23.10. tranzitni Mjesec u Vodenjaku.


Sve je moguće!

Foto: pixabay.com

Tranzitni Mjesec u Vodenjaku otvara vrata za nove ideje, svjetove, akcije. Sada možete učiniti sve ono o čemu maštate i što vam se čini nemoguće. Kada je Mjesec u Vodenjaku, sve je moguće!

Danas, 23.10., očekuje nas tranzitni Mjesec u Vodenjaku. A gdje ste vi? Možete li nešto promijeniti ili ste tu gdje ste?

Energiju tranzitnog Mjeseca u Vodenjaku najčešće više osjete oni koji imaju natalni Mjesec u zračnim znakovima Vodenjaka, Blizanaca i Vage, oni koji imaju Sunce u zračnim znakovima, ali i onaj tko ima konjunkciju Mjeseca s Uranom bez obzira kojem znaku pripada.

Imate neodoljivu želju da sada napravite nešto korisno i lijepo za vašu okolinu, ne očekujući ništa za uzvrat. Već vas živcira što sutra trebate ustati i otići na posao gdje ćete raditi sve isto kao i svaki dan, već godinama unazad.

Ne drži vas mjesto i smatrate da biste mnogo korisnije proveli vrijeme radeći drugačiji posao. Dopustite sebi da vaša individualnost zablista.

Tranzitni Mjesec u Vodenjaku otvara vrata za nove ideje, svjetove, akcije.

Tijekom tranzita Mjeseca kroz znak Vodenjaka javlja se potreba za slobodom, a pošto smo svi ograničeni raznim vrstama obaveza prema obitelji, poslu, životu uopće, kod mnogih se povećava nervoza.

Elektricitet se može opipati u zraku pa nerijetko se događa i da puknemo, planemo, da tih dana kažemo kako nam je svega dosta i da idemo negdje gdje nas nitko neće naći. Potrudite se da ovaj nalet energije pretvorite u nešto kreativno.

Pomozite nekome koga znate, ali i koga ne znate, učinite dobro djelo koje će vam skrenuti misli o tome da je ovaj svet surov i da ste zarobljeni u njemu.

Predložite inovacije i promjene, one će biti uzete u razmatranje, a možda u budućnosti i usvojene.

Kupite one šašave cipele i prošećite ulicama, dopustite da vam vjetar zamrsi kosu, a ako razmišljate i o promjeni frizure, neka kovrča ili pramen bi osvježili vaše lice.

Okrenite u ovom danu svoj život za 180 stupnjeva i potrudite se da to bude u pozitivnom smislu.

Ostavite loše navike, pridružite se humanitarnoj akciji, pokrenite svoj sajt, pokrenite neku akciji za pomoć svojoj zajednici…

Učinite sve ono o čemu maštate i što vam se čini nemoguće. Kada je Mjesec u Vodenjaku, sve je moguće!

Vesna Grujić

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *