Cijela veljača bit će ispunjena čarobnom energijom…


Saznajte kako privući obilje dok traje moćni stelijum u Vodenjaku.

Foto: pixabay.com

Ukupno 6 planeta bit će u Vodenjaku, a stelijum ukazuje na moćnu energiju na jednom mjestu. To znači da ćemo svu energiju usmjeriti ka jednom aspektu života. Pravi je trenutak da se fokusirate na polje života na kojem najviše želite napredovati ili ubrzati uspjeh. Mnoge stvari zbog utjecaja retrogradnog Merkura bit će teško kontrolirati, ali umjesto da trošite energiju i vrijeme na kontrolu, pokušajte eksperimentirati, “plivati” u moru promjena i istražujte svoje mogućnosti.

Od kraja siječnja/januara pa kroz cijelu veljaču/februar niz planeta ući će u znak Vodenjaka, uključujući Merkur, Veneru, Jupiter i Saturn.

Zajedno s ovim planetima, imamo i Sunce u Vodenjaku do 19.02. i Mjesec u znaku Vodenjaka 12.02..

Kada se više planeta spoji na jednom mjestu nastaje stelijum, a ovoga puta to se događa u avanturističkom zračnom znaku Zodijaka.

Ukupno 6 planeta bit će u Vodenjaku, a stelijum ukazuje na moćnu energiju na jednom mjestu. To znači da ćemo svu energiju usmjeriti ka jednom aspektu života. Možemo čak postati opsjednuti s nečim. Ali, ako znamo kako tu energiju iskoristiti, stelijum može biti i šansa za otvaranje vrta novih mogućnosti i privlačenje obilja.

Pravi je trenutak da se fokusirate na polje života na kojem najviše želite napredovati ili ubrzati uspjeh. Pošto je stelijum u Vodenjaku, glavne teme bit će tehnološki napredak, socijalni programi, humanitarni rad i promjene u našim društvenim strukturama.

Vladar Vodenjaka je Uran što znači da su moguće velike promjene i iznenadna transformacija, Uran nas u ovom periodu može potaknuti da stvar promatramo iz drugačijeg kuta. Ovaj planet nas budi i sprema nas za suočavanje s realnošću – pravom istinom.

Vodenjak je zračni pa je moguća sklonost ka avanturama, riziku i novim idejama. Ipak, u ovom stelijumu očekuje nas i jedna mračna sjena, a to je retrogradni Merkur.

Mnoge stvari zbog utjecaja retrogradnog Merkura bit će teško kontrolirati, ali umjesto da trošite energiju i vrijeme na kontrolu, pokušajte eksperimentirati, “plivati” u moru promjena i istražujte svoje mogućnosti.

Koji su najvažniji datumi tijekom stelijuma u znaku Vodenjaka:

31.01. – Stelijum započinje prelaskom Venere u Vodenjaka, koja se pridružuje Merkuru, Saturnu i Jupiteru.

11. i 12.02. – Vodeni mladi Mjesec pojačava energije stelijuma, čineći ga najsnažnijim danom u toku Stelijuma.

25.02. – Venera iz Vodenjaka prelazi u Ribe, stelijum iz dana u dan postaje sve slabiji.

Kako biste znali u kojem pravcu trebate usmjerite energiju tijekom Stelijuma u Vodenjaku, odgovorite na sljedeća pitanja:

Kada bih mogao dobiti poticaj za jedno područje svog života to bi bilo…

Moj fokus je bio na… ali želio bih preusmjeriti svoj fokus na…

Da imam hrabrosti, ja bih…

Ne mogu promijeniti prošlost, ali idući naprijed mogu…

Moj problem je… Potencijalni novi način gledanja na to je…

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *