Foto: pixabay.com

Venera u Blizancima je dosta lepršava, šarmantna, brbljava i nikako nije za duboke emocije i duge veze. Kako će biti u sekstilu s Marsom iz Ovna, može donijeti dosta strasti, zabave, uživanja, srdačnosti i suosjećajnosti. Posljednji tjedan 7. mjeseca, Venera će biti u kvadratu s retrogradnim Neptunom iz Riba pa se mogu događati nesvjesni problemi kada su emocije u pitanju, čak i druge prevare i malverzacije.

Kako Venera predstavlja ljubav, naklonost, vrijednosti, ljepotu, umjetnost,društvene porive itd., ona u Blizancima daje prijateljsku naklonost, darežljivost, nepristranost. Mnoge osobe će željeti da njihovi partneri budu inteligentni i da ima razvijen smisao za humor. Nedostatak ustrajnosti je također prisutan pa ako niste brzi, može se dogoditi da vaš partner izgubi strpljenje.

Venera u Blizancima je dosta lepršava, šarmantna, brbljava i nikako nije za duboke emocije i duge veze. Kako će biti u sekstilu s Marsom iz Ovna onda se može događati dosta strasti, zabave, uživanja, srdačnosti i suosjećajnosti. Odličan je aspekt za sklad u odnosima gdje se pokreće sreća i lijepa energija.

Posljednji tjedan 7. mjeseca Venera će biti u kvadratu s retrogradnim Neptunom iz Riba pa se mogu događati nesvjesni problemi kada su emocije u pitanju, čak i druge prevare i malverzacije.

Pozitivna strana ovog aspekta je umjetnička sposobnost i estetske osjetljivosti. Pojedine osobe mogu biti žrtve, jer se može igrati na njihovu emotivnu osjetljivost i tako mogu biti prevarene. S ovim aspektom treba biti oprezan posebno kada su u pitanju uvjerenja i vjerovanja u nešto ili nekome.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati u ljubavnom, partnerskom odnosu i materijalnoj sferi do 07.08.?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas je vaša planeta strasti Mars, dok Venera tranzitira kroz vaše polje komunikacije, druženja, sada je lijepa prilika da nježnije pokazujete emocije, flert.

Šarmantni i intelektualni, lako postižete uspjeh kod suprotnog spola u druženju, s pisanjem ili u umjetničkim vodama. Ako su vam aspekti negativni onda može doći da se ponašate površno i kapriciozno. Izbjegavajte inat i pakosti.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je tranzit Venere kroz vaše drugo polje koje je vezano za financije, prehranu pa bi na tom polju mogla biti događanja. Mnogi Bikovi imaju zacrtane planove i cilj da poprave svoje financije, što će vam poći za rukom.

Vaši prijatelji i partner su aktivni da vam pomognu i poklone pažnju pa možete napraviti listu želja da vam se ostvare. Veliki napredak, kako u materijalnom tako i u emotivnom životu je ispred vas pa uživajte.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, vi ste počašćeni s lijepom energijom Venere i njenih dobrobitima kako materijalnim tako i na polju seksipilnosti. Mnogi Blizanci se zaljubljuju i sve se vrti oko vas jer ste u centru pažnje.

Sve što je ljubaznost,šarm, veselje, sreća, sada zrači iz vas. Pojedine osobe će uživati u flertu, glazbi i slatkišima. U posljednjem tjednu 7. mjeseca treba paziti da ne dođe do razočaranja ili neke prevare pa budite oprezni.

RAK

Dragi Rakovi, vama Venera tranzitira kroz vaše prirodno dvanaesto polje pa će najviše energije biti utrošeno u razmišljanje o vašem ljubavnom životu. Mnogi Rakovi će se u svojoj unutrašnjosti promijeniti i iscijeliti svoju dušu. Kako ima Rakova koji su stidljivi i kojima je teško pokazati svoje osjećaje, moguće je da to sada uspiju.

Neke unutrašnje emocije jednog Raka su poznate pa ipak je lijepo da ih i pokažete. Sagledajte po tko zna koji put svoju unutrašnju emociju i svoje vrijednosti. Pojedine osobe mogu biti tajno zaljubljene ili skrivati ljubav daleko od svih znanih i neznanih. Slatka tajna.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem jedanaestom polju koje vam donosi razgovore i druženja s prijateljima ili prijateljicama što vam može pomoći da s njima podijelite sve iz vašeg ljubavnog života.

Nije vam namjera da ogovarate, ali će vam biti mnogo lakše kada svoju priču iz karijere i ljubavi podijelite i čujete druga mišljenja. Ako imate lošiji aspekt onda možete imati kontakt s pogrešnim prijateljima. Birajte prijatelje da se ne razočarate.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u desetom polju karijere i jednim roditeljem. Sada vas sve ide i možete biti sretni kao nikad do sada. Vi ste po prirodi diskretni i skromni, ali sada to neće biti tako, sada pokazujete sve što vam ide od ruke.

Mnoge Djevice mogu biti voljene i omiljene pa se potrudite da ne sumnjate u te izjave zahvalnosti i ljubavi. Neka uzbuđenja se razbuktavaju tako dobro da jednostavno ne možete sakriti radost.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem devetom polju dok vam Mars tranzitira kroz polje partnerskih odnosa pa treba izbjeći dramu i držati osjećanja pod kontrolom. Mnoge Vage imaju tenzije već duži vremenski period na mnogim životnim aspektima.

Sada vas može privlačiti osoba koja je sasvim drugačija vas pa i tu treba napraviti balans. Sigurno je da vas privlači netko tko može biti daleko od vas ili je nedostižan zbog nečega. Izbjegavajte tenzije i družite se jer Venera u Blizancima ne voli monotoniju.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas ovaj tranzit Venere ide kroz vaše prirodno osmo polje koje vam donosi romantiku ,strast, ljubav i kako su Blizanci komunikacija, vi sada trebate komunicirati na tu temu. Ako do sada niste preuzeli odgovornost prema partneru, sada je vrijeme i da transformirate neke ranije greške.

Pričajte o svojim potrebama i o potrebama partnera, neka to bude za početak pa dalje redom. Čulnosti su izražene i velika pomoć i korist dolazi od partnera ako ga imate. Moguća su pokretanja i interes za duhovno, nasljeđa i osiguranja, dok je seksualnost harmonična.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas ovaj tranzit Venere ide kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa, javnosti. Mnogi Strijelci mogu imati turbulentan i dramatičan partnerski odnos. Svakako treba strpljenja, a vama je teško ustrajati do kraja.

Shvatite to da ste na testu, a vaša ljubav na probi. Nikako ne donosite konačne odluke. Poslušajte svoju intuiciju i poradite na tome da donesete harmoniju u partnerske odnose i u ljubavi. Moguća je popularnost u široj javnosti i da vam poslovne veze budu naklonjene.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem šestom polju koje je povezano s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem. Vaše emocije možete slobodno pokazati na sasvim drugačiji način.

Emocije se mogu događati u svakodnevnom životu ili preko posla, a moguće je, dok vas netko liječi ili pruža pomoć, da se zaljubite. Nema potrebe da vas je stid ako ste ranjivi kada je ljubav i emocija u pitanju. Vi sada s puno ljubavi pomažete dragim osobama ili one žele vama pomoći.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem petom polju ljubavi gdje možete imati sreće s partnerom, samo još da odvojite malo više vremena za vas dvoje.

Slobodni Vodenjaci sada mogu upoznati divnu osobu za partnerski i ljubavni život. Potrudite se i organizirajte da sve lijepo osmislite za ugođaj s partnerom koji će vam vratiti trostruko. Ljubav je pod sretnim aspektom i neke poslovne špekulacije donose financije.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašoj četvrtoj kući koja je povezana s obitelji, kućom, jednim roditeljem, intimom i emocijama. Mnoge Ribe će najviše željeti biti kući u krugu obitelji ili čak ako su i same ne pada im to teško.

Svijet mašte i iluzija može biti jako naglašen pa čak u posljednjem tjednu 7. mjeseca možete doživjeti i razočarenje od bliske osobe. Trudite se da budete u zdravom stvarnom svijetu i ne prepuštajte se iluzijama.

Sretno u svemu, a posebno u ljubavi!

Željka Knežević