Foto: pixabay.com

Vladavina Bika će biti prožeta duhovnošću. U tom razdoblju možemo potražiti podršku i smjernice. Retrogradne sezone će nam pomoći da razmislimo o prošlosti, o trenutnom ponašanju i gurnuti nas naprijed. Sezona Bika će definitivno unijeti malo dubine u duhovno putovanje, naše intuitivno jastvo bit će jače nego ikad prije.

19. travnja/aprila Sunce će je napustilo Ovna i ušlo u Bika. Počela je vladavina Bika koja će biti vrlo dinamična sezona – donosi nam čak 4 retrogradne planete. Pomoći će nam da razmislimo o svojim životima. Natjerat će nas da razmišljamo i o prošlosti.

24. travnja/aprila Pluton će se početi kretati retrogradno. 10. svibnja/maja Saturn će krenuti retrogradno. Venera će ući u retrogradnu fazu 12., a Jupiter 14. travnja/aprila.

Općenito, kada se planete kreću retrogradno, najjači utjecaj imaju na početku, kao i u završnoj fazi pa tome trebate posvetiti odgovarajuću pažnju.

23. travnja/aprila imamo mlad Mjesec. Energija mladog Mjeseca može biti izazovna i može proširiti naš um i unijeti novu vrstu vizije u naš život. Sezona Bika prisiljava nas da počnemo gledati naprijed. Prošlost je već nestala. Mladi Mjesec može nam donijeti novu inspiraciju i natjerati nas da se zapitamo – što sadimo sad, što možemo sijati u budućnosti?

Mladi Mjesec započinje mjesečev ciklus i to je vrijeme kada možemo postaviti svoje namjere. Ispunjenje naših namjera i želja u početku bi moglo krenuti sporo, ali na kraju će dostići svoj vrhunac za vrijeme punog Mjeseca 7. svibnja/maja. Puni Mjesec 7. svibnja/maja je pun Mjesec u Škorpionu, koji donosi novu transformaciju. Naše intuitivno jastvo bit će jače nego ikad prije.

Tijekom punog Mjeseca u Škorpionu možemo započeti razmatrati ono što trebamo otpustiti i na kraju svoje namjere pretočiti u djelo. Tijekom punog Mjeseca u Škorpionu, naš će fokus biti na događajima koji su nam se dogodili krajem listopada/oktobra 2019.

Bilo koji obrazac ili nedovršena situacija konačno će naći svoj kraj i zaključak tijekom ove faze punog Mjeseca. Sve je fokusirano na čišćenje unutarnjeg jastva.

26. travnja/aprila sastat će se Uran i Sunce. Bit će to važan dan, a Uran će donijeti gomilu novih promjena u svijetu oko nas. Uran je ušao u Bika 2018. godine, a on neprestano provodi promjene na Zemlji. Završetkom sezone Bika, energija zvjezdanog sustava Plejade i poravnavanje Sunca s Alcyone donijet će snažan porast energije unutar našeg tijela.

Alcyone je ženska verzija Duhovnog sunca. Alcyone predstavlja sjenu Sunca. Sjajit će na našoj tamnoj strani dok koračamo naprijed i ulazimo u nove duhovne razine. Sjene predstavljaju naše blokirane emocije, sram i strah. Dovodeći svjetlost u ovu tamu, Plejade nas podržavaju i žele nas voditi naprijed.

Vladavina Bika će biti prožeta duhovnošću. U tom razdoblju možemo potražiti podršku i smjernice. Neka vam duhovni vodiči pomognu. Pitajte ih gdje je vaše sljedeće odredište i neka vas vode naprijed. Ne brinite se za retrogradne sezone. Oni će vam samo pomoći da razmislite o prošlosti, o vašem trenutnom ponašanju i gurnuti vas naprijed.

Sezona Bika će definitivno unijeti malo dubine u vaše duhovno putovanje.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić