26.5. u 13:13 – Totalna Lunarna eklipsa


Poravnanje duha, duše i tijela!

26.5. u 13:13h očekuje nas vrlo suptilan trenutak u vremenu i prostoru, trenutak kada na Zemlji doživljavamo poravnanje duha, duše i tijela. Pomrčina se odvija u znaku Strijelca na 5*25, a rezultat je opozicije svjetala, Mjeseca u Strijelcu i Sunca u Blizancima između kojih se „ispriječila“ Zemlja. Zato je zovemo Lunarnom eklipsom ili pomračenjem Mjeseca, a 10.6. svjedočit ćemo njenom paru ili Solarnoj eklipsi tj. pomračenju Sunca u znaku Blizanca. Iskoristimo ovaj psihološki vrlo izazovan period kako bi integrirali sebe i povezali se s dijelovima duha i tijela!

26.5. u 13:13h očekuje nas vrlo suptilan trenutak u vremenu i prostoru, trenutak kada planeta Zemlja meditira, a mi na Zemlji doživljavamo poravnanje duha, duše i tijela. Naravno riječ je o pomračenju/ eklipsi koje generalno predstavljaju DNK Duše. DNK koji nas povezuje kako s prošlošću tako i s budućnošću.

Pomračenja ili eklipse događaju se kada se svjetla Zodijaka Sunce i Mjesec nađu u neposrednoj blizini Ose Mjesečevih čvorova koji predstavljaju dijelove naše Duše, ali i sam Božanski upliv ili upliv Sudbine. Eklipse su i vrijeme kada se otvaraju portali putem kojih svjetlosne inteligencije koje zovemo anđelima, ali i druge Duše u većem broju dolaze (ili odlaze) na ovozemaljsku ravan. Isto tako eklipse otvaraju i portale na razini svijesti svakoga od nas te se pod tim energijama, napose ako nam aktiviraju određenu natalnu planetu, direktno povezujemo sa sjećanjima duše.

Budući se otvaramo istoj energetskoj situaciji koja je ostala „zapisana“ u našem energetskom polju (jer ništa se ne zaboravlja i ne briše na toj razini), time se pod utjecajem eklipse aktiviraju karmički događaji.

Eklipse uvijek dolaze u paru, a isti par eklipsi ponavlja se na svakih osamnaest godina i desetak dana i uvijek vrlo blizu stupnja na kojemu su bile i tada u određenom znaku Zodijaka.

Ova pomrčina odvija se u znaku Strijelca na 5*25, a rezultat je opozicije svjetala, Mjeseca u Strijelcu i Sunca u Blizancima između kojih se „ispriječila“ Zemlja. Zato je zovemo Lunarnom eklipsom ili pomračenjem Mjeseca, a 10.6. svjedočit ćemo njenom paru ili Solarnoj eklipsi tj. pomračenju Sunca u znaku Blizanca.

Ova eklipsa prva je u ovoj godini i otvorila je sezonu eklipsi za ovu godinu.

Pogledajte koje kuće (segmenti života) u natalu su vam zahvaćene ovom pomrčinom i imate li koju planetu na 5*(+- 3*) znaka Strijelac/Blizanac i tu je vaša priča, fokus, intenzitet, vir. Tu je kontakt s vašom ISTINOM.

Lunarna eklipsa uvijek naglašava odnose, a osim što otvara karmička sjećanja i priče iz prošlosti može nas povezati i s vremenom ispred nas. Takvo iskustvo nije jednostavno, a mnogima koji ga dožive donosi i problem na razini fiziologije jer ipak je „lakše“ susresti se i suočiti s prošlošću, sudbinom i takvim događajima i okolnostima negoli s budućnošću….

Zato iskoristimo ovaj psihološki vrlo izazovan period kako bi integrirali sebe i povezali se s dijelovima duha i tijela.

Tomislava Horvat

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *