Foto: pixabay.com

Kada 27.08. Venera i Neptun na nebu formiraju trigonski odnos – definitivno treba biti otvoren za ljubav! Venera je u Raku, Neptun je u svome sjedištu u Ribama, gdje će se sljedeći put naći tek kroz 150 godina. U vrijeme ovoga tranzita velika je mogućnost ulaska srodne duše u naš život. Budite ljubav. Jer kako zračite tako i privlačite.

Venera je ljubav, a Neptun u dobrim aspektima s Venerom, čini čarobnu ljubav.

Venera su i lijepe dizajnerske naočale koje u kombinaciji s Neptunom daju ružičastu sliku i pogled na osobe i stvari oko nas.

Neptun je i oblak i tako udruženi čine da oblak sreće lebdi u nama i oko nas…

U vrijeme ovoga tranzita velika je mogućnost ulaska srodne duše u naš život. Možda nekoga malo drugačijeg, neobičnijeg, čiji pogled i prisutnost čine da se osjećamo kao hipnotizirani ili pod ljubavnom magijom.

Oni koji su već sreli svoju srodnu dušu sada će biti romantični, nježni, skloni izljevu emocija i željeti će svaki trenutak provoditi u društvu svoje srodne duše.

 

Oni koji su u vezama u kojima više nema romanse i ljubavne čarolije mogli bi je potražiti negdje drugdje. Ili se potruditi da međusobno obnove romansu i ožive čarobne trenutke.

Venera je u Raku, sva je nježna, brižna, puna romantičnih emocija, ali i želje za sigurnošću i stabilnošću.

Neptun je u svome sjedištu u znaku Riba gdje će se sljedeći put naći tek kroz 150 godina.

I zato otvorite se za ljubav. Budite ljubav. Jer kako zračite tako i privlačite.

Neka oblak sreće lebdi oko vas jer tada je i mnogo veća mogućnost za ulazak čarolije u vaš život.

Astrologija Pallas