Foto: pixabay.com

17.06. će se na nebu pojaviti pun Mjesec u znaku Strijelca! Saznajte što očekuje vaš znak Zodijaka!

Ovaj pun Mjesec daje plemenitu energiju pa ovih dana može biti dosta humanitarnih aktivnosti. Mnoge osobe baš ovih dana oko punog Mjeseca mogu otputovati na odmor u inozemstvo ili sklapati kontakte sa strancima.

Mogu nas privlačiti stranci, putovanja u inozemstvo, učenja, filozofija, strani jezici. Može doći i do zablude ili prevare među partnerima, posebno za nove parove koji će imati Veneru u kvadratu s Uranom. Kako brzo krenu emocije, tako mogu brzo i nestati. Uglavnom, ovaj aspekt daje zabludu koja je kratkog trajanja.

Svakako je tenzija na pomolu još zbog Marsa iz Raka koji aspektira Saturn i Pluton iz Jarca. Malo će pomoći Neptun iz Riba, koliko bude mogao razjasniti neslaganje i probleme jer i on zna napraviti zabludu i zbrku.

Budimo svi oprezni za vrijeme punog Mjeseca, posebno treba pripaziti da se ne svađamo i pretjerujemo u mnogim stvarima. Oprez u prometu, jer može doći da većih prometnih nesreća. Aspekti ovih dana mogu izazivati mnoge nezgode, požare, probleme s vodom i na vodi s brodovima, elektroinstalacijama, plinom, itd. Mars udružen s Merkurom u Raku može proizvesti naboj emocija, posebno kroz komunikaciju u obiteljskim ambijentima pa i tu treba paziti da ne dođe do konfliktnih situacija.

OVAN

Mnogim Ovnovima ovaj pun Mjesec može donijeti lijepo poznanstvo s osobom koja je stranac ili je u inozemstvu. Bez obzira što je prepreka udaljenost, to se može pokazati dobrim za jedan novi početak.

Pojedini Ovnovi sada mogu pokrenuti neku novu životnu filozofiju. Nekima je naglašen odmor i putovanje.

BIK

Ovisno o tome koja ste vi dekada, kod vas pun Mjesec može pasti u polje partnera ili u polje partnerskih financija i transformacije. Kod pojedinih osoba može doći do novog početka ili svađa, razlaza, kako s partnerima u poslu tako i s partnerom u ljubavi.

Pojedini Bikovi, koji imaju problema u svojoj vezi ili braku, sada mogu otputovati sa svojom voljenom osobom i razriješiti probleme koji su stajali na putu ljubavi i sreće.

BLIZANAC

Vama se događa pun Mjesec u polju partnera ili polju zdravlja i svakodnevnice. Mnogi Blizanci koji nemaju partnera sada bi mogli sresti ili upoznati osobu s kojom bi se slagali i gdje bi bilo dosta emocija. Vi sve možete sada osjetiti intuitivno, a i partner može sada zadovoljiti vaše emocije.

Neke skrivene tajne sada mogu izaći na površinu. Venera, boginja ljubavi, je u vašem znaku pa možete planirati putovanje, Neptun vam može dati maštu i lutanja, a vaš nemirni duh vas vodi u avanturu.

RAK

Kod vas pun Mjesec pokreće potrebu da odete negdje daleko i da se oslobodite stresa koji je skupljen u ovom posljednjem periodu. Mnogi Rakovi su već pod tenzijom Merkura i Marsa koji tranzitiraju kroz njihovu kuću pa se trebaju čuvati od svađa i ratoborne energije, jer je najbolje se primiriti i negdje otići.

Aspekt Neptuna u kvadratu s Jupiterom pojedince može suočiti s nekim posljedicama koje nisu očekivali.

LAV

Kod vas se već pokreće mnogo toga u vašem životu i nije čudno što više niste glasni i što vam nije bitno da vas hvale, jer je Merkur u Raku malo prigušen. Mnogi Lavovi koji su u vezi ili braku sada se mogu osloboditi ljubomore.

Pojedini koji su slobodni bi za vrijeme punog Mjeseca 17. ili 18. lipnja/juna mogli doživjeti čarobnu emotivnu noć. Svakako ovaj Mjesec donosi ljubavnu avanturu, jer se ljubav osjeća u zraku.

DJEVICA

Vi za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu možete imati nove početke dok pojedine Djevice mogu izgubiti tlo pod nogama. Neke stvari koje su bile dugo zanemarene sada se mogu baciti na stol i razmotriti, bilo to s roditeljima, šefom na poslu ili privatno sa partnerom.

Slobodne Djevice imaju priliku dan ili dva prije punog Mjeseca ući u neku ozbiljnu vezu. Sada se ne preporučuje da glumite da ste netko drugi već budite to što jeste i vaš šarm će zavladati partnerom.

VAGA

Vrijeme je da za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu otputujete negdje, na neko egzotično mjesto ili da, ako niste u mogućnosti, bar istražite okolna mjesta. Bitno je samo da ste negdje gdje vas nitko ne poznaje.

Mnoge borbe i probleme s vašim instinktima može vam prirediti Mars, Pluton i Saturn u lošem aspektu. Pročitajte neku knjigu ili idite u kino da se malo opustite i budete sretni.

ŠKORPION

Kod vas pun Mjesec tranzitira kroz vaše polje imetka i financija pa će o tome biti pitanje, a kako su vaš vladar i suvladar u konfliktnom aspektu Mars-Pluton i Rak-Jarac, vi možete biti i zadovoljni u staroj rutini.

Ako uspijete izaći iz svakodnevnice ovaj put će biti za pamćenje kroz cijeli život. Velika sila vašeg vladara i suvladara tražit će od vas da se odlučite za nešto što može biti u vašu korist.

STRIJELAC

Kod vas je pun Mjesec koji je aspektiran s Neptunom pa bi vas Mars mogao iz Raka s Neptunom pokrenuti u neku umjetnost kao npr. slikanje, glazba… Vaše šanse za uspjeh su sada ogromne. Mnogi Strijelci sada mogu ući u neku avanturu, što njima nije strano u životu.

Želja za inozemstvom i putovanjem je naglašena pa taman to bila samo i maštanja iz udobne fotelje. Svakako možete putovati ako vam se pruži prilika.

JARAC

Kod vas je već aktivan životni put jer Mars i Merkur tranzitiraju kroz vaše polje partnera u ljubavi i poslu. Saturn se vraća unazad i tjera vas da naučite iz starih grešaka, a Pluton vam daje unutrašnju snagu da sve transformirate iz dubine duše i odbacite sve što nema svrhu u vašem životu.

Mjesec u Strijelcu će vam dati intuiciju, duboke emocije i filozofski odgovor. Mnogi Jarci mogu upasti u konflikte i htjet će na silu donijeti odluku. Ipak razmislite jeste li prenaglili i kako se ispričati povrijeđenoj osobi pored sebe.

VODENJAK

Ovaj pun Mjesec kod vas stiže u pravo vrijeme da vas ohrabri da se oslobodite svih obaveza iz prethodnog perioda i mnogih komunikacija koje su bile dosta pozitivne. Merkur i Neptun prave dobar aspekt pa sve komunikacije mogu dobro teći.

Mnogi Vodenjaci mogu se povezati psihički s nekim tko im mnogo odgovara. Istražujte, zabavljajte se. Ako želite neku avanturu, sada je i to moguće.

RIBE

Kod vas je aktivna pozitivna energija planeta Marsa i Neptuna gdje se pridružuje i Merkur pa možete primijetiti da ste privlačni masama ljudi kao magnet. Svakako da ima i onih osoba s kojima se  ne možete složiti, posebno kada su autoriteti u pitanju.

Pojedine Ribe mogu imati problem kada su žene u pitanju ili majka. Ovaj pun Mjesec u Strijelcu vam može stvoriti tenziju sa šefovima ili roditeljima, nekim završetkom ili početkom u životu. Ne preporučuje se putovanje u inozemstvo.

Željka Knežević