Foto: pixabay.com

Danas se pozdravljamo s utjecajem Djevice i pozdravljamo sezonu Vage. U idućim danima vas očekuje donošenje bitnih odluka i uspostavljanje ravnoteže između svih segmenata koji čine vas život. Kada jednom postignete stanje ravnoteže, sve će biti mnogo jednostavnije.

Danas ulazimo u sezonu Vage i time se pozdravljamo s djelovanjem horoskopskog znaka Djevice. Ovo astrološko događanje za sve znakove Zodijaka donosi različita događanja na životnim poljima, velike odluke i uravnotežene aktivnosti. Do 22. listopada/oktobra bit ćemo pod utjecajem ovog zračnog znaka, a onda sva moć prelazi u “ruke” Škorpiona.

Horoskopski znak Vaga pripada grupi zračnih znakova i sinonim je za ravnotežu. Iako ovaj znak Zodijaka nekada karakterizira i neodlučnost, kada jednom Vage donesu odluku, sigurne su da su izabrale pravi put.

Danas se pozdravljamo s utjecajem Djevice i pozdravljamo sezonu Vage. Sve do kraja desetog mjeseca, točnije 22. listopada/oktobra, ravnoteža i harmonija će krasiti naš svakodnevni život.

Naime, kada je riječ o poslovnom planu, u idućem periodu ćete mnogo više izražavati svoju umjetničku i kreativnu stranu. Imati ćete sjajne ideje na umu i ne zadržavajte ih za sebe. Podijelite svoje mišljenje s kolektivom kako biste zajedničkim snagama napravili novi korak.

Također, komunikacija će vam biti na zavidnoj razini, kako s kolegama na poslu, tako i s dragim ljudima. Pregovaranje će vam ići od ruke, te ukoliko planirate započeti novi posao ili želite raspravljati o određenim uvjetima, ovo je idealan trenutak. Lako ćete pristajati na kompromise, što će vam u ovih mjesec dana donijeti mnogo prednosti.

Vage također spadaju i u grupu znakova s jakim emocijama, te ćete ih u ovom periodu morati kontrolirati. Budite objektivni i pravedni u svim situacijama i potrudite se da ne miješate privatni i poslovni život. Nađite ravnotežu između ta dva životna područja, jer ćete jedino tako maksimalno uživati i biti potpuno zadovoljni.

Kada su u pitanju ljubavni odnosi, u ovom periodu ćete mnogo više vremena posvetiti partneru. Neće vam biti lako pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog, ali ne odustajte. Potrudite se da fokus usmjerite ka voljenoj osobi, a da obaveze ostavite po strani kada izađete iz kancelarije. Riješite se svih toksičnih odnosa i loših razgovora koji crpe energiju.

Bilo kako bilo, u idućim danima vas očekuje donošenje bitnih odluka i uspostavljanje ravnoteže između svih segmenata koji čine vas život. Međutim, kada jednom postignete stanje ravnoteže, sve će biti mnogo jednostavnije.

mogujatosama