Horoskop za studeni 2020.


Ovnovi i Škorpioni pucaju od posla, Ribe i Strijelce čeka zanimljivo poznanstvo

Foto: pixabay.com

Prvih dana Sunce iz Škorpiona pravi opoziciju s Uranom što daje impulzivnost, brzopletost, nervozu. Treba izbjegavati sve vrste naglih odluka i neugodne scene. Od 14.11. Mars kreće direktno, Sunce prijelazi u Strijelca od 21.11. i kreće malo optimističniji period i vedriji pogled na život. Pun Mjesec će biti 30.11. u Blizancima pa se tu mogu događati razne ishitrenosti i turbulencije.

Samo što se završi pun Mjesec u Biku ulazimo u studeni/novembar. Merkur je još retrogradan u Vagi i kada dobro odmjeri on odlučuje i kreće direktno od 04.11. Kako će biti u kvadratu sa Saturnom mogu se kod pojedinih osoba pojaviti problem u komunikaciji s autoritetima, sumnjičavost, nesigurnost, depresivnost, problemi sa zubima, sluhom, kostima, bubrezima.

Prvih dana Sunce iz Škorpiona pravi opoziciju s Uranom što daje impulzivnost, brzopletost, nervozu, originalnost, ali i nepraktičnost. Treba izbjegavati sve vrste naglih odluka i neugodne scene. Od 10.11. Merkur ponovo ulazi u Škorpiona, ali sada je direktan bez zadrške, kritički nastrojen i oštrouman pa obratite pažnju na komunikaciju.

Sunce će praviti trigon s Neptunom oko 10.11. pa možete dati mašti na volju pokrenuti kreativnost, raditi vizualizacije, pisati, baviti se umjetnošću. Izražena je romantičnost, nježnost u obitelji i s voljenim osobama. Venera je u svom sjedištu i Vagi do 20.11. gdje ispoljava harmoničnost, kompatibilnost, važni su joj brak, partnerstva i druženja dok poslije prelazi u Škorpiona i postaje intenzivnija, strastvenija i dubokih emocija.

Pojedine osobe mogu pokazivati ljubomoru, zavist, tajnovitost pa se i tu treba paziti da ne prekinete iznenada emotivnu vezu ili dugogodišnje prijateljstvo ili poslovno partnerstvo. Od 14.11. Mars kreće direktno, što može dati veliku impulzivnost, posebno što je već napravio opoziciju s Venerom oko 10.11., što može pojedinim osobama dati veliku strast, zaljubljivanje pa i kritiziranje i čak razlaze ako se dugo vremena ne slažete s partnerom.

Sunce prijelazi u Strijelca od 21.11. i kreće malo optimističniji period i vedriji pogled na život. Zatim Neptun kreće direktno od 28.11. i daje nam jasniju sliku kao da nam se pomiče zavjesa ispred očiju. Mlad Mjesec će biti u Škorpionu 15.11. pa emocije kod mnogih osoba mogu biti intenzivne, pomalo posesivne, satkane od dosta želja.

Zatim pun Mjesec će biti 30.11. u Blizancima koji je zadužen za komunikaciju, učenje, kontakte pa se tu mogu događati razne ishitrenosti i turbulencije. Svi dojmovi mogu biti više u mislima nego osjećajima. Kod pojedinih osoba um može biti kaotičan s mnogo detalja i ideja.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati u studenom/novembru?

OVAN

Dragi Ovnovi, u ovom mjesecu mnogo posla i obaveza vam može stvoriti rastresenost pa da ne budete fokusirani na posao koji je prioritet. Pokušajte se fokusirati da ne dođe do negativnost u vašoj karijeri. Pojedini Ovnovi mogu i ostati bez posla, što je dosta šokantno za vas. Bez obzira što i kako bude, ipak se preporučuje da ostanete u komunikaciji sa šefom i kolegama što će se poslije pokazati dobro.

Emotivno su dosta lijepi i harmonični aspekti s partnerom, obitelji i prijateljima, što će vam vratiti samopouzdanje, smijeh i stabilnost da se možete uvijek osloniti na njih. Posvetite se partneru, družite se i organizirajte ručkove,večere.

Slobodni Ovnovi već odavno su spremni za vezu, ali im se nitko ne pojavljuje  ili im nije adekvatna osoba. Ipak ostavite prošlost iza sebe i krenite u novi život i budućnost. Pripazite na imunitet.

BIK

Dragi Bikovi, u ovom mjesecu nije baš najbolje da pokrenete novi posao ili da započnete nešto novo. Mnogi Bikovi će imati osjećaj da im ništa ne ide za rukom i da je sve krenulo kako ne treba. Najprije se posvetite sebi pa onda iz tog kuta promatrajte vašu karijeru i kakav je ishod.

Ako ste pod stresom onda bi bilo dobro da malo popravite vaš duhovni rast i da se obrazujete za dalji rast. Pojedinim osobama se mogu nuditi razne šanse za karijeru, ali uspjeh može biti manji od očekivanog.

Emotivno, pojedini Bikovi mogu imati muke s prošlošću iako su sada u harmoniji s partnerom. Problem može biti da ste nešto nezavršeno gurnuli ispod tepiha pa je sada isplivalo kao problem. Možda je najbolje da to podijelite s partnerom i isplanirate vašu budućnost. Slobodni Bikovi mogu ući u veza s partnerom koji je značajno mlađi ili stariji pa ne očekujte da to potraje. Čuvajte se virusa, prehlada, čuvajte grlo.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, mnoge poslovne mogućnosti su ispred vas pa bi bilo dobro da napravite raspored i postavite prioritete. Pojedine osobe mogu se pretrpavati poslom, mogu preuzeti više nego što mogu napraviti pa izbjegnite nagomilavanje. Možda su vam se i neki troškovi uvećali pa bi trebali izmiriti sva dugovanja u ovom mjesecu.

Bilo bi dobro da napravite financijsku raspodjelu i da ne trošite previše. U poslu imate podršku i pomoć od kolega za sve što ne stižete napraviti. Emotivno, s partnerom ste u dobrim odnosima iako se i dalje trudite da vanjske stvari ne utječu na vašu ljubav.

Pojedini Blizanci mogu biti depresivni i tužni pa pričajte o tome s partnerom, jer on vas voli. Samo iskren razgovor bi mogao spasiti vašu vezu ako ste u krizi. Bilo bi dobro ako je moguće i ako ste u prilici da vas dvoje negdje otputujete. Slobodni Blizanci mogu uživati u pogledima suprotnog spola dok oni biraju posebnu osobu. Čuvajte se u prometu, bili vozač ili pješak.

RAK

Dragi Rakovi, mnoge mogućnosti se u ovom mjesecu mogu nuditi pa vi trebate odlučiti što i kakvu karijeru želite. Koliko god da vam bio važan novac, ipak birajte karijeru koju volite i koja može dobro utjecati na vaš život u budućnosti. Pojedini Rakovi mogu da budu odlični u karijeri, a posebno ako rade neki kreativan posao.

Neki kontakti iz prošlosti u ovom mjesecu mogu ponovo ući u vaš život. Čak možete poslovati i proširiti posao. Emotivno, tu se mogu događati problemi i to najviše zbog novca. Ipak je ljubav vrjednija od novca pa popričajte s vašim partnerom zbog čega ste nezadovoljni.

Moguće je da se kod partnera pojavi ljubomora pa mu posvetite više pažnje. Slobodni Rakovi i dalje ostaju slobodni iz sebi poznatih strahova. Obratite pažnju na prehranu i vježbajte.

LAV

Dragi Lavovi, iako ste još od prošlog mjeseca iscrpljeni i umorni ustrajte do sredine mjeseca gdje možete napraviti predah. Mnoge obaveze iz dana u dan vas mogu iscrpiti pa dobro organizirajte vrijeme. Pred vama je veliki uspjeh pa se pomučite i budite disciplinirani i nagrada stiže na kraju. Mnogo posla, a i uspjeha.

Emotivno, prelijep aspekt za zauzete Lavove mnogo ljubavi, harmonije i topline u domu. Napokon vjerujete partneru i osjećate se opušteno pored njega. Gledanje filmova, romantične večeri i planiranje budućnost je pred vama u ovom mjesecu pa čak i novi zajednički posao.

Slobodni ostaju i dalje slobodni bez obzira na to što imaju dosta dobrih par ponuda. Više šećite u prirodi.

DJEVICA

Drage Djevice, vi se istinski i marljivo trudite na poslu da se prikažete i pokažete, ali napredak je slab u ovom mjesecu. Nikako da dobijete zasluženo unaprjeđenje. Pojedine Djevice odlučuju da se doškoluju ili završe neke obuke.

Karijera je vaša preokupacija u ovom mjesecu i ništa vas od toga ne može odvojiti. Pojedine osobe mogu imati dobru suradnju s inozemstvom. Samo nastavite svoju ambiciju, ne odustajte i nagrada pristiže uskoro.

Emotivno je dosta dobro, čak ako ste imali nesporazuma, sada se razrješavaju. Ipak, vi možete malo flertovati pa ako vam je partner ljubomoran, može doći i do raskida veze. Budite iskreni s partnerom i vašim emocijama prema njemu. Slobodne Djevice mogu ući u vezu sa svojom srodnom dušom. Izbjegavajte stres i više odmarajte.

VAGA

Drage Vage, mnogo stresa i obaveza vam može teško pasti na poslu. Ako imate i potraživanje novca koji trebate izmiriti onda je i to dodatni stres. Izgurajte prvu polovinu mjeseca i već u drugoj se sve slaže redom do uspjeha. Vi ste diplomat pa budite i strpljivi, jer je poslovni napredak ispred vas.

Stiže zaslužena poslovna sreća. Emotivno, ako imate partnera, a ne živite zajedno, onda isplanirajte zajednički život bez svađe. Dosta turbulentan period za Vage u braku i ako već dugo traju neslaganja moguć je i razlaz.

Preporuka da sve bitne odluke u emotivnoj zajednici odložite za sljedeću godinu. Budite strpljivi i pokušajte unijeti harmoniju između vas. Slobodne Vage iako izlaze, upoznaju ljude, druže se, još nisu upoznali osobu koja im odgovara pa ne ulaze u vezu. Čuvajte se prehlade, pazite na bubrege i urinarni trakt.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, mnogo obaveza i posla u ovom mjesecu je pred vama. Ponude za nove poslove ili promjene dosadašnjeg posla. Bez razmišljanja vi prihvaćate ponude posebno ako su više plaćeni poslovi, jer vam je novac bitan. Mogući su dobri projekti i poslovi s inozemstvom što će vas radovati.

Vaši šefovi mogu biti vrlo zadovoljni s vama u ovom mjesecu. Emotivno vi sjajite i uživate s vašim partnerom. Odluka da sve probleme ostavite po strani mnogo će razveseliti vašeg partnera. Odlično ste shvatili i primijenili mnoge stvari kada je razgovor s partnerom u pitanju i iskrenost.

Ovo je vaš mjesec pa uživate s voljenim osobama, prijateljima, obitelji, puno radosti vas očekuje u studenom/novembru. Ako ste slobodni možete ući u vezu s osobom koju ste od davno upoznali. Zdravlje super.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, dosta posla je pred vama pa čak imate jaku konkurenciju pa se morate dokazivati. Iako ste dosta racionalno trošili novac i štedjeli sada se pokazuje svrsishodnost. Pojedini Strijelci sada mogu dobiti priznanje od šefa i povišicu ili bolje radno mjesto.

Mnogim Strijelcima je dosta odgovoran ovaj mjesec. Emotivno predstoji vam lijepo putovanje i slaganje s partnerom. Pojedine osobe mogu putovati s obitelji ili prijateljima.

Lijepo slaganje s partnerom vas čini sretnim i zajedno planirate vašu budućnost. Pojedini planiraju bebu ,neki kupovinu automobila ili kuće. Slobodni Strijelac može lako ući u vezu. Zdravlje je dosta stabilno.

JARAC

Dragi Jarci, vi realizirate svoju kreativnu stranu dok je pred vama dosta novih poslovnih izazova i novih mogućnosti za biznis. Pojedini Jarci mogu naplatiti neke svoje od ranije ideje. Neki imaju bitne ugovore dok pojedine osobe dobivaju nasljedstvo.

Sada se pokažite u najboljem svjetlu, jer konačno ide posao kako ste planirali. Emotivno, pojedini Jarci nemaju razumijevanje partnera, kada je vaša potreba da budete sam izolirani i da razmišljate o svemu i svačemu u miru. Zbog toga predstoji problem s emocijama pa otvoreno popričajte s partnerom.

Slobodni Jarci upoznaju interesantnu osobu s kojom imaju zajedničke teme i isti pogled na život pa ostaje da se vidi hoće li ući u vezu s njom, jer se Jarci teško odlučuju za zajednicu. Moguće su povrede glave, vrata i leđa ili bolovi pa pazite ako vježbate.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kako vam je potrebno dosta novca u ovom mjesecu, vi se angažirate na više poslova da bi zaradili. Mnogi Vodenjaci će razmišljati i praviti vizije koji put u karijeri da izaberu i što im je potrebno. Pojedine osobe mogu se vratiti na neke svoje stare ideje i projekte dok neke biraju nešto novo i originalno.

Moguća su i poslovna putovanja gdje možete upoznati novog poslovnog partnera. Emotivno, zauzeti imaju odličnu komunikaciju s partnerom, lijepo se slažu i uživaju. Moguća su lijepa druženja s prijateljima, obitelji i razmjene nježnosti s partnerom.

Pojedini Vodenjaci još uvijek nisu uskladili svoju vezu pa je krajnje vrijeme da to učine. Slobodni Vodenjaci izlaze ,flertuju i još nisu spremne za vezu i obaveze s partnerom. Zdravlje je odlično.

RIBE

Drage Ribe, vi dobivate odličan priljev financija pa bi bilo pametno da ne potrošite mnogo, jer od druge polovine mjeseca slijede i veći izdatci. Mogući su neki kvarovi u kući koji nisu planirani, a ima i onih od ranije. U ovom mjesecu je negativan aspekt s poslovnim kolegama pa bi trebali biti razumni i izbjegavati sukobe.

Emotivno, ako imate partnera onda su moguća i neslaganja posebno ako je netko nekog prevario. Nikako se ne preporučuje razlaz i nagle odluke, malo se distancirajte pa onda u narednoj godini donesite odluku.

Slobodne Ribe će imati šansu da upoznaju šarmantnu osobu. Pripazite da je dobro upoznate prije nego što uđete u vezu. Zdravlje je sasvim dobro.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *