Foto: pixabay.com

Na vrhuncu vladavine Lava, 08.08., otvaraju se moćna lavlja vrata koja predstavljaju poravnanje između Zemlje, Sunca i zvijezde Sirius. Lavlja vrata nas zaista mogu potaknuti da pronađemo istinsku slobodu i prepoznamo magiju koju nudi svijet oko nas. Pored Lavljih vrata u periodu Lava očekuje nas nekoliko važnih aspekata koji će utjecati na našu sudbinu.

Period vladavine Lava koji počinje 23.07., a završava se 22.08., uvijek predstavlja magično vrijeme, jer ovaj liderski znak Zodijaka donosi životne radosti, podsjećanje na uživanje u trenutku i mnoga olakšanja.

Sunce u Lavu ima sposobnost da zagrije srce i dušu i potakne nas da se više posvetimo sebi, svojim potrebama i željama. Imate šansu da osjetite energiju zadovoljstva i ispunjenja kroz cijelo tijelo.

Na vrhuncu vladavine Lava, 08.08., otvaraju se moćna lavlja vrata koja predstavljaju poravnanje između Zemlje, Sunca i zvijezde Sirius.

Ovo usklađivanje aktivira energiju napretka i gura nas u viša područja svijesti. Sposobni smo na razini duše putovati i krećemo se slobodnije. Lavlja vrata nas zaista mogu potaknuti da pronađemo istinsku slobodu i prepoznamo magiju koju nudi svijet oko nas.

Pored Lavljih vrata u periodu Lava očekuje nas nekoliko važnih aspekata koji će utjecati na našu sudbinu:

1.) 23.07. – komet Neowise se približava Zemlji

Vjeruje se da ova kometa nagovještava velike promjene. Na svakih 6 800 godina, ova kometa se približi Zemlji, tako da predstavlja izrazito rijedak i poseban prizor, a vjerojatno donosi i jednu sasvim jedinstvenu poruku.

Na intuitivnoj razini, ova kometa može pomoći da se pročistimo od toksične energije i obnovimo naše i energetsko polje planete Zemlje.

2.) 25.07. – Mars u sjeni

Mars se usporava i počinje se polako pripremati za svoj retrogradni hod u rujnu/septembru. Ova planeta može donijeti napetu energiju, a u svojoj retrogradnoj fazi utječe na nedostatak motivacije.

Zato je najbolje sve važne obaveze, najprije poslovne, dobro isplanirati i u većem dijelu odraditi do početka 9. mjeseca.

3.) Kvadrat Sunca i Urana – 02.08.

Iako će energija ovog aspekta biti najjača 02.08., vjerojatno ćemo ga osjetiti nekoliko dana ranije. Ovo je period kada ćemo osjetiti nemir i osjećaj kao da hodamo po strmoglavoj stazi koju je teško prijeći.

Ipak, ovaj nemir i turbulentna energija će nas probuditi i potaknuti da istražimo nove razine osviještenosti.

4.) Pun Mjesec u Vodenjaku

Uran će biti aktivan i tijekom perioda punog Mjeseca pa ćemo i dalje biti u zamci napete energije. Moguće je da će se dogoditi nagle promjene, ali pokušajte biti strpljivi i tretirajte to kao važan putokaz Univerzuma.

Tijekom punog Mjeseca očekuju nas pojačane emocije. Nemojte se predati negativnim nabojima, već ih pokušajte kontrolirati.

5.) Kvadrat Marsa i Jupitera

Mars sada postavlja temelje za svoju retrogradnu fazu koja će se dogoditi u 9. mjesecu.

Njegov spoj s Jupiterom može donijeti uznemirenost, ali svaki svoj osjećaj prihvatite i pokušajte ga kanalizirati na dobre stvari.

6.) Venera u znaku Raka – 07.08.

Od svibnja/maja do lipnja/juna, Venera je bila u retrogradnoj fazi i završila je duži osmogodišnji ciklus koji se naziva Ruža Venere.

Sada kada napušta znak Blizanaca i prelazi u znak Raka, može nam donijeti nove avanture, lijepa romantična iznenađenja i poboljšanje na ljubavnom planu.

7.) Lavlja vrata – 08.08.

Kap što smo već spomenuli, portal Lavlja vrata otvara se 08.08. i donosi velike šanse i moćnu energiju.

Njegov utjecaj osjetit ćemo i nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije.Ovaj portal je zaista magičan, potiče otvaranje srčane čakre, budi intuiciju i čini da se lakše povežemo sa energijom svemira.

8.) Kvadrat Marsa i Plutona – 13.08.

I Mars i Pluton imaju intenzivnu energiju i moguće je da će otvoriti teme poput otpora, moći, kontrole i agresije.

Također, možemo osjetiti težinu prepreka pred sobom.

9.) Retrogradni Uran – 15.08.

Još jedna planeta se okreće retrogradno – Uran u znaku Bika. Uran će provesti ostatak godine u retrogradnom kretanju, putujući podzemljem i pomažući nam da se vratimo na stvari koje smo možda prvi put propustili.

Uran donosi promjene, a kada uđe u retrogradnu fazu, imamo šansu da preispitujemo mnoge promjene koje su se dogodile u našem životu. Tako možemo ih prihvatiti i sklopiti mir s prošlosti.

10.) Mlad Mjesec u Lavu – 18.08.

Energija koja stoji iza ovog mladog Mjeseca donosi nam lakoću i val kreativne energije.

Dani u periodu mladog Mjeseca donose dobru energiju i osjetit ćemo da smo pozvani da dijelimo istinu, ističemo svoje stavove i otkrivamo novu osobnu snagu.

lovesensa.rs