Astrološka prognoza za ožujak…


Horoskop za sve znakove Zodijaka

Foto: pixabay.com

Samim početkom mjeseca Venera pravi lijep sekstil s Uranom. Od 04.03. Mars ulazi u Blizance i sve se pokreće. Merkur je direktan u Vodenjaku i pravi konjunkciju u prvom tjednu ožujka/marta pa mnoge zamisli i bajkovite priče mogu postati realnost. Mlad Mjesec je u Ribama 13.03., što nam može dati kratkotrajnu nesigurnost i da sami sebe dovedemo do nepotrebnih briga i strahova. Pun Mjesec je 28. u Vagi, što se može odraziti na naše emocije i partnerske odnose pa da donesemo bitne odluke. Do kraja mjeseca  možemo razriješiti neke probleme ili sukobe. Dosta povoljan mjesec i početak proljeća, sve se pokreće.

U ovom proljetnom mjesecu zvijezde su nam naklonjenije pa možemo malo odahnuti ako se i pojavi problem, on se može lakše riješavati. Samim početkom mjeseca Venera pravi lijep sekstil s Uranom, što odiše lijepim idejama, kreativnošću, inovacijama pa ako ne možete sve realizirati što vam dođe kroz ideje zapišite, jer su originalne i jedinstvene.

Od 04.03. Mars ulazi u Blizance i sve se pokreće gdje možete realizirati neke ideje koje su vam pale na pamet dok Mars bude u Blizancima do 22.04.. Merkur je direktan u Vodenjaku i pravi konjunkciju u prvom tjednu ožujka/marta pa mnoge zamisli i bajkovite priče mogu postati realnost.

Sada je vrlo povoljno za sve vrste učenja, putovanja, komunikacije s inozemstvom i višim znanjima. Polovinom mjeseca Merkur prelazi u Ribe dok će Sunce biti u konjunkciji s Neptunom pa ako ne morate, ne radite ništa važno.

Moguće su i veće obmane, ali ipak kada Sunce napravi sekstil s Plutonom 16.,17.,18., vi sigurno možete razlučiti što je iluzija i prevara, a što je realnost i istina. Mlad Mjesec je u Ribama 13.03., što nam može dati kratkotrajnu nesigurnost i da sami sebe dovedemo do nepotrebnih briga i strahova.

Merkur iz Riba od 15.03. do 03.04., može nam pomoći da imamo bolju intuiciju, kreativnost i neka nova duhovna iskustva. Od 20.03. Sunce ulazi u Ovna i Venera 21., dok s druge strane Mars pravi trigon sa Saturnom, što je vrlo moćan aspekt pa s proljećem kreće prelijepa komunikacija, druženja, planiranja, dogovori, dok prijateljstva i sve ostalo cvjeta.

Pun Mjesec je 28. u Vagi, što se može odraziti na naše emocije i partnerske odnose pa da donesemo bitne odluke. Do kraja mjeseca  možemo razriješiti neke probleme ili sukobe. Dosta povoljan mjesec i početak proljeća, sve se pokreće.

Što mogu pojedini Znakovi očekivati u ožujku/martu ?

OVAN

Dragi Ovnovi, kada je karijera u pitanju Merkur i Jupiter su u lijepom aspektu pa možete uz pomoć prijatelja uspjeti ili započeti neki posao s prijateljem i to sve traje do sredine mjeseca. U drugoj polovini mjeseca je izraženo neko tajno poslovanje ili s inozemstvom, moguće je da radite nešto u medicini i zdravstvu.

Financije su dosta pod aspektom rizika pa možda i dobijete, iako je dosta turbulentno. Emotivno, Venera je u Ribama pa se ne preporučuje nikakav rizik, posebno zauzetima. Slobodnima predstoji dosta poznanstava pa i zaljubljivanje koje vremenom prerasta u vezu, dok zauzete partner obasipa pažnjom i ispunjava vaše želje. Čuvajte stopala i idite na masažu.

BIK

Dragi Bikovi, u ovom mjesecu vam predstoji uvećanje financija, a poslovi se jednostavno pojavljuju i nude. Pojedini Bikovi mogu u ovom mjesecu i mijenjati svoj posao. Povoljno vam je druženje i timski rad ili učlanjenje u neke grupe. Poslovi preko interneta su mogući, iako nose rizik, vi možete hrabro krenuti i na kraju će vam se isplatiti.

Kako Mars od 04.03. izlazi iz vašeg znaka i ulazi u Blizance i vaše polje financija, onda sigurno vam predstoje veće financije i to iz više izvora na neočekivan način. Emotivno, sve dok je Venera u Ribama do 20.03., vi možete upoznati interesantnu osobu pa romantika može potrajati dok se ona ne premjesti u strastvenog Ovna od 21. pa može doći do raznih situacija.

Zauzeti Bikovi bi trebali biti vrlo oprezni da ih ne ogovaraju i da partner tako sazna. Budite iskreni. Zdravlje je dobro više se krećite i pazite na prehranu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, karijera se pokreće i sve se ubrzava ulaskom Marsa u vaš znak od 04.03.. Ovaj mjesec je vrhunac vašeg uspjeha i nižu se pozitivne promjene. Mnogo druženja i lijepe komunikacije s prijateljima, ali ipak pazite, jer pod utjecajem Marsa možete biti oštri na riječima i bez tolerancije.

Pojedini Blizanci uz svoj postojeći posao mogu još nešto raditi više humane prirode. Nezaposleni bi trebali kontaktirati i slati svoje biografije, javljati se na natječaje, jer sada mogu lako pronaći posao. Emotivno, ako ste slobodni sada se lako možete upoznati na putovanju sa strancem ili u inozemstvu. Moguća su poznanstva na predavanjima, fakultetima i drugim okupljanjima.

U prvom dijelu mjeseca moguća je ljubav na poslu ili da prijateljstvo preraste u ljubav. Zauzete osobe će tražiti više slobode za sebe ili da negdje otputujete s partnerom, jer vas monotonija polako gasi. Moguća je nervoza i nesanica. Bitne su fizičke aktivnosti i šetnja u prirodi.

RAK

Dragi Rakovi, vi dajete maksimalno sebe na poslu pa su vaši šefovi zadovoljni i može doći i do povećanja zarade. Sada možete imati dobre rezultate i preporuke pa uz nadređenu i dominantnu osobu i da napredujete tj. popnete se na višu ljestvicu. Neki novi projekti se mogu pokrenuti poslije 20.03..

Velika podrška zvijezda vam otvaraju lijepe poslovne mogućnosti i projekte na duže vremenske periode. Emotivno, Venera iz Riba vam daruje lijepe emocije sve do 20.03. pa je moguće da zajedno s partnerom otputujete u neku daleku egzotičnu zemlju.

Mlad Mjesec je 13.03. pa možete biti pojačano nježni i osjećajni prema partneru. Slobodne osobe mogu lako ući u vezu. Poznanstvo se može dogoditi i na putovanju ili poslije 21., u osobu koja je povezana poslovno s vama. Stres i nervoza su pojačani pa se više odmarajte.

LAV

Dragi Lavovi, kada je karijera u pitanju, promjene i nestabilnosti mogu biti izražene do sredine mjeseca. Da bi uspjeli potrebno je da napravite neke promjene i pokrenete nove ideje. Strpljivost je potrebna sa šefovima i kolegama, dok Mars od 05.03. prijeđe u Blizance. Oko 10.03. bude se intuicija i kreativnost, gdje možete i očekivati neke transformacije ili vijesti o nekim financijama ili nasljedstvu.

Mnogi Lavovi baš sada mogu podići kredit ili posuditi novac. Emotivno, osjećaji su jaki i seksualni naboj pa želite kontrolirati vezu. Poneseni ste zavođenjem i stavljanjem sebe u prvi plan pa ako ste u vezi ili braku ipak saslušajte i partnera, što ima reći, da ne dođe do konflikta.

Već poslije 2203. sve se mijenja nabolje kada Venera prijeđe u Ovna. Slobodni Lavovi bi se mogli zaljubiti u osobu koju nisu primjećivali i davali joj značaj. Pojedine osobe mogu upoznati interesantnu osobu na putovanju. Mogući su problemi s kostima i zubima, čuvajte se stresa.

DJEVICA

Drage Djevice, akcija i izazovan period na poslu aktivira Mars od 04.03. Moguće su rasprave i neslaganja, kako s kolegama tako i s nadređenima. Pojedine Djevice će se krenuti truditi i promijeniti radno mjesto ili početi raditi totalno nešto drugo.

Kako će polje posla dugo biti pod vladavinom Saturna i Jupitera, onda se može mijenjati profesija i graditi neki novi projekt na duži vremenski period. Emotivno, ovog mjeseca dolazi do bolje komunikacije s partnerom i lijepog slaganja u intimnim odnosima. Vaš partner daje sve od sebe da vam bude lijepo i da ispuni vaše želje i srce sa ljubavlju.

Kako Venera prelazi u Ovna od 22., onda pazite na vašu sumnjičavost i ljubomoru da ne dođe do konflikta s partnerom. Sve možete riješiti na miran način, lijepim razgovorom. Slobodne osobe mogu imati emotivnih ponuda pa budite otvorene za udvaranje. Moguće je da ta osoba bude vrijedna vaše pažnje i posebna. Mijenjajte životne navike i obratite pažnju na kronične probleme i bolesti.

VAGA

Drage Vage, odličan poslovni period kreće već od 04.03.. Ne dvoumite se, već iskoristite sve prilike početkom mjeseca u poslu. Sve do 20.03. sjajne poslovne mogućnosti vam pružaju planete i Sunce i Venera iz Riba. Predstoji  lijepo slaganje i suradnja na poslu.

Kako Mars ulazi u Blizance može vam biti aktivno putovanje u inozemstvo. Emotivno, uz pomoć Marsa mijenjaju se vaši ljubavni stavovi i potrebe. Neke druge kvalitete su mnogo važniji od seksa. Sada prioritet dajete intelektualnim i duhovnim podudaranjima, a zanemarujete kratkoročna zadovoljstva.

Radite na tome da se razumijete na svim razinama. Slobodne osobe mogu imati poznanstvo dok budu na nekom obrazovnom druženju ili predavanju. Sredina mjeseca je dosta aktivna za sudbonosnu osobu, koja može biti povezana i s inozemstvom pa obratite pažnju tih dana. Mogu se javiti strahovi i depresija.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vrlo povoljni poslovni aspekti se događaju poslije 21.03., jer će Sunce i Venera tranzitirati kroz polje posla pa možete imati uspjeha kada su estetika, umjetnost, sport i druga zanimanja u pitanju. Sada možete upoznati ljude na položaju koji imaju moć pa ako ste bez posla mogu vam pomoći da ga pronađete. Možete i sami pronaći lako posao. Mogućnosti za zaradu su sada dobra da radite od kuće.

Neke nove tehnologije su moguće ili neki novi projekt preko interneta bi vam mogao donijeti zaradu na duži vremenski period pa se opredijelite za tako nešto. Emotivno, dosta planeta u Ribama i vašem petom polju čine vas romantičnim, osjećajnim i strastvenim.

Predivan mjesec da s partnerom uživate u ljubavi. Slobodni Škorpioni bi trebali spustiti kriterije i svoja testiranja, da bi mogli prihvatiti osobu koja im se sviđa i da uživaju u ljubavi. Relaksirajte se, čuvajte respiratorne organe i pluća.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, odlična komunikacija do sredine mjeseca s poslovnim partnerima. Postoji mogućnost poslovnih putovanja i bitnih odluka kada je posao u pitanju. Pojedini Strijelci mogu graditi i raditi obiteljske poslove ili raditi preko interneta od kuće. Sve profesionalne ciljeve i projekte sada će podržati vaša obitelj.

Kako će Uran biti dugo u vašem polju posla onda se mogu događati iznenadne promjene i rad na neki novi način ili renoviranje poslovnih prostorija. Sve što se može raditi online sada je sasvim aktivno. Emotivno je naglašena osoba iz prošlosti pa bi trebali biti oprezni, jer nije iskrena.

Slobodne osobe se mogu u ovom periodu lijepo zaljubiti u neku novu osobu. Zauzete osobe postaju otvorenije i strastvenije poslije 2103., jer Venera prelazi u Ovna i Sunce je u Ovnu pa možete biti iskreni i otvoreni. Kod pojedinih osoba može doći i do neslaganja pa bi trebali izbjegavati impulzivnost. Luda zaljubljenost grije vaše srce i dušu. Ne iscrpljujte se fizički pazite na zdravlje i masirajte se.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je aktivno polje obiteljskog posla pa ako niste još u njemu, onda bi se mogli pridružiti. Moguć je posao i od kuće ili s nekretninama gdje možete imati uspjeha.  Što god da pokrećete ili planirate imate podršku od obitelji i pomoć. Zarada je dosta povoljna čak i više od očekivanog do sredine mjeseca. U drugoj polovini mjeseca možete imati priljev novca od komunikacije, putovanja, prijevoza, trgovine, jer će biti  aktivno treće polje.

Kako je Pluton u vašem znaku, onda vi imate duboke osobne promjene i transformacije. Emotivno možete se opustiti i uživati sa svojim partnerom, sve dok je Venera u Ribama do 2103.. Poslije kada Venera uđe u Ovna, onda može doći do konflikta između vas.

Postoji mogućnost da osoba iz prošlosti ponovo poželi uspostaviti kontakt s vama negdje na kraćem putovanju. Slobodni Jarci mogu svoju platonsku ljubav pretvoriti u realnu i upustiti se u vezu s tom osobom. Ako ne možete verbalno iznijeti emocije onda pišite, jer je to lakši i ljepši način u ovom periodu. Čuvajte se stresa i povreda, jer je Mars u vašem polju zdravlja.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vaše poslovne zamisli počinju se realizirati pa ne brinite, jer je ovo dobar i uspješan mjesec za vas. Priljev većeg novca mogu imati osobe s originalnim nakitom, bavljenjem modnim detaljima i modom. Posebno povoljni periodi su sredinom mjeseca i sami kraj mjeseca pa sve prilike i nagovještaje poslovne možete iskoristiti.

Postoji mogućnost da vam osobe koje su moćne i na položaju sada pomognu da uspijete. Do sredine mjeseca trgovina i intelektualni rad vama donosi povećanu zaradu. Sve ideje koje se jave možete ih realizirati i one koje ne stignete zapišite, jer će vam trebati za neki drugi period.

Poslovno, zvijezde su vam vrlo naklonjene. Emotivno, Mars od 04.03.boravi u vašem polju ljubavi i budi strasti. U ljubavi vi ipak birate osobu koja je prijateljski naklonjena. Od 21.03. Venera u Ovnu pruža mogućnost na kraćem putu za avanturu. Zauzeti Vodenjaci mogu imati konflikte, a poneki i razlaze u vezama. Ako ne želite razlaz, onda ne budite impulzivni i mirno pričajte s vašim partnerom. Više se krećite i promijenite životne navike.

RIBE

Drage Ribe, ovaj mjesec je vaš najbolji u godini pa ga trebate iskoristiti na svim životnim poljima. Mnoge Ribe sada mogu pokrenuti svoj vlastiti biznis na duži vremenski period. Svi vaši planovi bi trebali ovog mjeseca se pokrenuti. Pojedine Ribe mogu sklopiti posao sa strancima ili inozemstvom.

Financije pristižu od 21.03. tako da ni tu niste uskraćeni, jer se novac uvećava. Emotivno, vi jednostavno sjajite dok je Sunce i Venera u vašem znaku pa će mnogi ostati očarani vašim sjajem i energijom.

Suprotni spol će biti oduševljen vašom ljepotom i nježnostima. Slobodne osobe sada mogu upoznati srodnu dušu pa ne propuštajte priliku da se družite. Zauzete osobe bi trebali biti pažljivije prema svom partneru i ne dozvoliti da se on osjeća zapostavljeno. Sigurno će vas nagraditi za vašu pažnju i biti zahvalan. Moguć je stres pa se više odmarajte i masirajte stopala.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *