Foto: pixabay.com

U ovom mjesecu svi možemo očekivati promjene! Merkur je retrogradan do 10.3, a Mars će biti do 30.3. u Jarcu. Mnoge osobe će se težiti uzdići na višu razinu pa čak i na vrh poslovne ljestvice i moći. Saturn ulazi u Vodenjaka 22.3., a konjukcija s Marsom i Saturnom u Vodenjaku 30. i 31.3. donosi razne preokrete.

U ovom mjesecu svi možemo očekivati promjene. Merkur će biti retrogradan sve do 10. gdje se iz Riba vraća u Vodenjaka. Mnoge osobe će imati šansu ispraviti neke svoje greške ili pronaći neka rješenja vezana za komunikaciju, kvarove, loše dogovore itd.

Mars će biti do 30. 3. u Jarcu, mnoge osobe će težiti da se popnu na višu razinu pa čak i na vrh poslovne ljestvice i moći. Ovaj položaj Marsa u Jarcu daje jednu snagu bez empatije, emocija i prisutnost hladnoće.

Prelazak Venere u Bika i konjukcija s Uranom mnogim osobama može donijeti korištenje prilika, posebne osjećaje, diplomaciju, potrebu za slobodom u odnosima i erotski život.

Konjukcije Marsa, Jupitera, Plutona mogu donijeti velike promjene i pobune pa neke zemlje mogu spremati mobilizacije ako budu napadnute. Mogući su zemljotresi i moguće je da neki vulkan proradi. Konjukcija Marsa i Saturna ne donosi dobru energiju.

Saturn ulazi u Vodenjaka 22. 3. i konjukcija s Marsom i Saturnom u Vodenjaku 30. i 31. 3. donosi razne preokrete iznenadne pobune do oslobođenja i želje za nekim novim preokretom. Generalno gledano, dosta preokreta u ovom mjesecu se događa, što je bilo i za očekivati .

Kakav će mjesec biti za pojedinačne znakove?

OVAN

Dragi Ovnovi kod vas će cijeli mjesec na poslu biti pod nekom vrstom pritiska. Svakako ako vidite da ne stižete sve napraviti, onda neke stvari mijenjajte. Pojedini Ovnovi će odustati od nekog posla ili projekta dok nezaposleni mogu doći do bitnih informacija za posao. Neke osobe bi trebale promijeniti posao pa je u ovom mjesecu dobra prilika. Ako vam netko nudi pomoć obavezno prihvatite.

Svakako imate podrške s mnogo strana, stoga ustrajte dok ne dobijete ono što želite, što će biti tek za par mjeseci. Emotivno vam je naklonjen period,  tako da možete uživati sa svojim partnerom i čak ste spremni da mu oprostite neke greške. Divan je mjesec da uživate s obitelji, partnerom i prijateljima. Krajem mjeseca mogući su konflikti zbog financija pa pokušajte izbjeći svađe.

Za slobodne Ovnove bi bilo najbolje da i ostanu slobodni jer se mogu razočarati ako se prepuste i očekuju promjenu kod potencijalnog partnera. Kada je zdravlje u pitanju dišni putevi su lošiji.

BIK

Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju vi možete doživjeti iznenadne neočekivane promjene. Mnogi Bikovi će poželjeti promijeniti posao ili pokrenuti svoj osobni biznis. Svakako da ne treba ništa ishitreno raditi, već dobro razmislite što je isplativo i što je dobro za vas. Pojedini Bikovi dobivaju pohvale za svoj dobar rad i uspjeh. Ako niste sigurni za pokretanje vlastitog biznisa, onda bi bilo dobro da se posavjetujete sa stručnim osobama koji imaju dugogodišnje iskustvo.

Vi ste temeljiti i studiozni pa vjerujte da do kraja mjeseca možete napraviti pravi plan bez neke veće žurbe. Emotivno je dosta naglašeno kada je partner u pitanju, a vi imate neke blokade i strahove pa bi bilo dobro da to podijelite s partnerom posebno ako ste nešto prešutjeli ili sakrili od partnera. Partneru je bitna iskrenost kakva god ona bila.

Sada nije vrijeme da izbjegavate priču i da se problem razriješi jer poslije možda može biti kasno. Vaša strpljivost i vrijeme će razriješiti probleme do kraja mjeseca. Slobodni Bikovi imaju zanimljiva druženja i komunikaciju s osobom koja može postati potencijalni partner. Kada je zdravlje u pitanju -čuvajte svoje osjetljivo grlo od virusa i prehlade.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas kada je posao u pitanju sve što ste do sada postigli može dobiti jednu veliku nagradu i pohvale. Pojedini Blizanci mogu dobiti i promjenu statusa na bolje realno zasluženo. Uslijed retrogradnosti Merkura možda neki poslovi mogu biti obustavljeni privremeno. Pojedini Blizanci su prenatrpali sebi obaveza i posla pa se ne uspijevaju dobro fokusirati. Kako bi uspjeli napravite prioritete i po njima se fokusirajte.

Mnogi Blizanci mogu imati dobar odnos s kolegama, na što do sada nisu obraćali pažnju pa će doći do zaključka kako je bitan timski rad i kako možete zatražiti pomoć za nešto što ne stignete sami. Emotivno je jedan jak mjesec pred vama bez obzira bili zaljubljeni puni strasti, bijesni, ljuti, sve su to razne vrste emocija. Ako ste zauzeti, partnera će to zbunjivati do te mjere da ni sam nije siguran kako treba pričati s vama.

Popričajte iskreno s partnerom da ne dođe do neslaganja i svađe. Svakako u ovom mjesecu mnogi Blizanci mogu imati kratak fitilj i svađati se. Bilo bi lijepo kada nastupe mirniji periodi da negdje iziđete u društvo ili se osamite na večeri. Ako ste slobodni onda se prepustite udvaranju i romantičnim trenutcima s osobom kojoj se sviđate. Nova veza je na pomolu. Kada je zdravlje u pitanju dobro bi vam došla neka osnovna liječnička kontrola, krvna slika, itd.

RAK

Dragi Rakovi kada je posao u pitanju kod vas se mogu događati nove mogućnosti. Pojedini Rakovi mogu očekivati novu ponudu za posao dok zaposleni mogu jednostavno sjati na svom radnom mjestu. Promjene posla su moguće za osobe koje to planiraju ili ako ste nezaposleni možete pronaći posao. Ako radite s klijentima onda se mogu pojaviti neki novi klijenti.

Početkom mjeseca možete biti u financijskom nedostatku, a već krajem mjeseca se sve popravlja. Pojedini Bikovi mogu biti iznenađeni nekim priljevom novca koji nisu ni očekivali. Sigurno je da možete krenuti i s novim poslom, ako ste sve lijepo isplanirali.

Emotivno, ako imate partnera, vi ste odlučni da sve učinite kako bi vaš ljubavni život zasjao. Mnogi Rakovi su napokon krenuli dva koraka naprijed i bore se za svog partnera. Sada mogu doći do izražaja kvalitete zbog kojih ste se zaljubili u partnera, stoga ih vratite na novi početak. Slobodni Rakovi u ovom mjesecu trebaju izlaziti i družiti pa bi mogli upoznati osobu koja im se sviđa i brzo ući u vezu. Kada je zdravlje u pitanju ugrožen je vratni dio kičme pa se masirajte i opuštajte.

LAV

Dragi Lavovi kod vas kada je posao u pitanju, vi se pokrećete još više nego prošli mjesec . Mnogi Lavovi sada mogu imati odličnu motivaciju za posao. Pojedini mogu doživjeti poraz, ali ni to ih neće stopirati već će im dati još veću želju da se dokažu da oni mogu i više od uspjeha. U ovom periodu je dobro da vidite kako ide i u kojem pravcu vaša karijera.

Pojedinim Lavovima će nedostajati strpljenja i ustrajnosti do zacrtanog cilja pa se potrudite, jer na kraju sljeduje lijep uspeh. Kako je Merkur retrogradan pazite što pričate i kome se hvalite, jer vaše neke ideje mogu biti prisvojene. Emotivno je dosta aktivno za zauzete Lavove, mogućnost putovanja s partnerom, obitelji, prijateljima.

Kada zanemarimo početak mjeseca ostali dio je dobar za uživanje s partnerom u romantičnim periodima. Mnogi Lavovi će uslijed svoje sreće isijavati ljubav i zadovoljstvo. Slobodni Lavovi mogu upoznati interesantnu osobu i krenuti s njom u vezu pod uvjetom da to oni žele. Kada je zdravlje u pitanju – dosta je stabilno.

DJEVICA

Drage Djevice kada je posao u pitanju, ovog mjeseca vi ste marljive i vrijedne ovog mjeseca. Sve što ste u zaostatku s poslom vi sada rješavate pa čak i neke nove projekte stižete napraviti. Kako ste vrijedne i sposobne, mnoge poslovne kolege vas mogu doživjeti kao konkurenciju pa može doći do konflikta na poslu. Ovaj mjesec kao da ste probuđeni, organizirate sve i sve stižete na poslu i u privatnom životu.

Sjajan je mjesec pa ako ima Djevica da su mrzovoljne i one će se sada pokrenuti. Zvijezde su vrlo povoljne i imate podršku od neba. Emotivno ako vam je na poslu sve u redu, jednostavno ne može sve funkcionirati, tako da početkom mjeseca može doći do svađe sa partnerom.

Više vam ništa nije jasno, jednostavno su se problemi nakupili pa nikako da izađete na kraj s partnerom. Mogući su kod pojedinih Djevica i razvodi ili razlazi u vezama. Ipak dobro razmislite prije raskida i pokušajte već po tisućiti put razgovarati, ali mirno. Slobodne Djevice imaju priliku za novo poznanstvo gdje bi mogle zaživjeti simpatije.

Kada je zdravlje u pitanju čuvajte se prehlade i virusa.

VAGA

Drage Vage, kada je posao u pitanju vi spoznajete da novi zadatci koji su vam se činili laki nimalo nisu takvi već imaju svoju težinu. Budite spremni sredinom mjeseca na još više posla i obaveza. Ako ne možete stići sve napraviti zatražite pomoć od kolega. Mnoge Vage imaju cilj što žele postići pa ne odustajte od njega jer je realan i vi to možete postići. Emotivno mnoge zauzete Vage mogu imati lijep romantičan mjesec ispred sebe i lijepu komunikaciju s partnerom.

Neki nesporazumi koji su postojali sada se mogu iskrenom komunikacijom riješiti. Mnoge Vage trebaju kroz razumijevanje i kompromis dati novu ljepšu šansu partneru i sebi da uživaju u ljubavi. Družite se pričajte s prijateljima, partnerom, jer ste sve zbog posla stavili u drugi plan. Slobodne Vage vama se ovaj mjesec smiješe neke avanture i flertovanje. Kada je zdravlje u pitanju moguće su viroze i infekcije .

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kada je posao u pitanju ovaj mjesec vi možete imati lijepe nove planove koje bi trebali zapamtiti ili zapisati jer nije dobro ovaj mjesec pokretati nove poslove. Vi ste imali naporan mjesec pa se sada odmorite i skupite snagu i energiju za velike planove i projekte. Ovaj mjesec se dobro pripremite i organizirajte.

Mnogi Škorpioni su prošli mjesec imali lijepu financijsku zaradu što im sada treba i na kraju mjeseca predstoji lijep novčani dobitak. Prati vas sreća u ovom mjesecu s financijama. Emotivno, sam početak ožujka/marta, sa slobodnim vremenom slijedi vam opuštanje i lijepo provedeno vrijeme s partnerom. Ako ste s obitelji u zategnutim odnosima sada je prilika da se stvari promjene nabolje i komunikacija poboljša.

Pojedini Škorpioni osjećaju pravu ljubav sa svojim partnerom i zadovoljstvo. Bitno vam je da ste vi sigurni u sebe i svoje osjećaje. Slobodni Škorpioni će biti na mukama od više ponuda, neće znati koga odabrati i koji je pravi partner za njih. Neka vaše srce bira, tu nema greške. Kada je zdravlje u pitanju više se odmarajte i relaksirajte.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kada je posao u pitanju, kod vas se otvaraju novi veliki poslovi. Mnogi Strijelci imaju snage i energije da završe započete poslove. Dobro razmislite ako trebate uložiti novac s nekim u posao, jer već poučeni iskustvom. Teško je drugima da vas prate, a i vi imate jedinstven pogled na posao.

Kada su ulaganja u pitanju, razmislite vjerujete li u potpunosti toj osobi, jer ste vi ponekad djetinjasti i brzopleti. Kako god, ovaj mjesec je odličan za posao i timski rad. Odlična financijska zarada i lijepi projekti za budućnost su vam naklonjeni.

Emotivno je dosta dobra situacija među partnerima sve do kraja mjeseca, gdje može doći do nekih neslaganja, ali ništa nije rizično. Vi se brzo upalite, ali i brzo stišate pa ne donosite odluke dok se ne ohladite i umirite. Ako imate nekih obiteljskih problema, sada bi bilo dobro da se razriješe. Slobodni Strijelci će imati osobu koja je vrijedna pažnje, samo trebaju sagledati sebe – što oni hoće – avanturu ili neku dublju vezu. Kada je zdravlje u pitanju vi ste energični ovaj mjesec.

JARAC

Dragi Jarci, kada je posao u pitanju ovaj mjesec vi ste stabilni, sigurni u sebe i poslove koje obavljate. Postoji mogućnost da vam se ne sviđa atmosfera na poslu i u okruženju gdje radite. Ako ste uspješni i uspijevate na poslovnoj ljestvici, onda se može pokazati ljubomora kolega koja vam nimalo neće goditi.

Kako god, ne preporučuje se da vi ulazite u tu energiju ogovaranja, jer vama to nije potrebno, vi ste uspješni. Dobre ideje čuvajte za sebe kako ne bi osvanule kod nekih vaših kolega. Financije su dosta dobre iako ste imali izdatak početkom mjeseca.

Emotivna situacija je dosta dobra što će radovati i vašeg partnera. Vaše raspoloženje mijenja sve na bolje pa odnos postaje još čvršći. Krajem mjeseca su moguće sitne svađe. Kako vi ne pravite kompromise, sada bi trebali priznati svoju grešku, posebno bi se to pozitivno odrazilo i na obitelj.

Slobodni Jarci se mogu ponadati i da će ući u vezu koja može biti kratka pa se nemojte razočarati, prava ljubav vas tek čeka. Kada je zdravlje u pitanju potrebna je šetnja u prirodi i fizička aktivnost.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kada je posao u pitanju, vi imate odlične šanse da napredujete u karijeri i jednostavno sjajite na poslu. Sada trebate mijenjati stav među kolegama da ne pokvarite odnose i stvorite tenziju. Financije nikad nisu bile bolje pa čak možete i uštedjeti i priuštiti sebi što odavno želite. Ipak, od neočekivanog priljeva novca nešto i uštedite.

Za sve poslove vezane uz inozemstvo pa čak i za rad u inozemstvu sada je odličan mjesec pa bi trebali to iskoristiti. Emotivno ako ste u vezi ili braku, s partnerom će biti dosta nerazumijevanja i neslaganja. Moguće je da ste nešto skrivali od partnera pa je sada isplivalo, što bi moglo ugroziti vašu vezu ili brak. Iskreno razgovarajte,zatražite ispriku, oprost. Ako partner nema razumijevanja za vas strpite se, jer ovaj put treba duže vremena.

Slobodni Vodenjaci će ovaj mjesec dobiti dosta interesantnih ponuda za ljubav, ali su ipak odlučni da ostanu slobodni. Kada je zdravlje u pitanju – lošija cirkulacija ,glavobolja i problem s leđima.

RIBE

Drage Ribe, kada je posao u pitanju vi sada sjajite i možete pokazati i dokazati svima kako imate odlične ideje i projekte. Možete očekivati dobre i uspješne vijesti i poslove. Vama se mogu pojaviti novi veći poslovi koje bi trebali prihvatiti u ožujku/martu pa čak i promijeniti novi posao.

Ako vam je potreban glas razuma i podrška, onda to potražite od obitelji i ljudi u koje vjerujete i koji su pokazali svoju iskrenu naklonost. Sada možete riješiti mnoge poslove koji su u zaostatku i koji se nisu mogli do sada riješiti. Emotivno dosta turbulentan period pa čak ako ste zauzeti, vi tražite nešto novo s partnerom ili neku avanturu nepoznato. Podrška partnera je tu pa čak pojedine Ribe i putuju s partnerom.

Kako imate više slobodnog vremena vi se možete posvetiti obitelji i vama dragim ljudima. Slobodne Ribe mogu spoznati i suočiti se sa svojim strahovima kada su ozbiljne veze u pitanju. Dobra prilika da promijenite svoje stavove i krenete ljepše komunicirati s partnerom. Kada je vaše zdravlje u pitanju, radite na tome da ojačate imunitet i čuvajte se prehlade i virusa.

Sretno u svemu!

Željka Knežević