Horoskop za PROLJEĆE 2021.


Astro prognoza za svaki znak Zodijaka – ljubav, posao, novac

Foto: pixabay.com

U svibnju/maju, s energijom ustrajnosti koju u Biku donosi Sunce, Rakovi će se lako nositi s mnogim situacijama za koje im je ranije nedostajalo hrabrosti i ustrajnosti. Uspjet ćete povući odgovornije poteze. S Venerom u znaku Bika Lavovi će se konačno riješiti neugodnih obrazaca u carstvu ljubavi. Bit ćete jaki i neosjetljivi na energetskom polju. Usprkos mnogim događajima i svakodnevnom stresu, sačuvat ćete optimizam.

Proljeće će biti period neizvjesnosti i velikih promjena, ali ga možete iskoristiti za napredak, novo buđenje i osobni razvoj. Saznajte što vam horoskop predviđa za travanj/april, svibanj/maj i lipanj/jun:

Ovan

Travanj/april

Pozitivne misli i dobri postupci postat će vaša svakodnevica. Uživat ćete u energiji Marsa u znaku Blizanaca. Razigranost i radoznalost uljepšat će i tmuran dan. Ljubav će biti u drugom planu, ali vas to neće opterećivati, već ćete iskoristiti vrijeme da se posvetite sebi.

Svibanj/maj

U prvoj polovini svibnja/maja, Sunce u Biku daje vam ustrajnost i motivaciju. Ništa vam neće biti teško i bit će vam lakše da se prilagodite svakoj situaciji. Vaša motivacija i energija predstavljaju dobru odskočnu dasku za buduće odluke. Imajte sjajne planove, ali budite i strpljivi.

Lipanj/jun

Sredinom lipnja/juna Mars u Lavu će vas uvjeriti da se u određenoj situaciji borite do kraja i steknete prednost. Sigurno ćete biti snalažljiviji od konkurencije, što vas također vodi ka mogućnostima za osobni rast i unutrašnju smirenost. U posljednjim danima mjeseca pronađite ravnotežu.

Bik

Travanj/april

U travnju/aprilu ćete dobiti energiju Sunca i Merkura u znaku Ovna. Bit ćete borbeni, ali nećete imati strpljenja, što može uzrokovati da izgubite smirenost. Iako će vam biti teško da se držite pravog puta, uspjet ćete održati ravnotežu. Ne dozvolite da vam drugi kroje život.

Svibanj/maj

Budite oprezni, jer vam Merkur u znaku Blizanaca donosi površnost i pretjeranu radoznalost. Što više tražite i što više žurite, to će vaši rezultati biti gori. Pokušajte prvo udahnuti, razmisliti pa tek onda odgovorite na situaciju.

Lipanj/jun

Nježnost dolazi, Venera u Raku će vas uvjeriti da bi bilo dobro posvetiti više vremena ljubavi. Bit ćete osjetljivi i nježni, a vaše srce sanjat će o ljubavi. Intuicija vam pokazuje važne smjernice ka srcu jedne osobe. Ono što osjećate iznutra, pokazat ćete i van.

Blizanci

Travanj/april

Usprkos snažnoj energiji koja povećava impulzivnost, kontrolirajte svoje nestrpljive misli i ne dozvolite da vas definiraju u negativnoj prirodi. Ljubav preuzima važniju ulogu krajem travnja/aprila, zato se ne zatvarajte u sebe i ne odlažite stvari.

Svibanj/maj

Topliji dani probudit će vam želju za odmorom i opuštanjem, ali oduprite se dokolici neko vrijeme, jer će sredina svibnja/maja zahtijevati naporan rad, povećanu motivaciju i prije svega, prilagođavanje. Iako će vam promjene teško pasti, one su ključne za vaš napredak.

Lipanj/jun

Shvaćate da određene veze nisu regulirane, ali zbog utjecaja Marsa osjetit ćete strah da prekinete odnos koji vam ne odgovara i tako još više zakomplicirati situaciju. Izbjegavat ćete usamljenost i na svakom koraku ćete tražiti mogućnost da se povežete s drugima.

Rak

Travanj/april

Sve prepreke polako se povlače. Kako se Sunce kreće u znak prodornog Ovna, vodit će vas do boljeg života i mnogih transformacija. Na pomolu su promjene koje će vam ponuditi ugodna situacija. Oni će vam donijeti veću stabilnost i bogatiji sadržaj u ljubavnom životu.

Svibanj/maj

S energijom ustrajnosti koju u Biku donosi Sunce, lako ćete se nositi s mnogim situacijama za koje vam je ranije nedostajalo hrabrosti i ustrajnosti. Uspjet ćete povući odgovornije poteze. Krajem svibnja/maja možete se na brzinu izgubiti i zaboraviti na svoj cilj.

Lipanj/jun

Zaustavite opsesivne misli i razmislite hladnom glavom sredinom mjeseca. Trošite previše vremena i energije na bezrazložne brige i sumnje. Rutinska i dosadna pravila mogu ozbiljno ugušiti vašu kreativnost na kraju mjeseca kada je Sunce u Raku.

Lav

Travanj/april

Situacija koju imate u nekoliko područja odvest će vas u neke manje sukobe prvih dana travnja/aprila s energijom Sunca u znaku Ovna, u kojoj ne biste smjeli pretjerano ustrajati, jer biste mogli zatvoriti određena vrata. Smirenost će biti ta koja će stvoriti pravo zadovoljstvo.

Svibanj/maj

S Venerom u znaku Bika konačno ćete se riješiti neugodnih obrazaca u carstvu ljubavi. Bit ćete jaki i neosjetljivi na energetskom polju. Usprkos mnogim događajima i svakodnevnom stresu, sačuvat ćete optimizam.

Lipanj/jun

Početkom lipnja/juna vlada nemir, energija Blizanaca može vam prouzrokovati neke prolazne probleme. Mars u znaku Lava osigurat će bolje uvjete na poslovnom polju. Unutrašnja karizma i vanjsko djelovanje vodit će vas ka boljim postignućima i rezultatima, posebno s profesionalne točke gledišta.

Djevica

Travanj/april

Početkom travnja/aprila postoje veće šanse da završite ono što ste naumili. Smanjit će se i tvrdoglavost, što će vam olakšati život i veze,naročito s partnerom. Posljednjih dana u mjesecu odvojit ćete malo vremena samo za sebe i za opuštanje.

Svibanj/maj

U prvim danima svibnja/maja, kada je Sunce u Biku, očekuju vas zanimljivi događaji. Zabavit će vas poslovna situacija u kojoj čak imate priliku da upoznate novu simpatičnu osobu. Pravo raspoloženje će vam vratiti samopouzdanje i odvažnost.

Lipanj/jun

Početkom lipnja/juna, kada je Sunce u Blizancima, lako ćete se suočiti i s najtežim zadatcima i ljudima koji će sve vrijeme od vas nešto zahtijevati. Prilike koje ćete dobiti na polju karijere donose nove avanture.

Vaga

Travanj/april

U travnju/aprilu ćete biti izuzetno hrabri. Potreban je samo mali oprez jer ćete biti vrlo skloni impulzivnosti. Sunce u znaku Ovna donosi vam sreću jer ćete uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme kada su vam potrebne smjernice, novac ili savjet.

Svibanj/maj

U svibnju/maju ćete nastaviti oprezno. Ne objašnjavajte drugima svoje financije i osobne stvari, jer bi vas netko mogao iskoristiti. Pametno organizirajte svoj budžet i trošenje novca. Na polju karijere pred kraj mjeseca bit ćete skloniji idealizaciji u ljubavi.

Lipanj/jun

Početkom lipnja/juna, kada ste vrlo hrabri, bit ćete više usredotočeni na dobrotvorne poslove i dostignuća na duhovnoj razini. Ako na kraju mjeseca na pravi način pristupite problemu i izbjegnete sukobe, sve će biti uređeno u pravom smjeru. Također ćete eliminirati ljude koji od vas žele samo korist.

Škorpion

Travanj/april

Sada je pravo vrijeme da nekome date pozitivan kompliment, a zatim očekujete razigrani nastavak. Na polju rada, pred kraj mjeseca, nosit ćete se s manjim komplikacijama koje će od vas zahtijevati veliku koncentraciju. Ipak, očekuje vas pozitivan rezultat na koji ćete biti ponosni.

Svibanj/maj

U prvim danima svibnja/maja morat ćete pokazati puno hrabrosti, jer će ljudi oko vas biti vrlo zahtjevni i kritični. Mapa puta za bolju budućnost bit će činjenica da hitno morate nešto promijeniti u životu i početi da gledati sebe. Posljednji dani u mjesecu bit će obojeni ljubavlju.

Lipanj/jun

Tenzije u vezama popuštaju u lipnju/junu, ali postoji povećana potreba za udaljavanjem, što može čak i uplašiti jednog od vaših prijatelja. Kontakt sa sobom može u velikoj mjeri poboljšati vaše blagostanje pred kraj mjeseca i potaknuti vas da zaronite u nove dimenzije svog bića.

Strijelac

Travanj/april

Dinamičan korak sa Suncem u Ovnu učinit će vas odlučnijim. Uložit ćete sve napore da ojačate prijateljski odnos i poslovnu suradnju koja je bila nejasna. Otvoreni za svježe ideje i nove ljude, možete pokazati svoju ambiciju krajem mjeseca.

Svibanj/maj

U svibnju/maju ćete biti vrlo emotivni u obiteljskim odnosima. Sve svoje slobodno vrijeme željet ćete provesti s njima, što vam posao neće dozvoliti. Krajem svibnja/maja teško će vam pasti usamljenost. Domišljatost će biti vaše moćno oružje.

Lipanj/jun

U lipnju/junu vas očekuju veliki izazovi i testovi sudbine. Sačekajte da se važne stvari slože u pravom smjeru i ne žurite. Kraj lipnja/juna donosi vam bolje blagostanje i više samopouzdanja.

Jarac

Travanj/april

U travnju/aprilu nećete imati dobro isplaniranu rutu, ali ćete i dalje moći prepustiti se uživanju u uzbudljivoj atmosferi. Usvajate zdrave navike na kraju mjeseca. Također, krajem travnja/aprila očekuju vas velike mogućnosti na ljubavnom polju.

Svibanj/maj

Napetost sredinom svibnja/maja i izuzetno nepredviđene promjene i situacije. U posljednjim danima svibnja/maja ne shvaćajte bukvalno ništa što čujete. Postavljajte pitanja i ni ne pretpostavljajte da nekome možete čitati misli.

Lipanj/jun

Početak lipnja/juna uključuje preuzimanje veće odgovornosti i kretanje ka ozbiljnijim zaključcima. Na polju karijere često ćete se osjećati kao da lebdite u zraku, posebno kada radite s ljudima. Morate se pripremiti za velike obaveze i odgovornost.

Vodenjak

Travanj/april

U travnju/aprilu, kada će vas ohrabriti Sunce u Ovnu, dobro ćete plasirati svoje znanje u radnom okruženju, tako da nećete ostati bez novca. Bez grižnje savjesti priuštite sebi ono što ste dugo željeli.

Svibanj/maj

Postavite sebi odriješena pitanja početkom svibnja/maja – što dalje? Nešto može poći po zlu, brzo ćete postati svjesni greške koju možete ispraviti. Previše emocionalno ćete reagirati na bilo koju stvar krajem svibnja/maja. Usredotočite svoj trud i energiju na odluku o tome što želite od života.

Lipanj/jun

Iznenada ćete vidjeti ljude u svojoj blizini u drugačijem svjetlu. Realnost ponekad ne izgleda tako ugodno, ali definitivno se isplati ako je pokušate raščistiti, znajući da u suprotnom ne biste bili opušteni. Posljednjih dana u mjesecu pripazite na svoju financijsku situaciju.

Ribe

Travanj/april

Sunce u znaku Ovna će vam povećati snagu pa ćete u travnju/aprilu željeti sve riješiti sami, a da ni od koga ne tražite pomoć, jer ćete imati osjećaj da je to jedini način da zadržite svoju potpunu neovisnost. Bit ćete kritičniji prema svojim voljenima i teško ćete sami podnijeti kritiku.

Svibanj/maj

Na polju rada sredinom svibnja/maja suočit ćete se s manjim komplikacijama, koje će od vas zahtijevati puno koncentracije i dodatne energije. Ipak, na kraju mjeseca, kada ćete biti nadahnuti Suncem u Blizancima, očekuje vas pozitivan ishod važnih situacija.

Lipanj/jun

Usprkos Veneri u znaku Raka, više neposrednosti u komunikaciji dolazi u lipnju/junu, a prije svega, radit ćete na tome da se što prije riješite starih obrazaca. Poslovni i financijski napredak očekuje vas u posljednjim danima lipnja/juna.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *