Foto: pixabay.com

07. svibnja/maja u 12:45, na nebu će se pojaviti pun Mjesec u Škorpionu. Ovaj pun Mjesec od nas traži generalne duboke promjene da nešto doslovno nestane, umre u našem životu da bi se kao feniks iz pepela uzdigli i ponovo rodili. Pun Mjesec će praviti lijep trigon s Neptunom iz Riba što će mnogim osobama pomoći da se izbore s nekim problemima. Intuicija je na visokoj razini i najdublja duhovnost se budi.

Mnogo želja i strasti pokreće ovaj pun Mjesec u Škorpionu. Dosta pozitivne energije je u nama što može ispuniti naše želje i pokrenuti mnoge povoljnosti na našem životnom putu. Kada su emocije u pitanju i ljubav ovaj Mjesec ih pojačava pa strasti i romantika se umnožava. Mnoge osobe postaju svjesne svojih najdubljih želja pa se bore za njih na sve ili ništa, što je svojstveno za Škorpione i pun Mjesec u njima.

Pun Mjesec će praviti lijep trigon s Neptunom iz Riba što će mnogim osobama pomoći da se izbore s nekim problemima.

Intuicija je na visokoj razini i najdublja duhovnost se budi. Pojedine osobe koje mogu ući u neki nesporazum ili ako postoji od ranije, sada ga mogu riješiti uz kompromis, neki vid suradnje pa čak mogu i oprostiti, što nije svojstveno Mjesecu u Škorpionu. Ali ipak je Neptun upleo svoje prste u sve najdublje osjećaje i praštanja.

Pun Mjesec se samo jednom godišnje događa u Škorpionu pa bi bilo dobro uz naklonost Neptuna da transformirate svoj put koji vam nije davao svrsishodnost u životu. Mnoge osobe sada se zbližavaju i kreću nekim novim životnim putem dok se pojedincima ispunjavaju najdublje želje o kojima sanjaju već dugo.

Ovaj pun Mjesec od nas traži generalne duboke promjene da nešto bukvalno nestane, umre u našem životu da bi se kao feniks iz pepela uzdigli i ponovo rodili.

 

Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju što može utjecati na vaše želje. Mnogi Ovnovi mogu definitivno iskristalizirati svoje želje.

Stara vjerovanja mogu ostati u prošlosti što vam donosi mnogo bolju budućnost.

BIK

Dragi Bikovi vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju što će dosta utjecati na partnerske odnose. Vrijeme je da se vaše želje realiziraju, a kako vi sumnjate, još ste dodatno nemirni i puni strahova.

Opustite se i ne kočite na putu svoje sreće. Samo hrabro i puni samopouzdanja naprijed.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju posla, svakodnevnice i zdravlja. Sada možete dobiti lijepe vijesti kada su financije u pitanju.

Pojedini Blizanci dobivaju i neočekivani novac, dok pojedinim se nude razne mogućnosti za zaradu.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, djece, zabave.

Kako je Mjesec vaš vladar, a pun kod vas uvijek izazove uzburkane emocije, onda je najbolje da se vi opustite i prepustite bez većih emotivnih oscilacija.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući koja je vezana za korijene, roditelja, obitelj, dom.

Mnogim Lavovima mogu se pojaviti neke misteriozne osobe ili događanja što vas može dodatno zainteresirati, posebno ako je netko tko vas tajno obožava.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući koja je vezana za komunikaciju, rodbinu, susjedstvo, učenja, prometa.

Svakako trebate paziti što komunicirate i s kim. Posebno je naglašeno kada su tajne u pitanju, u smislu da se vi povjeravate ili da neku tajnu saznate.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju financija, imetka i drugih materijalnih dobara.

Sve što ste radili posljednjih mjeseci i osjećali kada su financije u pitanju sada se pokazuje da je bilo ispravno. Predstoji dobitak.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa jedanput godišnje, što će vam donijeti veliki duhovni rast i promjene.

Ništa više poslije promjene vam neće biti isto jer se oslobađate svih kočnica, prošlost ostaje iza vas, a vi koračate nekim lijepim novim putevima.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući vaše duše duhovnosti i svega što unutar duše je zakopano.

Vrijeme je da sve izbacite van što vam nije potrebno i što vas čini opterećenim da bi krenule pripreme za neke nove životne puteve.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju, što je bitno za druženja, grupe, timove, prijatelje i neke nade, želje.

Obratite pažnju ako ste mnogo vjerovali drugim ljudima posebno onim koji to ne zaslužuju – sada se može pokazati da ste pogriješili. Želje i strasti se bude.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja pa se tu energija punog Mjeseca ispoljava.

Mnogi Vodenjaci sada mogu imati veliku strast i želju za uspjehom ,moći i velikim zaradama novca pa izbjegavajte opasnosti kada je u pitanju brza zarada.

RIBE

Drage Ribe, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju što će vam davati neki vid misterioznosti.

Strasti koje se pokreću i gore iznutra ubrzavaju rad vašeg srca. Strahu sada nije mjesto u vašem srcu, samo hrabro naprijed pa što bude.

Sretno u svemu!

Željka Knežević