Foto: pixabay.com

U trećem mjesecu imamo mladi Mjesec koji raste u Ovnu, dok će puni Mjesec biti u Djevici. Za vrijeme ova dva moćna i ohrabrujuća Mjeseca koja se uskoro pojavljuju, shvatit ćemo da je vrijeme je da zasučemo rukave i dovršimo neke poslove. Iz svega izlazimo kao pobjednici!

Pun Mjesec u Djevici

Kada se pojavi pun Mjesec u Djevici, tada je idealno vrijeme da rješavate stvari. Budući da je najproduktivniji horoskopski znak, Djevica sa sobom donosi energiju koja nam je potrebna za nastavak rada. A Pun Mjesec je vrijeme idealno za dovršavanje svih nedovršenih poslova.

9. ožujka/marta, pun Mjesec u Djevici navest će nas ne samo da završimo svoje poslove, već ćemo ih i završiti u stilu.

Polovična rješenja nisu u stilu Djevice, zato se pripremite, trebate biti pedantni! Ako nešto treba učiniti, treba to činiti kako spada – to je moto Djevice.

Sada ćemo biti organiziraniji, a rad po rasporedu pomoći će. Ali u svojoj potrazi za savršenstvom, Djevica lako upada u stres. Zato budite oprezni. Napravite rutinu koja vam omogućava da budete produktivniji dok se u pravilnim intervalima odmarate.

Mjesec u Djevici će biti u trigonu s Jupiterom i u opoziciji s Neptunom.

Moramo stvoriti granice kako bismo zaštitili svoje interese. Ako nismo oprezni tijekom ovog punog Mjeseca u Djevici, izgorjet ćemo i neće nam preostati energije da preživimo ostatak mjeseca. Bolje spriječiti nego liječiti!

Mladi Mjesec u Ovnu

Mjesec će završiti s mladim Mjesecom u vatrenom znaku Ovna 24. ožujka/marta koji će nam donijeti prasak energije. On je onaj koji zna da sigurno ne treba odugovlačiti pa će nas Ovan natjerati da stanemo na noge i pokrenemo se.

Prvi znak zodijaka kombinira svoju energiju s mladim Mjesecom koji također pozdravlja nove početke. Uz njihovu energiju, ovo će biti sjajno vrijeme da počnete raditi na stvarima koje vas uzbuđuju i čine sretnima.

Mjesec u Djevici ponekad može biti intenzivan, ali Mjesec Ovnu vratit će svu energiju! Energija Ovna obično je impulzivna, nestrpljiva i nesmotrena, stoga pripazite na svoje akcije. Možete pokušati usmjeriti tu impulzivnu energiju na produktivnije načine. Ako ste fizički angažirani, ta će energija biti dobro kanalizirana.

U spoju s crnim Mjesecom Lilit i Chironom i ovaj mladi Mjesec u Ovnu bit će zanimljiv. Čini se da je ožujak/mart odličan mjesec za iscjeljenje. Djevica je znak dobrog zdravlja, a Chiron “ranjeni iscjelitelj” i oni će nam pomoći da zaliječimo sve stare rane.

Shvatit ćemo svoju unutarnju snagu koja će nas voditi da se zauzmemo za sebe. To će nas osnažiti i pomoći nam da govorimo ono što osjećamo. Čak i ako se suočimo s protivljenjem, imat ćemo energije za nastaviti dalje. Iz svega toga izlazimo kao pobjednici.

Za vrijeme ova dva moćna i ohrabrujuća Mjeseca koja se uskoro pojavljuju, shvatit ćemo da je vrijeme je da zasučemo rukave i dovršimo neke poslove. Ovaj rad neće nužno biti ograničen na vašu profesiju.

Mogli biste započeti taj projekt koji u vama budi strast, a koji ste odgađali. Mogli biste raditi na sebi – upisati se u teretanu ili zaliječiti svoje emocionalne rane.

Ožujak/mart će biti užurban mjesec i mladi i puni Mjesec pomoći će nam da to maksimalno iskoristimo.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić