14.12., jedina potpuna pomrčina Sunca u 2020.


Poravnanje s centrom galaksije!

Foto: pixabay.com

Ono što je specifično za ovu pomrčinu, koja će se odviti u ponedjeljak, 14.12., oko 17 sati, jest da se ona odvija u konjunkciji, dakle na mjestu gdje se unutar zodijačkog kruga, nalazi i centar galaksije, odnosno Centralno galaktičko Sunce. Kad se na ovom mjestu dogodi pomrčina, ona je izrazito osnažena pa ovakav događaj ne može nikoga ostaviti bez utjecaja. Osobe koje žele zaploviti na valu ove energije mogu doživjeti veliki skok u vibraciji, proširiti svijest, osjetiti bljeskove prosvjetljenja. Provedite dan u meditaciji i u svjesnom primanju ovih energija.

Pomrčine su izuzetno energetski jaka razdoblja čiji utjecaj ostaje šest mjeseci, do idućeg ciklusa pomrčina. Ono što je specifično za ovu pomrčinu, koja će se odviti u ponedjeljak, 14.12., oko 17 sati, jest da se ona odvija u konjunkciji, dakle na mjestu gdje se unutar zodijačkog kruga, nalazi i centar galaksije, odnosno Centralno galaktičko Sunce koje se službeno naziva Sagittarius A*. Ono je smješteno na 26.50 stupnju Strijelca.

Centralno galaktičko Sunce je supermasivna crna rupa, a smatra se da sve galaksije u svemiru imaju takvu crnu rupu. Procjene govore da se njihova masa kreće između sto tisuća i milijardu sunčevih masa, te da u njima dolazi do izrazitog deformiranja i zakrivljenja prostora i vremena.

Radi se o mjestima iz kojih nikakva tvar pa čak ni svjetlost, ne može pobjeći. Zapravo, u svemiru ne postoji jače energetsko tijelo od takvih supermasivnih crnih rupa. U drevnim ezoterijskim učenjima Centralno galaktičko sunce je pripadalo simbolici Boginje, Velike Majke, koja je kreirala čitav univerzum, iz čije maternice je sve nastalo i u koju sve utječe.

Utjecaj Centralnog galaktičkog Sunca na planet koji se s njim nalazi u konjunkciji je ogroman. Ono toj planeti daje neizmjernu snagu i moć koja nadilazi prostor i vrijeme. A kad se na ovom mjestu dogodi pomrčina, ona je izrazito osnažena pa ovakav događaj ne može nikoga ostaviti bez utjecaja.

Osobe koje žele zaploviti na valu ove energije mogu doživjeti veliki skok u vibraciji, iluminaciju, proširiti svijest, osjetiti bljeskove prosvjetljenja.

Moj je savjet da se taj dan provede u meditaciji i u svjesnom primanju ovih energija. U karmičkoj astrologiji pomrčina koja prethodi rođenju je trenutak spuštanja duše u tijelo. Djeca koja će biti rođena nakon ove pomrčine, a prije sljedeće, bit će duše izuzetno visoke vibracije i velike spiritualne prijemčljivosti.

Htjela bi također napomenuti da je 2019. godine objavljeno znanstveno istraživanje u Astrophysical Journal u kojem se navodi da “iznimno snažan mlaz čestica i zračenja iz aktivne galaksijske jezgre, iz za sada nepoznatih razloga, usmjeren upravo prema području u kojem se nalazi naš planet”.

Također se navodi da je “crna rupa u središtu naše galaksije odjednom podivljala, odnosno počela je sjajiti snažnije nego ikad”. Dakle, aktivnost Centralnog galaktičkog Sunca u ovom vremenu je izrazito pojačana, a kako će to utjecati na vibraciju čitavog planeta vidjet ćemo u idućem razdoblju.

U trenutku ove pomrčine pojačana je mogućnost manifestiranja i ostvarenja ciljeva koje želimo da se dogode u idućih šest mjeseci. Također, možemo sebe osnažiti, energizirati i vitalizirati budući da je prisutan povoljan aspekt s Marsom koji daje izrazitu snagu ovoj konstelaciji.

Ali pomrčine su i izrazito zahtjevna razdoblja, tako da možemo u danima prije i poslije pomrčine osjećati nemir, nervozu, strah, tugu, snažne navale emocija i čitavu lepezu raznih psihičkih stanja.

Također ova pomrčina čini kvadrat s Neptunom, planet koji daje iluzije i zavaravanja. U idućih šest mjeseci bit će mnogo razno raznih zavaravanja, nestvarnih objašnjenja, iskrivljenih shvaćanja, zabluda, neistina i laži.

Svatko će imati neku svoju teoriju i svoje shvaćanje svijeta i stvarnosti, koje često neće odgovarati istini. Međutim, kvadrat s Neptunom uvijek na kraju donese skidanje ružičastih naočala i razotkrivanje istine. Koliko god ona bolna bila.

Irena Dumančić Baranja

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *