Foto: pixabay.com

Planeta ljubavi i obilja Venera je ušla u znak Jarca 2. veljače i u njemu će se zadržati do 1. ožujka, a evo kakve će tragove na našoj sudbini i duši ostaviti ovaj misteriozan spoj.

Kada zavodljiva i maštovita Venera uđe u znak analitičkog i uspješnog Jarca, vrijeme je da se posvetimo reputaciji, uspjesima i ostvarenju poslovnih ambicija!

U ovom periodu treba razgovarati sa ljudima koji su na položaju, odnosno s onima koji mogu dati važne savjete i smjernice. Važno je da se do 1. 3. dobro organizirate, iskoristite potencijale i pokažete koliko se dobro snalazite u svakoj situaciji. Ovo je period previranja na polju karijere, ali je važno da se istaknete.

Jarac kao i njegov vladar Saturn lako eliminira, bira objektivno i želi “odvojiti žito od kukolja”. Njegove vodilje su snaga i sposobnost, a baš vam to treba stalno biti na pameti dok je Venera u znaku Jarca.

Dok Venera pomaže da u narednom periodu budemo zavodljivi, šarmantni i ljupki, energija Jarca čini da zavodimo, ali ostanemo hladni. Razum će donositi odluke, a srce će trpjeti. Međutim, ako ste dovoljno hrabri da otvorite dušu za nove ljubavi, pokažete svoju ranjivost, uspjet ćete se transformirati iz ledene kraljice u nježnu damu toplog srca.

Očekuju vas problemi u odnosima s kolegama i prijateljima. Konstantno imate potrebu da netko nešto uradi za vas i da je netko dužan da vam pomogne. Ovakav stav ugrozit će mnoge odnose i nećete lako podnositi odbijanje.

 

Koliko god prepreka imali i što god da se promijeni, važno je da ostanete mirni i staloženi. Pokušajte obuzdati ego s kojim ćete se puno boriti u ovom periodu. Vježbajte jogu, meditirajte, čitajte, posvetite se nekom hobiju.

Pokušajte krajem veljače popraviti odnos s partnerom, predložite neke zajedničke aktivnosti, pružite mu ruku i objasnite koliko je vaše srce zbunjeno, a opet tako nježno i željno ljubavi. Partner će razumjeti, ali važno je da ne odustanete od puta transformacije.

Ne plašite se promjene, ona je čarobni dragulj koji vas vodi do sreće!

Izvor: Lovesensa