Foto: pixabay.com

Konjunkcija Saturna i Plutona na 22. stupnju Jarca počela je 12.01. ove godine, a tijekom cijele godine donosit će nam drastične promjene i neočekivane izazove. S druge strane, Jupiter će na 22. stupnju Jarca boraviti samo nekoliko dana, do 14.07., nakon čega ulazi u opoziciju sa Suncem. Ipak, za tih par dana Jupiter može značajno ublažiti utjecaj Saturna i Plutona i svojom energijom pomoći da napunimo baterije, zacijelimo rane i pripremimo se za nove životne staze.

Retrogradni Jupiter je 09.07.ušao u 22. stupanj Jarca. Ovaj planetarni aspekt inače ne bi trebao predstavljati nešto specifično, ali u 2020. godini događa se u isto vrijeme kao konjunkcija Saturna i Plutona isto na 22 stupnju Jarca, kreirajući sudar potpuno različitih i moćnih energija.

Zamislite 22. stupanj Jarca kao nježnu traku na nebu koju prekriva masivna planeta poput Jupitera, stvarajući nove sjene i jedinstvene energetske valove.

Konjunkcija Saturna i Plutona na 22. stupnju Jarca počela je 12.01. ove godine, a tijekom cijele 2020. godine donosit će nam drastične promjene i neočekivane izazove.

S druge strane, Jupiter će na 22. stupnju Jarca boraviti samo nekoliko dana, do 14.07., nakon čega ulazi u opoziciju sa Suncem. Ipak, za tih par dana Jupiter može značajno ublažiti utjecaj Saturna i Plutona i svojom energijom pomoći da napunimo baterije, zacijelimo rane i pripremimo se za nove životne staze.

U ovoj godini svjedoci smo raznih promjena, skoro svaki pojedinac je izbačen iz zone komfora. Promjene su često teške i iscrpljujuće, ali nam uvijek pokazuju i drugu stranu medalje i čine da budemo jači i steknemo bolju moć prilagođavanja.

Pošto je konjunkcija Jupitera i Plutona započela u 1. mjesecu na 22. stupnju Jarca, sada nas Jupiter potiče da se vratimo unazad. Promjene su bile nagle, zato nam siječanj/januar možda izgleda kao daleka prošlost, ali važno je da se dobro prisjetite što je na početku godine bilo u vašim mislima.

Siječanj/januar je uvijek nadahnjujuć mjesec, jer početkom godine skoro svi kreiramo nove želje, planove i vizije za tekuću godinu. Razmislite, što ste vi zapisali na listu želja? Jesu li se neke od tih želja ostvarile?

Ako nisu, sada je pravi trenutak da radite na njima. Možda je uslijed trenutne izazovne situacije nemoguće ostvariti želje baš onako kako smo planirali, ali Jupiter vam pomaže da pronađete dodatni način i da ostvarite željeno.

Osvrt na 1. mjesec ne treba biti podsjetnik na neostvarene želje i izgubljene snove, već kao podsjetnik kako možete od ove godine napraviti nešto dobro – da plešete između starih želja i novih mogućnosti.

Postoji vjerovanje da Jupiter pretvara u zlato sve što dodirne, a ovoga puta nam donosi veću jasnoću i pomaže da se naše vizije ostvare i donesu nam blagodat u bliskoj budućnosti.

Život nikada ne može teći u jednom smjeru. Zato ne promatrajte ovu godinu kao katastrofu, već kao katalizator nevjerojatnih promjena, kako na globalnoj razini, tako i u našim životima. Podsjećanje na želje koje ste imali na početku godine, sada će vas nadahnuti i motivirati da učinite nešto vrijedno za sebe.

Svake želje koje se sjetite zapišite je na papir, razmišljajte o njoj, čitajte je, ponavljajte, tražite strategije za njeno ostvarenje – energija Jupitera pruža inspirativnu energiju i pomaže vam da pronađete šansu za ostvarenje!

lovesensa.rs