Astrološka prognoza za travanj…


Prognoza za sve znakove Zodijaka…

Foto: pixabay.com

Prvog dana ovog mjeseca Sunce je u sekstilu sa Saturnom, što nam može oslikati cijeli mjesec. Ovaj aspekt daje samodisciplinu, strpljenje, praktičnost, jasnoću i uz napor, ambiciju i metodičnost, možemo postići svoj cilj. Generalno gledano travanj/april nam donosi ozbiljne i dobre preokrete, oslobađanje od nekih blokada veći optimizam i pozitivnosti. Dolazi kraj nekim stvarima i rađa se nešto novo kao feniks iz pepela.

U ovom proljetnom mjesecu prvog dana Sunce je u sekstilu sa Saturnom, što nam može oslikati cijeli mjesec. Ovaj aspekt daje samodisciplinu, strpljenje, praktičnost, jasnoću i uz napor, ambiciju i metodičnost, možemo postići svoj cilj. Mjesec će prva dva dana iz Strijelca dati optimizam, poletnost i neku novu filozofiju.

Sunce i Venera iz Ovna mogu dati turbulentne i strastvene ljubavne veze. Venera prelazi u Bika 14. pa je sada naglašena težnja za emotivnom sigurnošću, postojanim osjećajima i stabilnom ljubavi. Kako Venera voli sve lijepo od hrane, pića, umjetnosti, svega što je izobilje i hedonizam onda će mnoge osobe razmišljati o tome i kako doći do novca da to sve mogu priuštiti sebi.

Merkur iz Ovna prelazi u Bika 19.04. i pokreće misli vezano za praktično, materijalno i financijski i kako će biti u konjunkciji s Uranom i kvadratu sa Saturnom, onda mentalna genijalnost i originalnost uma može biti pretjerano brižna, blokirane misli stvaraju teškoće da se pokažu bljeskovi uvida.

Sredinom mjeseca Sunce će biti u lijepom aspektu s Jupiterom i Marsom, što mnogim osobama može dati hrabrost, optimizam, ogromnu energiju da pokrenu sve što su planirali i dugo očekivali. Sve izgleda slobodno za pokretanje putovanja, pregovora, sklapanje dogovora i mnogih drugih lijepih događanja i generalnog napretka.

Mlad Mjesec se događa 12.04. u Ovnu što može mnogim osobama pokrenuti lijepe životne priče i započinjanje nečega novog u svom životu. Sunce prelazi u Bika 19.04. što će mnogim osobama usmjeriti energiju kako stječu i koriste svoje materijalne vrijednosti.

Pun Mjesec se događa 27.04. u znaku Škorpiona što će biti dosta turbulentno i stresno, a kod pojedinih osoba budi ljubomoru, zavist, dok može biti i smišljana osveta. Dolazi kraj nekim stvarima i rađa se nešto novo kao feniks iz pepela. Generalno gledano travanj/april nam donosi ozbiljne i dobre preokrete, oslobađanje od nekih blokada veći optimizam i pozitivnosti.

Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi u travnju/aprilu?

OVAN

Dragi Ovnovi, još je u tijeku vaša vladavina i Venera u vašem znaku vam pruža dosta događanja u emotivnom životu. Ako imate partnera s kojim već od ranije osjećate nezadovoljstvo, problemi se mogu vratiti u prošlost i iskazati kroz ljubomoru i posesivnost. Sada je vrijeme da pokušate riješiti sve te nejasnoće.

Sada nije vrijeme da budete sebični i usmjereni samo na sebe i svoje potrebe. U drugoj polovini mjeseca situacija postaje mirnija i rješava se, dok se neke osobe odlučuju i na razlaz. Slobodne osobe mogu se strastveno zaljubiti do ušiju, a osoba može biti upoznata preko posla.

Kada je karijera u pitanju moguće su neočekivane promjene, ali mnogo povoljnije od prethodnog mjeseca . Zaposleni u zdravstvu ili nekom području vezanom za kemiju su pod većim zahtjevima. Svi koji se bave privatnim biznisom i uslužnim djelatnostima trebaju znati da je klijent ili kupac na prvom mjestu, a ne vi.

Veći novčani priljev dolazi od 20.04. pa ipak pazite kako raspoređujete novac. Kada je zdravlje u pitanju moguće su alergije i neke upale pa brinite za imunitet.

BIK

Dragi Bikovi, svi vi koji imate partnera možete očekivati lijepe i harmonične odnose . Pojedini Bikovi mogu razmišljati o proširenju obitelji. Pruža vam se prilika da više vremena provodite s voljenom osobom u kući gdje se više dogovarate i razmjenjujete emocije. Ako ste imali probleme po pitanju partnerskih odnosa, sada je dobro vrijeme da ih razriješite.

Ako partneru date podršku budite sigurni da će i on vama uzvratiti duplo. Uglavnom, lijep je period u ljubavi pred vama. Slobodni Bikovi se mogu više družiti i čuti s prijateljima pa može doći i do poznanstva partnera preko prijatelja.

Simpatije mogu biti prisutne, ali vi nikad ne žurite pa polako i opušteno sve dolazi na svoje mjesto. Kada je karijera u pitanju slijedi dosta gužve i obaveza, ali rezultati se slabo primjećuju. Zaposleni očekuju da sve ide brzo, od napretka do povećanja financija ili unaprjeđenja. Nemojte biti pod stresom, jer ovaj mjesec traži od vas da bolje organizirate poslove i završite neke obaveze od ranije.

Budite točni i precizni ovaj mjesec, jer vam može biti zamjereno. Ako ste nezaposleni mnoge ponude i razgovori se događaju u ovom mjesecu pa odaberite oko 20. ili poslije tog datuma. Kada je zdravlje u pitanju boravite u prirodi i vodite računa o mentalnom zdravlju.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vi ovaj mjesec imate dosta podrške od svog partnera pa udruženi mnogo možete postići u ovom mjesecu. Mnogi Blizanci uživaju sa svojim partnerom i u raznim okupljanjima i druženju. Vaše sposobnosti organizacije i posvećenosti daju mnoge dobre rezultate. Pojedini Blizanci mogu imati lijepe šanse da s partnerom negdje otputuju u drugoj polovini mjeseca, što će vam izuzetno odgovarati i još više ćete se zbližiti.

Sve što poželite u ljubavi u ovom mjesecu možete postići pa trebate uživati. Slobodni Blizanci mogu upoznati strastvenu i uzbudljivu osobu koja ih može odvesti na dug  put sreće u ljubavi. Kada je karijera u pitanju, mogu se događati nejasnoće, neslaganja i drugi vid teškoća kada je komunikacija u pitanju.

Mogu se događati kiksevi i greške na poslu zbog vaše nekoncentriranosti i kašnjenja pa budite odgovorniji i fokusirajte se na posao i obaveze. Blizanci koji su na položaju sada mogu biti još više unaprijeđeni. Kada su financije u pitanju, vi ste preuzeli kontrolu, a priljev je dosta stabilan i čak bolji nego prošli mjesec. Kada je zdravlje u pitanju moguće su alergije i razni osipi po koži pa jačajte imunitet.

RAK

Dragi Rakovi, ako ste u vezi ili braku potrudite se da zadržite slogu i izgradite zajedničke planove i ciljeve. Mnogi Rakovi mogu biti nervozni i razdražljivi pa da od sitnice naprave veliki problem. Suzdržite se, više se odmarajte i zbrojite svoje misli i osjećaje. Možda vam izoliranost u samoći može goditi i donijeti bolju energiju i misli.

Ako ste duže nezadovoljni s partnerom, onda se odvojite od njega. Slobodni Rakovi mogu imati više poznanstava, a kako nije vrijeme za započinjanje nove veze možete vi to i odbiti. Pojedini upoznaju osobu koja ima neku tajnu ili nije slobodna, što opet nije dobro za vas.

Od 24.04. Mars ulazi u vaš znak i može donijeti strastvene sastanke, neslaganja a i rastanke. Kada je karijera u pitanju, neki Rakovi pokreću vlastiti biznis dok pojedini mijenjaju posao. Imate podršku u ovom mjesecu pa ne trebate propustiti šanse.

Mnogo obaveza i donošenja odluka u ovom mjesecu daje vam i dosta stresa. Kraj mjeseca kada bude Mars u vašem znaku predstoji prava poslovna nervoza koja će potrajati. Samo je bitno u ovom mjesecu da raspodijelite obaveze i držite fokus na karijeri dok financije nisu najbolje, ali očekujte idući mjesec uzlaznu liniju. Pazite na prehranu i piće i budite umjereni.

LAV

Dragi Lavovi, vi u ovom mjesecu možete uživati u razmjenama emocija i nježnosti s vašim partnerom. Mnogi Lavovi su ostvarili svoj cilj i uspostavili harmoničnu komunikaciju s partnerom pa sada možete uživati. Svi koji imaju obitelj ovaj mjesec će biti posvećeni i više vremena provoditi s njima. Vi ste dočekali svoje vrijeme da budete opušteni i uživate s partnerom.

Slobodni Lavovi mogu kroz druženje upoznati osobu s kojom dijele mnoge teme i gdje im se podudaraju životni stavovi pa ih to poznanstvo može odvesti u vezu. Kada je karijera u pitanju pred vama je mnogo bolji mjesec nego prošli.

Sada je bitna komunikacija s kolegama, jer vam oni mogu biti prijeko potrebni. Financijski priljev novca vas može radovati i da se oslobodite stega. Pojedini Lavovi mogu imati i neke kratkotrajne probleme na poslu pa se ne živcirajte, jer je brzo i  prolazno. Vi se trudite da se dobro organizirate da bi imali i neko vrijeme osobno za sebe. Bavite se fizičkim aktivnostima i krećite se u prirodi.

DJEVICA

Drage Djevice, vama je postalo malo dosadno u vezi pa vas okupiraju misli što da mijenjate. Spremni ste napraviti sve i svašta da bi unaprijedili odnos s voljenom osobom. Krenite od komunikacije jer je to najbitnije u vašoj vezi ili braku. Najbolje je da iznesete iskreno partneru što vam smeta i što vam nedostaje u vezi da bi bili sretniji.

Sigurno je da će to partner dobro razumjeti pa je na njemu hoće li nešto i promijeniti ili se povinovati vašim željama. Velike su šanse da uspijevate na taj način riješiti vaše neslaganje i povremene svađe. Slobodne Djevice mogu osjetiti emocije koje se bude prema osobi koju znaju od ranije pa bi mogli i ući u vezu.

Kada je karijera u pitanju otvaraju se mogućnosti za nove početke koji mogu biti i samostalni biznis. Ne odugovlačite, jer su ispred vas veliki uspjesi. Da bi uspjeli možete kontaktirati stare kontakte ili osobe koje su na rukovodećim mjestima koje vam sigurno mogu pomoći.

Sada možete vršiti prezentaciju ljudima i realizirati svoje ideje i planove. Financije idu uzlaznom putanjom dok vam svemir daje veliku podršku. Pazite na imunitet, zdravo se hranite i unosite više vitamina i minerala.

VAGA

Drage Vage, vama ovaj mjesec donosi velike odluke i sudbinske promjene. Pojedine Vage mogu imati dosta nejasnih situacija s partnerom dok su pojedine nesigurne i misle da se i nebo urotilo protiv njih. Možda je najbolje da se malo osamite, odmorite i onda vidite svoju situaciju i misli, kuda vas put vodi i kakve odluke donosite vezano za partnera.

U trećoj dekadi mjeseca stvari dolaze na svoje i vaše emocije dobivaju sigurnost s partnerom. Slobodne Vage mogu preko posla upoznati osobu s kojom se kreću družiti i započinju vezu. Kada je karijera u pitanju, ovaj mjesec je malo teži, jer ima dosta posla što nadilazi vaš tempo na koji ste navikli.

Pojedine Vage mogu imati umanjen priljev financija pa se bolje organizirajte i preuzmite kontrolu posla. Pojedine osobe mogu u drugoj polovini mjeseca dobiti ponudu za posao pa dajte sve od sebe da uspijete. Više se odmarajte, spavajte i boravite u prirodi.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, ako imate partnera, vaša mašta i dugo sanjani san se ispunjava. Ogromna sjajna energija vam daje moć da ostvarite svoj idealan san. Partner je konstantno usmjeren na vas i mnogo daje za sreću i ljubav u vašoj zajednici. Pojedini Škorpioni mogu razmišljati o proširenju obitelji, zajedničkom odmoru, životu u zajednici i drugim zajedničkim planiranjima.

Mnogi Škorpioni, koji su slobodni, mogu ući u strastvenu avanturu bez želje da planiraju vezu, jer nemaju potrebu za tim. Kada je karijera u pitanju trebali bi biti zadovoljni kako se poslovni plan odvija.

U ovom mjesecu su moguća proširenja, mada sami početak mjeseca može biti pretrpan obavezama, ali vi kada se zahuktate sve stižete. Financije se polako uvećavaju, a najbolji priljev imaju Škorpioni koji rade samostalno. Od kraja mjeseca sve kreće još brže i bolje i posao se širi. Pazite na prehranu i više se krećite u prirodi ili pored vode.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vama je Mars u sedmom polju pa ako imate partnera može doći do turbulentnih svađa zbog ljubomore i posesivnih ponašanja. Ako imate neku sumnju da vas partner vara ili priča neistine konflikti su sigurni. Ako ne želite razlaz, onda popričajte i iznesite partneru što vas muči. Već od sredine mjeseca situacija se smiruje mada je potrebno dosta strpljenja ,truda i želje da se povrati povjerenje.

Slobodni Strijelci će imati veće ponude u ljubavi pa ako znate što želite vi ste i spremni otvoriti srce za nove ljubavi, harmonične odnose koji isijavaju sreću i radost. Kada je karijera u pitanju mnogo bolji mjesec je pred vama. Mnogi Strijelci sada uživaju u plodovima svoga rada. Sada vas svi cijene i poštuju na poslu, jer ste stekli dobru reputaciji.

Vrijedni optimizam i elan vam daje polet da radite više poslova što će vam donijeti i dodatne prihode. U ovom mjesecu se trebaju završiti svi poslovi, a posebno oni odlagani. Izbjegavajte stres i više odmarajte.

JARAC

Dragi Jarci, vi koji ste u vezi ili braku možete se prepustiti u zajedničkom uživanju s partnerom. Vaši odnosi su harmonični, a vi odlučni da više pažnje posvetite partneru i vašim zajedničkim trenutcima. Ako ste imali nekih nesporazuma vi uspijevate izgladiti odnose s partnerom i u obitelji, što vam je jako bitno. Mnogi Jarci su stabilni kada su emocije u pitanju pa se možete opustiti.

Osobe koje su slobodne, postoji mogućnost upoznavanja osobe koja je prepuna lijepe i pozitivne energije i optimizma. Jednostavno ne prepoznajete sebe koliko će vas ta osoba zadiviti i odgovarati vam. Opustite se i uživajte u druženju i razmjeni lijepih emocija.

Kada je karijera u pitanju, vi niste zadovoljni postignutim uspjehom, jer je sada neka poslovna stagnacija pa je najbolje da se odmorite i napravite mali predah. Ništa ne vrijedi sada forsirati, najbolje je da se posvetite sebi. Financije su vam stabilne, ali vi želite još veće priljeve pa otuda može dolaziti nezadovoljstvo. Mogući su neki problemi s urinarnim traktom i bubrezima.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, ako imate partnera onda je moguća bolja komunikacija s njim mada treba još proći vremena da bi bila bez svađa. Pojedini Vodenjaci gube volju uslijed mnogih problema s partnerom i neriješenih stvari. Budite nježni prema partneru i o svemu iskreno popričajte i pokušajte učvrstiti vaš odnos.

Pojedini Vodenjaci trebaju izgraditi i odnos s obitelji i biti razumniji i tolerantniji, a ne svoje nezadovoljstvo i nervozu prenositi na njih. Slobodni Vodenjaci mogu upoznati osobu koja je vrlo inteligentna i početi se družiti s njom.

Kada je karijera u pitanju, tu je mnogo bolja situacija i mnogi planovi i želje se ispunjavaju brzo. Svi koji su privatnici ili rade u proizvodnji, sada imaju mnogo uspjeha i pune ruke posla, dok ni trgovci ne izostaju. Izbjegavajte lijene suradnike i one koji sumnjaju u sve i svašta. Financije idu uzlaznom linijom, ali ipak pazite kada su veća ulaganja u pitanju. Čuvajte se kroničnih bolesti.

RIBE

Drage Ribe, vi možete uživati sa svojim partnerom. Moguć je zajednički odmor ili neko putovanje koje vas može još više zbližiti. Druženje s rodbinom i obitelji također je naglašeno. Emotivno, ovaj mjesec vam je odličan pa uživajte u njemu. Sami kraj mjeseca možete osjetiti potrebu da se malo izolirate i osamite kako bi prikupili dodatnu energiju. Neki teži period vas je napustio pa sada se možete opustiti. Slobodne Ribe mogu imati više kraćih avantura bez želje da uđu u vezu uslijed prethodnih povređivanja.

Kada je karijera u pitanju dosta je stabilan mjesec, mada više uspjeha mogu očekivati Ribe koje rade kreativne poslove i neke poslove s administracijom. Bude se nove ideje koje vam mogu donijeti nove šanse za bolji i ljepši život.

Mnogi hobiji i kreacije sada se mogu pretvoriti u pravo zanimanje koje donosi dobit. Budite svjesni da više truda i rada vama donosi i veći financijski priljev. Korigirajte prehranu.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *