7. svibnja/maja pojavit će se pun Mjesec na 17. stupnju Škorpiona, koji je ujedno i posljednji Super Mjesec u godini. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti. Dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

Pun Mjesec očekuje nas 7. svibnja/maja i boravit će u znaku Škorpiona. Donijet nam nevjerojatnu ljepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji slijedi.

Majski Super Mjesec nalazi se na 17. stupnju Škorpiona i donosi velike promjene koje imaju veliki utjecaj na naš život.

Vrijeme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svjetliju perspektivu.

Imat ćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi nevjerojatnu smirenost i bezbrižan period.

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumijeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svijet melankolije i zbunjenosti, ali kao što Rumi kaže – “Ne brini, sve što voliš pojavit će se u drugoj formi”, tako će nam i ovaj kraj tijekom Super Mjeseca donijeti nove ljepote i pobjede.

Ako uspiješ pronaći ljepotu u kraju, uspjet ćeš i iskoračiti iz svoje zone komfora i privući dobre promjene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne ljepote, izazove, oluje i lijepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmijeh, nasmijte se. Zapalite svijeću za sreću, zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promjene.

Posljednji Super Mjesec u 2020. godini pojačava osjećaje – postajemo emotivniji. S druge strane, energija Škorpiona potiče vatreni temperament i obrambeni stav. Imat ćete strah od povrijeđenih osjećaja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Pun Mjesec u Škorpionu može pomoći u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspjeh ili čine da se osjećamo blokirano i sputano.

Ako se prepustimo svojim osjećajima i ako dozvolimo sebi da procesiramo emocije, doživjet ćemo oslobađanje od emotivnog tereta.

Pun Mjesec u Škorpionu uvijek je poseban, jer označava da je transformacija uvijek moguća.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

Bez obzira na naš vlastiti horoskopski znak, svi možemo koristiti neku od mudrosti Škorpiona. Ona nas potiče da donesemo transformaciju i izvršimo promjene u svom životu ondje gdje je to najpotrebnije.

Energija Škorpiona je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička pa tu energiju također možemo iskoristiti za prilagođavanje svojoj intuiciji i tako zaštiti vlastito energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u posljednjih nekoliko mjeseci brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći posljednjeg Super Mjeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

lovesensa.rs