Foto: pixabay.com

Retrogradni Merkur ulazi u znak Vodenjaka, a zbog svoje retrogradnosti donosi lekcije iz prošlosti koje moramo savladati. Ovo se najviše odnosi na Lavove i Vodenjake. Oni koji imaju podznak u Lavu ili Vodenjaku, morat će dodatno objasniti bliskim ljudima svoja razmišljanja.

5. ožujak/mart 2020.

Venera ulazi u znak Bika. Ovo je jedno od boljih pozicija za Veneru, što praktično ukazuje na stabilnost u ljubavnim odnosima. Pošto je Venera simbol novca, u ovom periodu zemljani znakovi mogu računati na stabilne financijske trenutke (Bik, Djevica i Jarac).

Za Škorpione i one koji imaju podznak u ovom znaku, ovaj ulazak Venere govori o jako lijepim trenutcima s partnerom.

9. ožujak/mart 2020.

Pun Mjesec u znaku Djevice, jedna specifična energija gdje će misli biti vrlo uzburkane. Ovo je vrlo nemiran period za Ribe, a kada su u pitanju Djevice, oni će morati donijeti neke emotivne odluke i time će iznenaditi i sebe.

Ovaj pun Mjesec je bitan ako želimo razmotriti neke odluke, jer kroz analizu koja je aktualna kroz znak Djevice, lakše dolazimo do rješenja.

16. ožujak/mart 2020.

Merkur se vraća u znak Ribe, što donosi zbunjujuću energiju i osjećaj da nismo načisto s bilo kojom odlukom. Merkur u ovom znaku je vrlo loše pozicioniran stoga ne savjetuje se da donosite odluke tek onako.

Bitno je da sve što možete odložiti, odložite za kraj mjeseca.

20. ožujak/mart 2020.

Sunce ulazi u znak Ovna, ili još bolje, dolazi nam proljeće. Ova simbolika će razveseliti mnoge jer je proljeće najljepše godišnje doba, a sam znak govorio o nečemu što ćemo tek započeti.

Sazviježđe Ovna simbolika je nekog početka, nešto što radimo po prvi put, nešto što nam obilježava život. Budite spremni prihvatiti svoje početke jer će oni biti tu, oko vas i u vama, a ovaj znak je podrška svemu tome.

22. ožujak/mart 2020.

Ovo je poseban datum zato što Saturn ulazi u znak Vodenjaka. Ono što je jako bitno je činjenica da je Saturn planeta koja se jako dobro osjeća u ovom znaku i da će donijeti velike promjene, kako na globalnom planu, tako i na osobnom planu. Najviše će to razveseliti zračne znakove (Blizance, Vage i Vodenjake).

Oni će osjetiti olakšanje i dobar protok energije kroz odlične mogućnosti da riješe svoje životne probleme. Saturn u znaku Vodenjaka će boraviti do drugog srpnja/jula ove godine. To govori da ćemo u tom periodu osjećati pozitivnu energiju koju moramo iskoristiti na najbolji mogući način.

24. ožujak/mart 2020.

Mlad Mjesec u znaku Ovna nam tad daje vrlo lijepu energiju i mogućnost da se započne nešto novo.

Dobro je što je simbolika u znaku Ovna, jer je to nova energija pa nam misli trebaju biti usmjerene na pozitivnost, osobno ispunjenje i harmoniju.

30. ožujak/mart 2020.

Planeta Mars prelazi u znak Vodenjaka, što daje jednu novu energiju u partnerskim odnosima, naročito kada su u pitanju muškarci. Mnogi od njih će osjetiti potrebu da nešto mijenjaju, naročito oni koji su u stalnim vezama ili u braku. Može doći do naglih ljubavnih prekida, zato u tom periodu nije dobro ulaziti u rasprave ili svađe.

Ovo se posebno odnosi na ljude koji su rođeni u znaku Lava ili u znaku Bika. Ovo može biti dobra energija za ljude koji imaju podznak u zračnim znakovima, oni će moći stvoriti dobru komunikaciju u partnerskim odnosima.

Nena Janković/astroportal.in