21. ožujak će biti čaroban za novi početak i ljepšu energiju…


Evo što nam donosi proljetna ravnodnevica.

Foto: pixabay.com

Početak proljeća i ravnodnevica čine da 21.03. bude moćan dan za obnavljanje energije, nove početke i promjenu perspektive. Tijekom ravnodnevice 2021. godine asteroid Kiron lebdi u blizini Sunca koje je u znaku Ovna, osvjetljava ovaj magičan utjecaj i potiče nas da se pripremimo za novonastale promjene. Suočite se sa svim novim promjenama i preokrenite ih u svoju korist. Otvorite svoje srce za više mira, lakoće i prihvaćanja.

Proljetna ravnodnevica očekuje nas 21.03.2021. godine i predstavlja trenutak kada noć i dan imaju isto sati, jednako traju, a u isto vrijeme Sunce prelazi u prvi znak Zodijaka – Ovna i počinje nova astrološka godina.

Početak proljeća i ravnodnevica čine da 21.03. bude moćan dan za obnavljanje energije, nove početke i promjenu perspektive.

Majka Priroda nas u ovom trenutku poziva da procvjetamo i ničemo, da se oslobodimo svih negativnosti i pustimo da nam u život uđe nešto lijepo i novo. Majka Priroda je naš vodič i može nam pokazati kojim putem trebamo krenuti, kao i u kojem smjeru trebamo kanalizirati svoju energiju.

U ovom periodu naša intuicija je pojačana, koristimo mudrost i savjete predaka i duhova prirode i naših duhovnih vodiča koji nas vode naprijed i signaliziraju nam što trebamo učiniti. Nastaje prava harmonija – trenutak kada se stvara ravnoteža između svjetla i mraka.

Jin i jang energija dominiraju u perfektnom balansu – potrebna nam je tama da bismo uvidjeli svjetlost, ali i svjetlost kako bismo prepoznali tamu.

Tijekom ravnodnevice 2021. godine asteroid Kiron lebdi u blizini Sunca koje je u znaku Ovna, osvjetljava ovaj magičan utjecaj i potiče nas da se pripremimo za novonastale promjene.

Kiron je poznat kao ranjeni iscjelitelj. On pretvara rane u snagu i nadahnuće, a zbog njegove prisutnosti osjećamo se manje usamljeno. Potiče nas da se oslobodimo svojih trauma, strahova i rana i pustimo sve što truje i ugrožava našu dušu.

Bolne rane iz prošlosti pretvaramo u portale snage i hrabrosti koje koristimo za ostvarenje potencijala. Ova Kironova energija bit će aktivna i tijekom travnja/aprila pa je prvi trenutak da pokrenete unutrašnju moć.

S obzirom da je proljetna ravnodnevica trenutak i kada počinje nov astrološki ciklus, važno je i da se prisjetite što ste to zapostavili i što trebate otpustiti od svega što se nakupilo u prethodnih 12 mjeseci.

U ožujku/martu 2020. godine puno toga se promijenilo, skoro čitav naš način života na kolektivnoj razini. Suočavali smo se s puno tuge, straha, promjena, strepnji i neizvjesnosti.

Ali, godinu dana kasnije, naučili smo puno važnih lekcija, a što je najvažnije, shvatili smo koliko je važno da budemo nježni prema sebi i unesemo više lakoće u svoj život,bez obzira kakve su okolnosti.

Suočite se sa svim novim promjenama i preokrenite ih u svoju korist.

Otvorite svoje srce za više mira, lakoće i prihvaćanja.

lovesensa

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *