Nedjelja je dan kada ćemo imati čak dva planetarna aspekta, a to je kvadrat Merkura i Jupitera, kao i konjunkcija Sunca i Urana u znaku Bika. Bilo što da radimo, potrebno je da nas prati osjećaj dublje svrhe, ali i optimističan pristup životu.

Kvadrat Merkura i Jupitera često ima tendenciju da nas odvede u pretjerivanje po pitanju naših želja i potreba, tako da pažljivo sagledajte svoje prioritete i ne zadajte sebi previše obaveza.

Bilo što da radimo, potrebno je da nas prati osjećaj dublje svrhe, ali i optimističan pristup životu. Ako imamo neku ideju ili zamisao, možemo “vježbati” kako da je primijenimo na praktičnoj razini.

Izbjegavajte rješavati stvari tako što ćete stalno biti orijentirani na budućnost i fokusirajte se na svakodnevne, konkretne zadatke. S druge strane, konjunkcija Sunca i Urana u znaku Bika tražit će od nas da se otisnemo i prilagodimo svim neizvjesnostima.

Ukoliko pokušate “igrati na sigurno”, možete se iznenaditi. Iako znak Bika ima tendenciju da nas veže za materiju i sve ono što nam pruža prividan osjećaj mira i stabilnosti, Uran udružen sa Suncem želi nas osloboditi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom.

 

Sve što budemo radili, težit ćemo raditi i kreirati samostalno te pronaći konstruktivna i inovativna rješenja. Može nam odgovarati da boravimo u prirodi ili na nekom tihom mjestu, gdje ćemo se osloboditi svih napetosti i osjetiti moć kontakta sa zemljom.

Osjetite koje su to promjene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite materijalizirati određenu stvar ili hrabro iznijeti svoja nova otkrića.

Sunce u konjunkciji s Uranom u Biku govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog mijenjanja putem osvješćivanja vlastite snage!

“Čovjek ne može otkriti novi ocean ako nema hrabrosti da izgubi iz vida obalu.”

profesionalnaastrologija.com/lovesensa