Foto: pixabay.com

Venera i Neptun se udružuju u čaroliji nježnosti i povezanosti koja može imati duhovnu snagu – posebnu vrstu srodnosti u odnosima!

Venera i Neptun u pozitivnom aspektu (21. i 22.10.) simboli su bezuvjetne ljubavi, potpune predanosti i prepuštenosti odnosu i voljenju. Oni su predskazanje ljubavi. Oni su san o ljubavi.

Neptun je mistik, mađioničar, Venera je simbol ljubavi i kada se ova dva planeta udruže imamo na djelu magiju, nešto nas očarava, potpuno i duboko obuzima – udaljavamo se od stvarnosti i ulazimo u svijet bajki.

Imamo viziju budućnosti koju želimo živjeti. Želimo se približiti osobi ili situaciji koja nas nadahnjuje, koja nam pomaže da se osjećamo bolje.

Spremni smo pomoći onima koji su u nevolji.

Empatija ima posebnu snagu jer liječi i iscjeljuje našu tugu, bol, bespomoćnost.

Venera i Neptun se udružuju u čaroliji nježnosti i povezanosti koja može imati duhovnu snagu – posebnu vrstu srodnosti u odnosima.

Oni su simbol ljubavi o kojoj sanjamo i koju priželjkujemo.

I sada nam se može činiti, barem na trenutak, da se naši snovi ostvaruju.

U prilici smo više uživati u glazbi, plesu, umjetnosti.

Seksualna privlačnost je vrlo suptilna, profinjena, taktilna.

Miris, zvuk, dodir nas bude, imaju poseban značaj u ovom trenutku.

U što vjerujemo kada mislimo i osjećamo ljubav? Koje vizije se sada javljaju u vašem srcu i umu?

Što nam govori naša intuicija?

Ovaj aspekt traje danas i sutra, dakle kratko i moguće je da se ne dogodi ništa posebno, ali isto tako on u sebi nosi potencijal stvaranja povezanosti, možda s nekim tko je karizmatičan, posjeduje posebne talente, umjetnik, netko tko pomaže ljudima ili nas pak očarava svojim intelektualnim sposobnostima.

Julijana Oremović