Foto: pixabay.com

Ljeto je u punom jeku, što znači da je vrijeme da saznate prognozu za srpanj/jul. Ovaj mjesec će biti produktivan! Samopouzdanje će vam pomoći da uspostavite obećavajuće poslovne kontakte, promovirate osobnu kreativnost, riješite se samoće i novčanih problema.

Ovan

Potrebno je staviti stvari u red, srediti dokumente, promijeniti navike, prehranu. Ovo je prigodno vrijeme za učenje novih vještina ili započinjanje novog hobija.

Ono što ste odavno zamislili, ostvarit će se u ovom mjesecu! Neka značajna situacija će se dogoditi. Oni koji planiraju putovanje mogu biti sretni, od sredine mjeseca ostvarit će se. Vrijedi ostaviti prošlu prtljagu u prošlosti i hrabro krenuti u budućnost!

Bik

U prvoj polovici mjeseca dogodit će se mnogi radosni događaji i, kao rezultat, pozitivne emocije. Bit će prilika za stvaranje duševnog mira u osobnoj i poslovnoj sferi.

Krajem mjeseca postoji mogućnost da primite neugodne vijesti. Ne brinite se puno, smireno prihvatite vijesti, ne žurite s izvlačenjem zaključaka, reagirajte staloženo.

Blizanci

Ljeto ne donosi Blizancima značajne događaje, sve će se mirno odvijati. Ako planirate odmor, sada je sjajno vrijeme za to.

Vrijedno je obratiti pažnju na zdravlje. Pazite na sebe i svoje najmilije. Da biste stvorili udobnost u kući, riješite se svega nepotrebnog.

Rak

U financijskom sektoru sve će biti u redu, imat ćete dovoljno da podmirite troškove. Ali posuđivanje novca se ne preporučuje. Pokušajte ne trošiti previše.

Izbjegavajte svađe i sukobe, to neće donijeti ništa dobro osim suza i razočaranja. Budite ljubazni i pristojni, sreća je na vašoj strani!

Lav

Sada ćete željeti pobjeći od svih problema i dobro se odmoriti. Na odmor mogu ići samo oni koji su riješili sva sporna pitanja na poslu.

Ovo je povoljno razdoblje za uređivanje stvari. Zdravlje će biti odlično, a raspoloženje bolje.

Djevica

Čini se da u srpnju/julu Djevice još uvijek uspijevaju uhvatiti pticu sreće za rep. Oni koji su dugo tražili svoje odredište moći će razumjeti kojim putem treba krenuti.

Što se tiče financija, sve će biti stabilno. Ne riskirajte, to neće donijeti očekivane koristi. Sada ćete imati priliku poboljšati svoje zdravlje, riješiti se loših navika bit će vrlo jednostavno.

Vaga

Problemi i brige bit će prošlost. Sada možete krenuti naprijed prema svojoj budućnosti. Bit će prilika za putovanja. Slobodno planirajte svoj odmor.

Budite u ravnoteži, tražite harmoniju u sebi! Zdravlje će biti dobro ako jedete pravilno i počnete se oslobađati loših navika.

Škorpion

Usamljeni Škorpioni sada bi mogli upoznati svoju ljubav. Moguće su i vijesti o prinovi. Financijski prihod može donijeti omiljeni hobi. Pokušajte više pažnje posvetiti aktivnostima koje vas inspiriraju.

Sada imate priliku povećati svoj prihod i kupiti sebi ono o čemu ste dugo sanjali. Uživajte u povoljnom periodu!

Strijelac

Prva polovica mjeseca razdoblje je čekanja i planiranja. Potraga za novim poslom trebala bi početi od 13. 07.. Prihvatite svoju snagu, vjerujte u sebe – uspjet ćete!

Posljednji tjedan mjeseca donijet će dobre financijske prihode. Da biste postigli svoj cilj, vrijedno je započeti trening potreban za stjecanje vještina. Kratka stanka u obliku odmora na moru bit će korisna.

Jarac

Promjene koje nosi ovaj mjesec bit će neizbježne i vrijedi ih uzeti zdravo za gotovo. Budite mirni, a kad se situacija poboljša, možete se malo opustiti. Glavna stvar je da sada ne planirate nešto veliko, jer ovaj mjesec neće donijeti profitabilne mogućnosti.

Mjesec donosi pregršt susreta. Ovo je dobro razdoblje za potpisivanje ugovora (nakon 13.07.) i zaključivanje ugovora. Zdravlje vas neće iznevjeriti!

Vodenjak

U prvoj polovici mjeseca uživat ćete ​​u odmoru i opuštanju. Ljubav, novac i uspjeh ući će u vaš život, kao iz bajke. Mjesec će biti bogat financijskim prihodima. Ne odbijajte one koji zatraže pomoć, jer tko zna, možda će vam tada ta pomoć donijeti još više prihoda.

Budite pažljivi kada je zdravlje u pitanju, ne prejedajte se i ne zaboravite na tjelesne aktivnosti. Vježbanje će vam donijeti porast energije.

Ribe

Mnogi će Ribe u ovom mjesecu postati bliske s članovima obitelji, partnerima. Usamljene Ribe upoznat će osobu s kojom mogu izgraditi snažnu romantičnu vezu. Prije toga imat će priliku uživati ​​u pažnji udvarača.

Ribe će morati u ovom mjesecu riješiti važne probleme. Mjesec će biti dinamičan, ali produktivan i radostan.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr