Foto: pixabay.com

Mars će biti u kvadratu s Uranom oko 7. travnja/aprila, što može potaknuti masovne pobune, a pun Mjesec, 8. travnja/aprila, će nas više usmjeriti na nove životne tokove. Pluton kreće retrogradno 25. travnja/aprila i mnoge osobe tada mogu duboko zaroniti u sebe, kako bi se suočile s nečim što ih boli.

Pred nama je jedan vrlo dinamičan i bitan mjesec za usmjeravanje ka budućnosti. Saturn je već zauzeo svoju poziciju u Vodenjaku pa uz podršku Marsa pokreće se neka nova budućnost ili se događaju promjene u postojećim projektima. Mnoge osobe završavaju jedan dugogodišnji ciklus i pokreću novi.

Neptun će mnogim osobama ispuniti i ostvariti njihove snove u javu. Jupiter u konjukciji s Plutonom uz podršku Urana iz Bika daje većoj populaciji transformaciju i regeneraciju mnogih životnih tokova, što se može događati neočekivano. Venera ulazi u Blizance 3. travnja/aprila, što će kod pojedinih osoba probuditi želju za uživanjem.

Merkur pravi konjukciju s Neptunom oko 3. travnja/aprila, što je dosta povoljno za osobe koje pišu, slikaju, glume. Mars će biti u kvadratu s Uranom oko 7. travnja/aprila, gdje se mogu događati masovne pobune, dok u osobnom životu može dati preispitivanje stavova i krizne periode. Pun Mjesec će biti 8. travnja/aprila, gdje će nas više sile usmjeriti na nove životne tokove. Merkur iz Riba prelazi u Ovna 11. travnja/aprila, gdje će biti dosta moćan pa ako bude postojala proturječnost ili provokacija, lako može doći do sukoba.

Sunce ulazi u Bika 19. travnja/aprila, gdje će pokrenuti materijalnu stranu, kreativne potencijale. Mlad Mjesec i novi početak u Biku su dosta svrsishodni i povoljni. Za vrijeme ovog Mjeseca sve je dosta povoljno, novi poslovni ugovori, odluke.

Pluton kreće retrogradno 25. travnja/aprila i mnoge osobe mogu duboko zaroniti u sebe kako bi se suočile s nečim što ih boli. Pojedine osobe bi mogle ostaviti prošlost iza sebe i krenuti u novi životni tok. I na kraju travnja/aprila točno 27.04., Merkur ulazi u Bika pa je dobro poslušati savjete od drugih iskusnijih, bez predrasuda. Potrebno je da budemo metodični i fleksibilni kako bi riješili neke stvari.

 

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati u travnju/aprilu?

OVAN

Dragi Ovnovi, za vrijeme vaše vladavine sve do 18., sreća i uspjeh su vam na dohvat ruke. Od 11. Merkur vam donosi lijepe vizije, dogovore, jasnoću . Sada nije dobro da kažete svima što mislite ili da mislite da ste u pravu, možda i niste uvijek u pravu.

Emotivno bit će dosta izazova, što vi svakako možete savladati i postaviti čvrste temelje. Kada je zdravlje u pitanju mnogo manje stresa i tenzija će biti u ovom mjesecu. Vježbajte i hranite se zdravo.

BIK

Dragi Bikovi, vi imate veliku želju da promijenite nešto u vašem životu što se može i dogoditi kada nastupi vaša vladavina od 19. travnja/aprila. Saturn i Mars u vašoj jedanaestoj kući može ispuniti vaše želje o kojima ste samo maštali.

Najbolji ishod za financije se događa na samom kraju mjeseca. Emotivno odličan mjesec za ljubav. Kada je zdravlje u pitanju – dosta dobro, jedino pojedine osobe mogu imati problem s probavom pa pazite na hranu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vi možete biti zabrinuti zbog posla, jer vaš vladar Merkur mijenja tri znaka u ovom mjesecu. Od 11. travnja/aprila do 26. travnja/aprila će biti lijepih prilika za posao i sve vam ide od ruke. Mnogi Blizanci mogu pronaći istomišljenike i imati neke nove dogovore kada je posao u pitanju. Sada je vrijeme da imate čvrst stav kako bi nadređeni i vaši bližnji imali više povjerenja u vas.

Krajem mjeseca možete imati lijepu financijsku nadoknadu za vaše ideje. Emotivno, Venera će cijeli mjesec boraviti u vašem znaku, što vam donosi lijepe mogućnosti za ljubav, zabavu. Šarmom možete osvojiti koga god poželite. Svi imate sreće u ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju, puni ste energije i sve odiše šarmom i glamurom oko vas.

RAK

Dragi Rakovi, napokon vam polazi za rukom kada je vaša karijera u pitanju. Mnogi Rakovi će u ovom mjesecu imati velike poslovne i druge životne promjene pa će postaviti projekte za novi životni put. Karijera je posebno naglašena i sve se kreće uzlaznom linijom. Pojedini Rakovi mogu krajem mjeseca uspjeti u financijama mada su neki poslovi bili rizični.

Veliki poslovni preokreti su aktivni u ovom mjesecu. Emotivno, pozicije planeta vas uvlače u duboka razmišljanja o bivšim ili tajnim ljubavima pa ako imate partnera možete izazvati komplikacije. Slobodni Rakovi bi mogli upoznati interesantnu osobu. Ne budite sitničavi. Kada je zdravlje u pitanju uslijed vašeg senzibiliteta, sve osjećate od ljudi, do promjene vremena pa gledajte da izbjegnete negativne energije.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas je dosta uspješan mjesec kada su nekretnine u pitanju i novac vam pristiže iz više izvora. Merkur, vaš planet financija, vam je naklonjen od 11. do 26. travnja/aprila pa ovaj period svakako treba iskoristiti poslovno i financijski. Poslije, kada Merkur prijeđe u vaše polje karijere, osobe koje su na položaju i vrlo moćne vam pomažu da se vaši ciljevi realiziraju.

Emotivno, ako ste imali tenzije prošli mjesec, one se mogu i sada nastaviti, dok u drugoj polovini mjesec stvari se stišavaju. Slobodni Lavovi bi mogli ući u vezu s osobom koja ima ugled i vrlo je utjecajna. Kada je zdravlje u pitanju, da se malo opustite bilo bi dobro da prakticirate masažu. Ipak krajem mjeseca može se dogoditi da se previše brinete za zdravlje.

DJEVICA

Drage Djevice, vi još imate lijepe aspekte planeta iz vašeg poslovnog sektora. Moguće je ako se bavite privatnim poslom da uložite novac u neki projekt koji bi donio veću zaradu. Mnogi studenti sada imaju povoljnosti da završe započeto, dok posebni uspjeh imaju trgovci i privatnici.

Venera iz Bika od 3. travnja/aprila pa naprijed može mnogim Djevicama donijeti povišicu ili priljev iz nekih drugih izvora, možda da vam neko vrati dugovanje koje ste otpisali. Emotivno, ako ste posesivni sada možete na lak način iskomunicirati s partnerom i dati mu više slobode.

Strasti koje vas okupiraju možete razmijeniti s partnerom. Kada je zdravlje u pitanju dosta dobra energija čak dolazi i do novih spoznaja u duhovnosti.

VAGA

Drage Vage, vi u ovom mjesecu možete uživati. Svim Vagama je naglašeno stjecanje novog znanja. Pojedine Vage će surađivati s inozemstvom. Jednostavno vas stiže sreća i optimizam koji će pokrenuti nove vaše životne tokove i filozofiju života. Financije su lijepo aspektirane pa ne trebate brinuti.

Emotivno je lijep period ispred vas. Saturn iz Vodenjaka vam daje sigurnost kada su emocije u pitanju. Kada je zdravlje u pitanju vi možete imati hipohondriju sve do kraja mjeseca pa ne paničarite jer samo trebate napraviti detoksikaciju organizma.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kada je vaš posao u pitanju sada je vrijeme da učinite bitne korake u vašoj karijeri, a i u osobnom životu. Bitno je vrijeme za potpisivanje ugovora pa budite oprezni i sve dobro razmotrite i pročitajte. Mogu se pojaviti neke nove ideje pa ih ne prepuštajte slučaju već ih razmotrite. U drugoj polovini mjeseca lijepe financijske prilike su vam na dohvat ruke .

Imate podršku vaših bližnjih kada je posao u pitanju. Nezaposleni Škorpioni mogu imati poslovnu priliku. Sada su vam naklonjene osobe koje su dosta moćne. Emotivno u prvoj polovini mjeseca je dosta naklonjeno, ali se ne preporučuje da samo sebe ističete. Osobe koje imaju partnera sve se bolje i dublje upoznaju i prilagođavaju. Kada je zdravlje u pitanju, više pažnje obratite na vašu psihu i zdravlje.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vi pokrećete preokret i reorganizaciju da bi izbjegli rutinu u vašem poslu. Polako se spremate na neki novi preokret gdje pokazujete originalnost i kreativnost. Uran je u vašem polju posla pa više ništa ne može biti isto. Pojedini nezaposleni Strijelci mogu imati iznenadnu sreću da dobiju posao. Svakako to može biti rad sa stranim firmama ili strancima.

Odličan je poslovni i financijski mjesec ispred vas. Emotivno, vaša planeta će mijenjati čak tri znaka pa ovaj mjesec može biti raznovrstan. Dok bude Merkur u Ovnu može vam partner zamjeriti da se ponašate neozbiljno. Poslije, kada on uđe u Bika vi postajete ozbiljni i ako ste slobodni onda je moguća romansa preko posla. Šarm je dosta naglašen pa nitko neće odoljeti vašim udvaranjima. Kada je zdravlje u pitanju, patite od hipohondrije mada živite zdravo.

JARAC

Dragi Jarci, vama veliki teret odlazi, bar privremeno, jer Saturn je napustio vaš znak. Sada će biti fokus kako zaraditi i što raditi, gdje se pojavljuju nove ideje. Pojedini Jarci mogu imati uspjeha i u rizičnim poslovima. Velika podrška obitelji vam može donijeti još više uspjeha u poslu. Sami kraj mjeseca je dosta povoljan za financije i dobitak. Moguće je da i dobijete kredit.

Emotivno je dosta harmonično i aktivno. Pojedini Jarci mogu imati dosta sretne okolnosti u ljubavi. Za vrijeme punog Mjeseca 8. travnja/aprila, velika energija ljubavi vam je naklonjena. Mnogi Jarci će uživati sa svojim partnerom. Kada je zdravlje u pitanju može biti veći dio mjeseca osjetljivo pa se malo pripazite.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je Saturn i Mars što vam donosi veliku sigurnost i energiju. Sada vas nitko ne može odvratiti i pokolebati od vaših ciljeva. Intelektualna sposobnost sada je najjača. Kako je Mars kod vas, ipak treba obratiti pažnju kako pričate i što, da ne dođe do sukoba.

Sada imate podršku zvijezda, čak su vam i nadređeni naklonjeni pa to trebate sada iskoristiti. Emotivno, sada je povoljno vrijeme za romantično poznanstvo preko rodbine ili u susjedstvu. Divan je mjesec za zauzete Vodenjake kod kojih će se probuditi strast. Kada je zdravlje u pitanju u drugoj polovini mjeseca treba čuvati imunitet. Više se odmarajte.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je odličan financijski aspekt, posebno ako imate posao u medicini ili ste u nekim duhovnim vodama i partnerstvima. Pojedine Ribe mogu ulagati svoj novac u neku opremu koja im može donijeti veću zaradu. Pojedine Ribe mogu zaraditi preko stranaca ili putovati poslovno u inozemstvo.

Financije mogu stići iznenadno i neočekivano. Emotivno, smiješi vam se sreća u ljubavi, dok pojedine Ribe mogu imati i rasprave s partnerom. Prelaskom Merkura u Bika vi možete imati više šansi da raspravite nesporazume s partnerom.

Osobe koje su slobodne mogu upoznati osobu u susjedstvu ili preko posla, što nije na duge staze pa ne planirajte nešto dublje. Kada je zdravlje u pitanju dosta ste dobro, dok pojedine osobe mogu imati problem s grlom i vratom.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević