najkontradiktorniji broj, jer predstavlja i slobodu i neovisnost, i odanost i privrženost.

Izražajni BROJ 6

Šestica je broj harmonije i ljubavi. Nju očarava ljepota, blagost, ljudska dobrota. Ona je pristalica tolerancije i vjernosti, kao što isto očekuje i od suprotnog spola.

Ovo je broj i fatalnih žena koje su osvajale i najmoćnije muškarce. Znale su ih podčiniti sebi i zauvijek zagospodariti njihovim srcima. One su voljene, poštovane i poželjne u svakom okruženju.

Šestica je broj koji svojim nositeljima aspektira jedinstvenost i neponovljivost u svakom pogledu.

Izražajni BROJ 7

Osobe s ovim brojem su tajnovite, povučene i vrlo zatvorene.

Teško pokazuju svoje osjećaje i vrlo su tajanstvene za suprotni spol.

Možda mnogima sedmica djeluje nezainteresirano i ravnodušno. Ali u biti nije tako, jer se u njima krije lavina emocija koje se ne mogu zaustaviti kad se pokrenu. Tada sedmica nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer one kad vole to je onda prava i bezuvjetna ljubav koja se ne može pronaći ni kod jednog drugog broja.

Izražajni BROJ 8

Osmice su vrlo odane, osjećajne i privržene. Svoje emocije nikada ne skrivaju i vrlo su rječite kada ih pokazuju. Njihova privlačnost se vrlo pozitivno reflektira preko intelekta i snažne ličnosti, koja kao magnet djeluje na suprotni spol.

Osmice ne toleriraju nevjeru i ne praštaju preljub. Uvijek prve prekidaju neuspjelu vezu, bez obzira na partnerov stav i mišljenje. One su vrlo principijelne i nikad se ne vraćaju starim ljubavima.

Izražajni BROJ 9

Osobe s izražajnim brojem devet su dobronamjerne, širokog duha i suvremenih shvaćanja. Nisu posesivne, ali su osjetljive na neuzvraćenu ljubav. Posjeduju dobru intuiciju koja im znatno pomaže u pronalaženju pravog partnera.

Ovo je jedini broj koji voli odabranu osobu zbog onoga što ona jest, ili bolje rečeno, devetka se može osvojiti samo pravim ljudskim kvalitetama.

Ona nije koristoljubiva i emocije uvijek stavlja iznad materijalnih interesa. Za nju ljubav nije samo zajednički život već puno više od toga.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *