Foto: pixabay.com

Ljetni solsticij predstavlja najvišu točku energije u godini, dan kada se “kupamo” u najvećoj snazi Sunca, koje donosi svjetlost u naše energetsko polje. Pod utjecajem ovog ekvinocija dobivamo povećanu snagu i energiju za ostvarenje svojih ciljeva i snova. Ovo je važan dan za manifestaciju namjera, iskazivanje zahvalnosti Suncu i za napajanje životnom energijom. Evo kako najbolje iskoristiti magičnu energiju ljetnog solsticija!

Bliži nam se početak ljeta, a s njim i ljetna ravnodnevnica 20.06. u 23:43 minute. Dan ljetnog solsticija simbolizira najduži dan u godini s najizraženijom solarnom energijom.

Ljetni solsticij predstavlja najvišu točku energije u godini. Dan kada se “kupamo” u najvećoj snazi Sunca koje donosi svjetlost u naše energetsko polje.

Pod utjecajem ljetnog ekvinocija dobivamo povećanu snagu i dodatnu energiju za ostvarenje svojih ciljeva i snova. Bez Sunca ne bi bilo života, ono nam daje energiju, hranu i pokreće nas na početku svakog dana. Zato je ljetna ravnodnevnica važan dan za manifestaciju, iskazivanje zahvalnosti suncu i napajanje životnom energijom.

Sunčeva svjetlost nam pomaže da osvijetlimo područja koja su do sada bila skrivena i potiče nas da napravimo korak naprijed. Sada je period da ubirete plodove svog rada i da vidite što se to razvilo iz sjemenke koju ste posadili u proljeće.

Život se stalno mijenja, kao što se u prirodi mijenjaju godišnja doba i dolazi do promjenjivih faza Sunca i Mjeseca, tako se i mi mijenjamo tijekom cijelog ciklusa života. Ljetna ravnodnevnica je tu kako bismo pročistili svoju energiju, pronašli svjetlo u sebi i ojačali ga.

Ovaj solsticij bit će posebno zanimljiv jer prethodi pomrčini Sunca u znaku Raka koja će se dogoditi 21.06..

 

Kako najbolje iskoristiti magičnu energiju ljetnog solsticija?

Boravite u prirodi i dobro iskoristite lekcije koje vam ona daruje. Koristite obilje prirode i proslavite period visoke produktivnosti.

Sunce će 20.06. biti u svom punom sjaju pa njegovu energiju možete iskoristiti da unesete više života u svoje tijelo, um i očistite dušu.

Snažna solarna energija potaknut će nas da pročistimo svoj um od negativnih kodova i stojimo čvrsto na Zemlji.

Otvorite se za nove savjete, divne promjene i iskustva.

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada bi sve negativno nestalo, a vi nastavili naprijed s novim, pozitivnijim uvjerenjima.

Meditirajte, boravite u prirodi i zahvalite se Suncu.

Neka vam ovo ljeto donese svježu i pozitivnu energiju.

lovesensa.rs