8. siječnja je čudesan dan…


Očekuju nas dvije suprotne i moćne energije!

Foto: pixabay.com

Petak, 8. januara/siječnja bit će magičan dan iz dva razloga; događa se sekstil Sunca i Neptuna i kvadrat Merkura i Marsa. Očekuju nas lijepe stvari, ali i mračna energija koju moramo izbjeći. Zbog otvorene aure i izoštrenih osjetila bit ćete lakša meta za negativnu energiju pa je važno tijekom ovog dana obratiti pažnju u kakvom okruženju se nalazite.

Sekstil Sunca i Neptuna potiče u nama maštu, kreativnost i snagu vizualizacije. U ovom danu otkrit će se mnogi talenti, a na profesionalnom polju uspjet ćete iskoristiti stare sposobnosti i vještine.

Neptun nas vraća prirodnim instinktima, našim korijenima i čini da budemo izuzetno intuitivni. Baš zbog otvorene aure i izoštrenih osjetila bit ćete lakša meta za negativnu energiju pa je važno tijekom ovog dana obratiti pažnju u kakvom okruženju se nalazite.

Imat ćete pojačanu sposobnost da pročitate i lakše otkrijete misli i emocije drugih ljudi, a pojačana je i empatija. U ovom danu pomozite bliskim ljudima, barem savjetom ih usmjerite na svijetlu stranu i pokušajte da obnovite neke odnose koji vam znače, a zahladili su bez osnovanog razloga.

Poruka sekstila Sunca i Neptuna je: Širite ljubav i dobrotu, jer tako čistite dušu i svoju karmu.

Dok nam sekstil Sunca i Neptuna donosi pojačanu intuiciju i atmosferu ljubavi, kvadrat Marsa i Merkura želi ovo dobro ugroziti svojim vatrenim temperamentom i žustrinom.

Kvadrat Marsa i Merkura nije baš povoljan aspekt, naročito kada je riječ o ljubavi. Ovaj položaj dvije moćne planete najčešće donosi pretjerano razmišljanje, brze misli, ali i otklanjanje svih barijera u komunikaciji.

Bit ćete izuzetno nepromišljeni i neće uspjeti da kontrolirajte svoje riječi. Moguće su velike turbulencije u komunikaciji što se može negativno odraziti i na osobnom i na profesionalnom planu.

Također, ovo nije povoljan period za donošenje važnih odluka jer ste vrlo brzopleti i ne kreirate važnu strategiju. Pokušajte odložiti odluke ili potražite pomoć stručnjaka kako ne biste napravili greške koje bi vas puno koštale u budućnosti.

Bit ćete razdražljivi i osjetljivi pa će vas mnoge riječi i kritike lakše pogađati. Pokušajte se umiriti uz pomoć meditacije i pozitivnog okruženja. Također, sekstil Sunca i Neptuna uspjet će ublažiti ovaj utjecaj, a upozorenja intuicije značit će vam više nego ikada.

Lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *