Direktni Jupiter u Jarcu od 12.09.2020.


Dobre vijesti za ljubav i novac: Što vašem znaku donosi direktni Jupiter u Jarcu (od 12.09.)

Foto: pixabay.com

Ovo je period kada će glavna tema biti obilje, ne samo u profesionalnom, već i u privatnom životu. Pod kozmičkom energijom direktnog Jupitera u Jarcu, mnogi znakovi Zodijaka imat će priliku unaprijediti ljubavni, poslovni i financijski aspekt života. Očekuje nas puno novih i sjajnih prilika, ali i odgovornosti!

Jupiter je planet ekspanzije, obilja, mudrosti i zadovoljstva, a njegova nova pozicija je direktan hod kroz znak Jarca od 12.09. Očekuje nas puno novih i sjajnih prilika, ali i odgovornosti!

Kada je u retrogradnoj fazi, Jupiter nas hrabri da uzmemo sve stvari u svoje ruke i borimo se za svoje ambicije. S druge strane, Jupiter u direktnom hodu otvara pred nama vrata novih šansi i pogodnosti koje ćemo s malo muke i borbe imati priliku dobro iskoristiti.

Ovo je period kada će glavna tema biti obilje, ne samo u profesionalnom, već i u privatnom životu. Pod kozmičkom energijom direktnog Jupitera u Jarcu, mnogi znakovi Zodijaka imat će priliku unaprijediti ljubavni, poslovni i financijski aspekt života.

Evo što svaki znak Zodijaka očekuje dok je Jupiter u Jarcu:

Ovan

Fokusirajte se na svoje znanje, mudrost i spiritualni razvoj. Učite od svojih autoriteta i svakodnevno pronađite način da steknete novo znanje i viziju.

Ovnovi koji uče imat će puno sreće u ovom periodu. Imate priliku da pomognete ljudima oko sebe.

Bik

Vrijeme je da kažete DA svim prilikama koje na vas čekaju. Izađite iz zone komfora i preuzmite šanse koje vam Jupiter donosi.

Ovaj kozmički aspekt vas hrabri da kažete sve što vam je na umu i ostanete prizemni i racionalni.

Blizanci

Jupiter u direktnom hodu vas podsjeća na sve uspjehe koje ste do sada u životu napravili. Počet ćete više vrednovati svoj rad i svako dostignuće.

Podijelite s drugima svoje vrijeme, sposobnosti, znanja, ljubav i energiju. Kroz dijeljenje i osjećaj zahvalnosti kreirate krug dobrih djela.

Rak

Ovaj tranzit će najviše utjecati na vaš partnerski i ljubavni život. Ako se u vašem odnosu s partnerom stvorila emotivna distanca, sada ćete imati priliku da obnovite bliskost.

Odbacite od sebe negativne misli i loše ljude. Budite spremni za pozitivnu emotivnu transformaciju.

Lav

Ovo je savršeno vrijeme da pročistite svoje donose i napravite samo krug dobrih ljudi oko sebe. Pronađite priliku da pomognete okruženju u kojem živite.

Angažirajte se na ekološkoj razini, donirajte, volontirajte… Imat ćete osjećaj kako ste napravili nešto dobro za sebe i druge.

Djevica

Imat ćete nevjerojatnu kreativnu energiju. Napokon počinjete više da vjerujete u sebe i svoje sposobnosti. Bit ćete hrabriji i na polju ljubavi pa ćete lakše iskazivati osjećaje.

Direktni Jupiter u Jarcu donijet će vam dobre vijesti kada su u pitanju ljubav i financije.

Vaga

Vrijeme je da otpustite negativne misli uslijed situacija iz prošlosti. Dopustite da prošlost iščezne, da se rane zacijele.

Oprostite ljudima koji su vas povrijedili, to je savršen način da ostvarite unutrašnji mir. Odbacite emotivne blokade i polako razvijajte optimizam.

Škorpion

Jupiter u Jarcu vam pomaže da iskoristite svoj intelekt.

Prijavite se za neki novi tečaj, pokušajte s drugima dijeliti svoja znanja i iskoristite sposobnosti za koje nikad niste mislili da vam mogu donijeti dobit.

Strijelac

Jupiter u direktnom hodu je vaša sretna zvijezda kada je novac u pitanju. Imate sjajnu inspiraciju, naročito ste motivirani kada je posao u pitaju.

Fokusirajte se na ljude koji vam žele dobro i koji vam mogu pomoći da svoje ideje pretvorite u djela.

Jarac

Jupiter u direktnom hodu potiče vas da energetski iscijelite ljude oko sebe, da im pomognete i pokažete dobar put.

Pomažući drugima uspijevate pročistititi svoju karmu.

Vodenjak

Ne živite za prošlost ni za budućnost, već samo za prilike koje vam donosi sadašnji trenutak.

Budite zahvalni za sve ljepote koje vam život donosi, a iz svakog izazova naučite nešto novo i sjajno.

Ribe

Ovo je idealna prilika da kreirate svoje ciljeve. Što je to što najviše želite u svom životu?

Sada je savršen trenutak da pronađete svoju životnu svrhu i misiju i postavite temelje za njeno ostvarenje.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *